Borbély Lénárd: Karácsony Gergely Csepelt is bünteti, amin változtatni kell

Hír TV

A Fidesznek külvárosi főpolgármester jelöltje kell, hogy legyen – erről Kubatov Gábor beszélt nemrég. A Fidesz alelnöke Csepel kormánypárti polgármesterére gondolhatott.

Borbély Lénárd híradónknak elmondta: Karácsony Gergely Csepelt is bünteti, amin változtatni kell. Borbély Lénárd szerint a főpolgármester nemcsak Csepelt, de az összes jobboldali vezetésű kerületet háttérbe szorítja. A XXI. kerületi városvezető megerősítette, hogy Karácsony Gergely a covid járvány ideje alatt egyetlen fejlesztési tervet sem osztott meg a főváros jobboldali polgármestereivel. Videó itt.

 

23 hozzászólás “Borbély Lénárd: Karácsony Gergely Csepelt is bünteti, amin változtatni kell” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Mitől, miben fejlődött volna jobban egy ellenzéki vezetésű kerület, pl. a 18.kerület? Elárulom semmiben.

  2. Gary Ridgway szerint:

    Ti meg Karácsony Gergelyt.
    Döntetlen, gyerekek! 🤣👏👍
    Egyéb hónaljszagú szar?

  3. László szerint:

    Tarlós maradt volna a főpolgi, már űrkikötő lenne a Szent Imre téren? Ő most együtt bünteti az országot tanácsaival és a Viktorral.
    Lesz még hír itt tavasszal hogy Karácsony Gergely nem hajlandó kinyitni a postákat. Híveknek addigra tőrlődik a memória…🤣🤣🤣

  4. robi szerint:

    Szentendrét ki bünteti a 35-szörös gázár szorzóval?

  5. László szerint:

    Pedig ötödáron jön a gáz, ezzel nyertek választást. Soros-Brüsszel-ellenzék aknamunkája. Valamelyiket válaszd ki.

  6. Hozzászóló szerint:

    KariGeri eddig csak ütődött volt, a legutóbbi ukránoknak tett nyilatkozata alapján pedig egyszerre idióta és hazaáruló.
    Egy középszerű kis hivatalnok képességeivel rendelkezik, sosem lett volna szabad az országos politika közelébe engedni.

  7. Gary Ridgway szerint:

    Ez a képesség a kormánytagok többségében is megvan! 😁
    Mesélj már, hogy mitől árult hazát? Putyin lassan elzár mindent, akkor együtt verjük a fejünket a falba, nem lesz jobb és bal.

  8. Hozzászóló szerint:

    Nos Gary, hadviselő félnek olyat nyilatkozni, hogy nálunk is van egy réteg akik lerohannák Ukrajnát, kifejezetten ostoba dolog. Ilyet csak egy bolond mond, csodáltam is, hogy erre senki nem szisszent fel igazán. A baloldaltól nem is várnék érzelmet a nemzet felé, de senki nem kérte ki magának és nem okította ki pr-ból ezt a rakás szerencsétlenséget jobbról sem. Úgyhogy igen, úgy gondolom, hogy amely politikus egy háborút viselő ország hírlapjának olyat nyilatkozik, hogy a hazája egy része is beszállna ellenségként a harcokba, az a nemzeti érdekekkel szemben cselekszik. KariGeri a kirakatba szart.

  9. Nagyapó szerint:

    Eettásak! Mennyi jutott a guruló dollárokból, hogy ilyen szorgalmassá váltak. Jól jövedelmez hazát árulni?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. László szerint:

    Látta rákaiflipper képernyőmentését, amit a názát feltörve lopott el? 🤣

  11. László szerint:

    Hozzászóló, nem kell csodálkozni hogy nincsen “felszisszenés” Van az a réteg. Elég egy látogatás netán a kurucinfóra, megvilágosodik az ember. Bármit csinál Putyin: “milyen jó dolog… követendő példa… de jó lenne ott élni… – ezek a nemzethy mélymagyarok. 🤣

    Nagyapó! Jól jövedelmező guruló dollárok jöttek Budapestre is az azeri baltás gyilkos kiadása idején is…🤣

  12. Hozzászóló szerint:

    László, ne keverjük már össze egy internetes oldal lelkes fórumozóit egy számottevő politikai erővel! Ez tipikus Blikk-olvasós attitűd. A kuruc.infós cikkek sokszor nagyon jók, mert megjelennek rajta olyan tartalmak, melyeket a kormányzati, vagy az ellenzéki cenzúra szűrője nem enged a nagy nyilvánosság elé. A cikkek mögötti hozzászólások gazdái azonban hétköznapi emberek és nem kormányzati politikusok.

  13. László szerint:

    A számottevő politikai erő is úgy gondolkodik. Kuruc nélkül elvagyok már 2 hónapja. Mióta nem olvasom pl. a mihazánkól nem is hallok. Élnek azok még?

  14. Nagyapó szerint:

    László! Nocsak,régebben is jöttek guruló dollárok az ellenzéknek? Többet tud, mint a nemzetbiztonságiak!
    Ajánlom, menjen Bakuba és követelje a “baltás gyilkos” kitüntetésének visszavonását és megbüntetését, azután azt, adjanak több gázt!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Gary Ridgway szerint:

    Mi van burnyák… Nem a faxopó terrorista ad gázt? 😎

  16. László szerint:

    Hát igen így gondolkodik a bírka. Akitől jön a gáz annak pucsítunk. Folyton mondom falhoz állítani és megszámolni orbán lányait meg vannak-e még. Ha makizaj nem mesél róla a tévében a nemzetbiztonságiak mikor tudták volna meg? Volt guruló dolláros sztori még Chrudinák Alajossal a Panorámában. Persze hogy nem emlékszik. Abban az időben maga továbbképzésen volt a sztyeppén.

  17. Kádárszellemiörököse szerint:

    Én a cikket nem érteni. Lesz külvárosi főpolgármester? Ha ennyire kell a hatalom, miért nem válik le Budapestről Csepel? 🤣

  18. Nagyapó szerint:

    Kádárszellemiörököse! Hajdú Béla SZDSZ-es polgármester megindította Csepel önállóvá válását, de megbukott, mert a csepeli proli nem akart paraszt lenni.!🤣

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  19. Gary Ridgway szerint:

    A szarházi megint prolizhatott. Diplomás barom.

  20. Kádárszellemiörököse szerint:

    “Huszonkét tanár megtagadta a munkát egy csepeli gimnáziumban” – remélem a polgármester már a helyszínen van megoldást keresve a kialakult helyzetre.

  21. kormánypárti szerint:

    Nem az önkori a fenntartó. Szabókának van dolga a helyszínen, ő a megválasztott képviselő. Nem kizárólag az ellenzéki sajtóból kéne tájékozódni, aztán hülyeségeket írni a fb-on. Persze azt is megértem, hogy ez a sutyerák tudatosan kerüli az iskolát… 😉

  22. Zsivány szerint:

    Megoldás a kialakult helyzetre: a polgi utaljon ki a vadsztrájkoló tanároknak fejenként 1 zsák krumplit.

  23. László szerint:

    Csak nem az állam a fenntartó? Senki semmiért nem vállal felelősséget? Lehetne az is a megoldás, ha már nem tud emelést adni a tanároknak, adózzanak kedvezményesen mint a honosított néger focisták.

Itt lehet hozzászólni !