Jótékonysági adománygyűjtés

Csepel.hu

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata az idei évben sajnálatos módon a kialakult energiaválság következtében nem rendezi meg a Szent Erzsébet Jótékonysági Bálját, ugyanis az egész országot, így Csepelt is sújtó drasztikus energiaár-emelkedés miatt a rendezvénynek korábbiakban méltó otthonául szolgáló kulturális intézmények időszakos bezárása vált szükségessé.

A jelenlegi helyzetben, amikor a rendkívüli áremelkedés miatt mindenkinek nehezebb, sokkal nagyobb figyelmet kell szentelnünk a rászoruló családok megsegítésére. Hiszem, hogy a legnehezebb időszakokban az összefogás erejével hatékony és érdemi segítséget tudunk nyújtani a hátrányos helyzetűeknek.

Ugyan a Szent Erzsébet Jótékonysági Bált az idei évben sem tudjuk megtartani, de a jó szívvel adott segítségnyújtás hagyományát 2022 novemberében ismét folytatjuk. Az idei esztendőben – a Humán Szolgáltatások Igazgatósága és a Csepeli Történelmi Egyházak Lelkészi Köre útmutatásával – a nehéz körülmények között élő csepeli rászoruló gyermekek és családok megsegítését tűztük ki célul, mely megvalósításában kiemelten számítunk az önzetlen felajánlásokra.

Támogatójegyek megvásárlásával Ön is hozzájárulhat a jótékonysági adománygyűjtéshez, melynek köszönhetően számos családnak tudunk közösen segíteni a karácsonyi ünnepekkel járó anyagi terhek enyhítéséhez és varázsolhatjuk boldogabbá az idei ünnepeket.

Támogatói jegyek:

I. kategória 25.000 Ft

II. kategória 15.000 Ft

III. kategória 10.000 Ft

Az adománygyűjtés 2022. november 25-én zárul, a jótékonysági akció részleteivel kapcsolatban a munkatársaim örömmel állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken: protokoll@budapest21.hu e-mail címen vagy a 06-70/451-9045-ös telefonszámon.

Adományaikat a következő számlaszámra is befizethetik: OTP 11721026-20258542-00000000 A közleménybe kérjük, írják be: Erzsébet-bál

A jó szívvel adott, önzetlen segítség nem csupán azoknak a csepeli családoknak fog örömöt okozni, akik kedvezményezettjei lesznek a jótékonysági akciónknak, hanem az önkéntesség és az adományozás kultúrájának építésével egyúttal erősíteni is tudjuk kerületünkben a társadalmi szolidaritást. Önzetlen és nagylelkű támogatását előre is köszönjük!

Budapest, 2022. november

Köszönettel: Borbély Lénárd, Csepel polgármestere

Forrás: Csepel.hu

38 hozzászólás “Jótékonysági adománygyűjtés” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    Év végén bezzeg ugrálnak majd a milliók az adófizetők pénzén el és kitartott önkormányzati “prominens” élősködőknek így is…- ugye!?

  2. Gary Ridgway szerint:

    Ugrál az minden oldalon.
    Lehet még jól jön gyógyszerre?

  3. Nagyapó szerint:

    Eetásak! De azért adhatnának a szegényeknek legalább 30 db maszkot!!!🤣

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Gary Ridgway szerint:

    Kovid, ajándékba, Fater? 🤣

  5. László szerint:

    Mi ellen véd a maszk fater?

  6. Nagyapó szerint:

    Eetásk! Nem mindegy, hogy Klara Petrova Dobreva mire ad nagylelkűen 30 álarcot?🤣

    Apropó! Vigyázzanak a csokoládéval, mert hiánycikk lehet, ugyanis Ghána beintett Európának, miután az EU felszólította, hogy legyen környezetbarátabb, vagy vegyen CO2 kvótát! Innentől nem fog eladni kakaóbabot az európaiaknak, pedig onnan jött az import nagy része. Elefántcsontpart követni fogja Ghánát, valószínűleg. Svájc már gondban van.
    A brüsszeli pökhendiség eredménye.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Gary Ridgway szerint:

    …ls mit csinál vele, Fater? Eltüzeli zölden?
    Megint a baromság… 🤣

  8. László szerint:

    Nagyapó! Mi lesz erre a kormánya válasza? Még több Ghánait ide…

  9. László szerint:

    Dollárbaloldali vagyok és ezt büszkén vállalom! Imádom a sok-sok zöldhasút!

  10. Gary Ridgway szerint:

    Lászélót szivatja a kis kretén? 🤣
    Ez olyan kretén, mint a YT-on az O1G csatorna…

  11. PáLoS TReND szerint:

    Szentkorona Őfelségének kérése

    1. A “VilágBéke” érdekében az első és legfontosabb teendő az életellenes jogszabályok semmissé nyilvánítása. Életellenes az a jogszabály, amely félelmet keltő, pánikot okozó és a posztmortális mánia esetét (öngyilkosságot) generáló. Határidő: 2022. november 30.

    2. Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének a kimondása és az Országgyűlés feloszlatása legkésőbb 2022. november 30. dátummal, mert nincsen harmóniában az Alaptörvény a Szentkorona értékrenddel és jogrenddel, továbbá azért is, mert az Alaptörvény bevezető része ellentmondásban van a Záró rendelkezésekben leírtakkal.

    3. A politikai pártok jogilag történő megszüntetésének határideje: 2022. november 30.

    4. A politikai pártok megszüntetésével kapcsolatos teendők és a közvagyon visszaadása a Szentkorona tulajdonába és a megszűnő politikai pártok vagyonával kapcsolatos pénzügyi elszámolás határideje 2022. december 31.

    5. A politikai pártoktól független, területi alapon szerveződő Alsóház 84 Fő (42 nő és 42 férfi) és a szakmai vezetőkből álló Felsőház 42 Fő (21 nő és 21 férfi) tagjaiból álló Nemzetgyűlés összehívása az Alkotmányos Közjogi Rend helyreállítása érdekében. Jogszabály alkotási határidő: 2022. november 30.

    6. A Magyar királyság területén élő emberek számára egyértelműen bejelenteni, hogy az 1921. évi XLVII. Törvény 3. paragrafusa értelmében a jelenleg is hatályos államforma a “KIRÁLYSÁG”, továbbá az 1926. évi XXII. Törvény is hatályos. Bejelentési határidő: 2022. november 30.

    7. A Magyar Királyság minden hivatalának és intézményének a visszaállítása az eredeti alkotmányos közjogi rendnek megfelelő állapot szerint. Határidő: 2022. november 15-től kezdődően folyamatosan, de legkésőbb 2023. június 23-ig.

    Kérem a fentiek tudomásul vételét, mielőbbi intézkedésüket és az Országgyűlés elnökének, valamint a Kúria elnökének a fentiek szerinti teendőkről és a határidőkről való tájékoztatását.

    http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3

    Hálás köszönettel a “Szeretet Alapon Együttműködő Közösség” nevében:

    Dr. Hips Frigyes Zsolt
    SZOMK tag, Felsőház alelnök, kármentő
    Szentkorona Őfelsége tolmácsa

  12. László szerint:

    Miért ne “imádnám” a sok-sok zöldhasút? Valamivel fizetni kell a közértben. Vagy álljak sorba krumpliért mint nagyapó? 🤣🤣🤣

  13. Gary Ridgway szerint:

    …Tehát semennyire sem kretén. Mert Orbán mindig jól megmondja a dolgokat.

  14. László szerint:

    Azt mondják, a szem a lélek tükre. Nézz a szemembe és meglátod, engem mi motivál:
    https://media.istockphoto.com/id/648810278/photo/gambling-concept-young-man-has-dollar-signs-in-his-eyes.jpg?s=612×612&w=0&k=20&c=Jb7nip7rGpnFm4sEd_6xVVAme3CbqHt1QDCHTsKurZM=

    30 ezüstért bármit megteszek!

  15. László szerint:

    Krisztus kopórsóját sem őrizték ingyen te állászló.

