Tegyél jót és tedd szebbé a gyermekek karácsonyát

Csepel.hu

A Rákóczi Kert november utolsó szombatján kreatív karácsonyra hangoló programot szervezett, melynek keretében rászoruló gyermekek neve és kívánsága került egy-egy díszes dobozba, majd a park karácsonyfájára.

A Rákóczi Kert és a Humán Szolgáltatások Igazgatóságának ünnepi összefogása révén idén ötven gyermek karácsonyát teszik emlékezetessé.

Az ünnepi készülődés jegyében a programra regisztráló családok többek között bejglit süthettek, kopogtatót, asztaldíszt készíthettek, de emellett egy kívánságdobozt is választhattak, mellyel teljesíthették egy kisgyermek vágyát, szebbé varázsolva az ünnepet. A vágyott játékokat december 9-ig kell visszajuttatni a Rákóczi Kertbe – mondta Kalmár Mónika intézményvezető. A gyerekek főként babát, rajzeszközöket, kisautót kértek. A Humán Szolgáltatások Igazgatóságának jóvoltából kizárólag olyan családok kerültek be a programban, akik valóban nehéz körülmények között élnek. „Nagyszerű érzés, hogy a park közössége ismét összefogott, az ajándékok átadására december 14-én kerül majd sor”- tette hozzá Kalmár Mónika.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !