Koszorúzás Teller Ede szobránál

Csepel.hu

Január 15-én, Teller Ede születésnapján koszorúzta meg a csepeli önkormányzat a világhírű atomfizikus mellszobrát a róla elnevezett út és a Károli Gáspár utca kereszteződésében.

A váci homokkőből készült mellszobor elé az önkormányzat nevében Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila, Morovik Attila és Pákozdi József alpolgármesterek helyezték el a megemlékezés koszorúját.

A szobrot, amely Csák Attila és Pálffy Katalin alkotása, 2013-ban avatták fel.

Forrás: Csepel.hu

13 hozzászólás “Koszorúzás Teller Ede szobránál” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    MEGÉRZÉS az EREIMBEN = VÉR!!!
    Garjajev híres, okos, gyakorlatias tudású elmondta, hogy egymástól száz kilométer távolságokra lévő DNS-ek „kommunikálni”= EGGYÜTÉREZNI!!! tudnak minden technikai kapcsolat nélkül!!!
    És előbb-utóbb az is kiderül, hogy a sztárolt zsidó kretén (Einstein?!) tévedett és nem a fény az, ami a legnagyobb sebességre képes, hanem vannak más gondolati erők a párhuzamos világokban, amelyek ennél felfoghatatlanul „sebesebben” is tudnak ÁT6NI!!!
    Ahogy mondani szokás: ha egy civil azt mondja valamire, hogy lehetetlen – lehet, hogy téved. De ha egy „tudós”=tudálékos mondja valamire, hogy lehetetlen – szóval az biztosan téved!!!
    A kedvenc kísérletem, amit egy átlagos laborban is könnyedén elvégezhetünk és bizonyíthatunk az- az, amikor a pácienstől leveszed a vérét és mikroszkóp alatt megfigyeled. A „véráldozat” közben különböző anyagokat kap, amire a vér ismert reakciókat ad…- a szomszéd szobában és azon is túl… a mikroszkóp alatt!!!
    …mert a VÉR=ÉRV mind1-el van kapcsolatban, hogy RÉV-be is együtt érjenek, hiszen ISTEN NYELVE a TEREMTŐ EGY=ÉGI=IGEi a MAG ERŐ=MAGYAR NYELV!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/2/02__Sziriuszi_vervonal.mp3

  2. László szerint:

    A lány mire gondolhatott? Inkább főztem volna otthon a pörköltet, hát nem ide rendelnek…

  3. Gary Ridgway szerint:

    A lány személyét homály fedi.

  4. Horváth János szerint:

    Egyik koszorúzásról a másikba. Ez a legfontosabb ténykedésetek.

  5. pl szerint:

    Ezek mindig tudnak hova menni koszorúzni… Alig várom már, h a koszorúzásuknak egyszer értelme is legyen…

  6. Nagyapó szerint:

    Igaza van a moslékkoalíciónak, az önkormányzat emlékezik, még az MSZP meggyilkoltjaikról is megemlékezik! Az önkormányzat emlékezik, ők nem akarják “a múltat végképp eltörölni”!

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. László szerint:

    Fater, már meg ez a “múltat végképp eltörölni” A fidesz mit csinál? A jelent 80évre titkosítani. De ha már végképp eltörölni fóbiája van: “Órák alatt eltüntették a vasárnapi jászberényi időközi önkormányzati választáson nagyot bukó Besenyi Orsolya fideszes jelölt támogatására utaló posztokat a Facebookon. Besenyi Facebook-profilja is megszűnt, a Fidesz Jászság nevű oldalon pedig több napnyi posztot töröltek.”

  8. Gary Ridgway szerint:

    Az öreg retek ezt élvezi, visszaköszönt a Kádári megmondórendszer. Most éli második világát. 🤣
    Te nagyképű retek! Miért nem pakoljátok ki már azokat az aktákat? Na, most moslékozz… 😜

  9. László szerint:

    Nagyapó! Ismeri Wilson kapitányt a Csengetett Mylordban? Ugyanezt csináhatta a két közteres is: “Forgalom állj, forgalom állj!!” 🤣🤣🤣

  10. Nagyapó szerint:

    Totót ajánlok a moslékkoalíciónak! Találják el, hogy a 7 eu-s képviselőjük közül melyik a kakukktojás. Melyik az akit még nem korrumpáltak!!
    Dobreváék hallgatnak, várják mit énekel belga szoci elvtársuk!🤣

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. László szerint:

    “Katar teljesen biztos abban, hogy a feltételezések alaptalanok. A katari miniszter kijelentette, csalódott amiatt, hogy az Európai Parlament a múlt hónapban felfüggesztett minden jogalkotási munkát Katarral kapcsolatban, és elítélte a katari tisztségviselők kizárását az Európai Parlamentből. Ez a probléma egy európai intézmény problémája Európában. Jobb lenne, ha a saját intézményükkel foglalkoznának, és megtennék a szükséges lépéseket, és addig is nem rángatnák bele országunkat egy ilyen ügybe.” – Orbán és Szijártó már járt náluk, vajon miért? Szerepkör átvéve, egy kis kenőolaj a gépezetbe.. 🤣

  12. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Még nem sikerült kideríteni, melyik magyar libsi képviselőt nem korrumpálták? Elképzelhető, hogy nem találnak olyat, aki tiszta?😜😜😜

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. László szerint:

    Ha Katar tagadja a vádakat, vajon megtörtént az a dolog? Maga olyan okos ember. játsszunk szójátékot! Nem tudja ki az a Tóni meg a Barbara nevű ember? Az ügyészség és Polt Péter évek óta nem “tud” rájönni. Kicsit segítek: egy tónink van ebben az országban, a barbara a felesége és nem találják őket 🤣🤣🤣

Itt lehet hozzászólni !