    “Vlagyimir Putyin felelőssége ezért a háborúért kristálytiszta. Feleségként és háromgyermekes anyaként elborzasztja, ami a szomszédos független országban történik – mondta a köztársasági elnök Kijevben.” – mit fog szólni ehhez Vlagyimir? 🤣🤣🤣

  16. Gary Ridgway szerint:

    Kamu-Gary!
    Nem akarsz letérdelni?
    Az irány is megválaszthatod. 🤣

  17. Gary Ridgway szerint:

    “A kormány szerint nincs gond, jönnek az uniós pénzek, de az EP zsarolja a Bizottságot”
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/a-korm%C3%A1ny-szerint-nincs-gond-j%C3%B6nnek-az-uni%C3%B3s-p%C3%A9nzek-de-az-ep-zsarolja-a-bizotts%C3%A1got/ar-AA14vwZW?ocid=msedgntp&cvid=6dd56d4b68cf40b9a0ca5656f105619d

    Akkor lesz pedagógus béremelés karácsonyra, nem? 🤣
    Ha jön a lé, mi a gond? 😉👍

  18. László szerint:

    A Hatvani Tankerületi Központ a 23 fős tanári karnak összesen 50 ezer forintot oszt ki, mondta az egyik ott tanító pedagógus az RTL Híradónak. Fejenként 2 173 Ft. – osszák be osztjónapot. 🤣

  19. Nagyapó szerint:

    A pedagógus szakszervezet vezetősége Hajdúszoboszlón, egy wellness szállóban először megemelték saját fizetésüket, jól érezték magukat, aztán kivezérelt osztályaikkal mentek tüntetni a pedagógus béremelésért!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  20. Gary Ridgway szerint:

    Fater!
    Ez így, mint tudjuk nem igaz, de megszoktuk tőlad.
    Remélem, hogy neked sem elég a 144 m3 gáz? Ez vígasztal. 🤣

  21. Nagyapó szerint:

    Sorozatgyilkos! Nem igaz a gurulódollár, nem igaz az éhségmenet befejezése az étteremben, nem igaz a rezsicsökkentés, viszont a legfontosabb gép a faék és hogy a Föld lapos!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.ˇ

  22. Gary Ridgway szerint:

    Te majom, szerinted engem érdekel tetves 3 millió dollár egy kampányra? 🤣
    Nektek no limit van mindenen, remélem gyógyszerre is jut?

  23. László szerint:

    Milyen bankrendszer, milyen ellenőrzés lehet ebben az országban ha csak úgy gurulnak azok a dollárok, milliárdok és senki nem szól, senki nem veszi észre hacsak el nem árulja az ebben “illetékes” És most nem az egykori zenei csatorna műsorvezetőjére a milliárdos uborkafára felkapaszkodott képernyőfotós flipper gyerekre gondolok.

  24. kormánypárti szerint:

    Igen? Milyen bűncselekmény gyanúja miatt folyik nyomozás? Emlékeztetnélek, hogy egy ellenzéki aktivista nagy mennyiségű készpénzt tartalmazó bőrönddel szenvedett balesetet az autópályán és nem volt gazdája a zsének. Mivel nem jelentkezett érte a CIA! Márpedig a CIA profi módon ért a pénzmosáshoz, no meg a piszkos ügyek elsikálásához. Az amerikai nagykövet valószínűleg a CIA utasítására találkozott a gyurcsányista korrupt vérbírókkal. Talán a sorsolás meghekkelésével akarták elérni, hogy ezek a bírák kapják a bűnügyet, majd “megfelelő” ítéletet hozzanak.

  25. László szerint:

    Akkor mit tegyünk kormányos? Zárjuk le a határokat, kapcsoljuk le az internetet? Jó lenne mi? Az amerikai nagykövet megmutatta: az apa 2apa 🤣

  26. PáLoS TReND szerint:

    SZÍVHANG HIMNUSZ: FOGANTATÁS – PELLER ANNA és PÁLOS TREND
    A társadalmi-szakmai vélemény-nyilvánítás idén is megtörtént a szívhang-rendelet bevezetésekor. Dr. Csókay András és Böjte Csaba mellett az orvosi szakma és civil szervezetek számos képviselője jelezte egyetértését a Védett Társadalom Alapítvány közleményének aláírásával.
    A JÓ ISTEN VELÜNK…- AKKOR KI ELLENÜNK!?
    http://web.t-online.hu/apuska/media/6/03__Fogantatas.mp3

  27. Gary Ridgway szerint:

    Ez a csávó egy reménytelen őrült, pszichopata. 🤣👍
    Érdemes magyarkodni egyet:

  28. Kádárszellemiörököse szerint:

    “A köztévében indított gyűjtést Szijjártó-Nagy Szilvia, a külügyminiszter felesége, az Együtt az Autistákért Alapítány elnöke tizenegy autista lakóotthon rezsijének kifizetésére. Szijjártó-Nagy szerint „az autizmussal élők számára fenntartott lakóotthonok nehézségekkel küzdenek normális körülmények között is”, a rezsiköltségek emelkedése miatt pedig különösen rossz a helyzet. – mi történt nincs már állami, akarommaondani uniós támogatás?

  29. kormánypárti szerint:

    Mészáros úr emberek ezreinek ad munkát, jótékonykodik, itthon fekteti be újra a keletkező profitját, építi, gyarapítja az országot. Ennek köszönhető, hogy mára nagy a jólét, tele vannak az üzletek vásárlókkal és a wellness szállók vendégekkel. Ilyen egy jó keresztény igazi hazafi, aki tesz a Haza felemelkedéséért!

  30. László szerint:

    Menthetetlen vagy kormányos! Jókat derülnek az emberek az ilyen megnyílvánulásokon. Sokan kérdezik, ki ez? 🤣

  31. Gary Ridgway szerint:

    A szomorú, hogy ez a kis szarházi ezt el is hiszi, sőt, komolyan is gondolja.

  32. László szerint:

    Kormányos. Lehet adnak munkát, beárazva netto 240 körül. Meglévő cégek megszerzésével. Újakat ezek nem hoztak létre. Volt munkahelyem lett az év családbarát munkahelye rengeteg céget megelőzve a versenyben. Ha az családbarát, a többi milyen lehet? Ne akarja megtudni. Tulajdonos Garancsi, Orbán haverja. Este 6-kor kapsz egy esemest hogy másnap kell-e menned dolgozni és hogy hány órakor kell megjelenned. Ha nem kapsz esemest be kell telefonálnod alázkodva megkérdezni miért nem kaptam esemest. Ez aztán a családbarát cég. Bánásmódot ne is említsem. Ki nincs velünk, az ellenünk. Amúgy onnan mennek a guruló forintok repülővel Svájcba. A reptérig emelőhátfalas Ivekóval kb. kéthetente több százmillió Ft. Nem tudom Svájcban mit kezdenek a magyar forinttal, de gurulnak rendszeresen. Évek óta…

  33. Nagyapó szerint:

    Aki félre tudja tenni a proletár irigységet, megállapíthatja, hogy a polgári kormány által elképzelt hazai tőkés réteg megvalósult. Ezek a tőkések fejlesztik a hazai ipart, mezőgazdasági feldolgozóipart. Ide tartozik a Mészáros csoport, Csányiék,A-Híd ZRt, stb.
    Van a másik, ránk maradt társaság, akik a privatizációnak becézett lopásokon szerezték vagyonukat, amit aztán nem fejlesztettek, hanem forgatták. Ilyen a Leisztinger-féle cégek. a Gyurcsány-féle Műkorund Rt., az Altus, vagy Fittelina Kft. De ide tartozik a Csepel Sc tulajdonjoga, vagy a Munkásotthonért folyó csata is.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  34. László szerint:

    Nekem örülni kellene a megvalósult tőkésosztály sikereinek? Nem megy fater…

  35. Gary Ridgway szerint:

    Öreg retkes!
    Azt ne merd már mondani, hogy maguktól, csak úgy összefújta a szél, vagy tettek is az oligarcháid valamit is, mert menten beszarok. Te tényleg egy aljas ember vagy.

  36. László szerint:

    Annyi történt Nagyapó, ezek meglátták az életre szóló, egyszeri vissza nerm térő, nekik több generációt bebiztosító lehetőséget. Nyúljuk le az unió pénzét, nem ellenőrzi senki. Közben nyomni kell a mantrát, minket mindentől megvédenek. Spájzoljon be amiből tud fater. Ezekben nem lehet megbízni. Már a megtakarításainkra fáj a foguk, jó lesz az rezsivédelemre.

  37. PáLoS TReND szerint:

    “Lopott Pénzek Birtoka – így jelenik meg a Google Mapsen a hatvanpusztai Orbán-birtok” 🤣
    https://www.szeged.hu/…/orban-viktor-hatvanpusztai…

Itt lehet hozzászólni !