Elismerés a rendvédelmi dolgozóknak és a tűzoltóknak

Csepel.hu

A mai nap folyamán Borbély Lénárd polgármester köszönetét fejezte ki a csepeli rendőröknek és tűzoltóknak a csepeliek és Csepel biztonsága érdekében végzett munkájukért.

A XXI. kerületi rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítők közül ezúttal Kecsedi Gábor Tamás r. százados, Ercsényi Csaba c. r. törzszászlós, Veress-Terdik Miklós r. főtörzszászlós, Bandor Richárd, Dinnyés Ádám és Tóth Krisztián László r. őrmester, Gonda Gyöngyi rendvédelmi alkalmazott, Kamarás Dominik és Vitéz László munkavállaló részesült jutalomban.

Kovács Krisztián, a Dél-Csepel Polgárőr Egyesület elnöke is elismerésben részesült.

A rendőrök mellett a tűzoltóknak is kifejeztük hálánkat, így elismerésben részesült: Baranyai Ádám és Budai Róbert tű. őrmester, Bársony Antal, Csupor József és Schmukker Norbert tű. zászlós, Budai Zoltán tű. törzsőrmester, Havasi Tibor, Horváth-Kosiba Zoltán, Juhász László és Lednyiczky Gábor tű. főtörzsőrmester, Vida Máté tű. főhadnagy és Zatykó Tamás tű. őrmester.

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Elismerés a rendvédelmi dolgozóknak és a tűzoltóknak” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Nagyon szép gesztus. A tűzoltók munkája-hivatása talán a legalulértékeltebb a rendvédelmi szakterületek közül, holott a gyakorlatban és úton-útfélen is naponta nyújtanak segítséget a veszélyesebb terepeken, vagy szívszaggató eseteknél.

  2. László szerint:

    Tűzoltónak (is) csak kötelessége van. Nem panaszkodik, véleménye sem lehet vagy ha igen mehet katonai ügyészségre. Így hát csendben vannak. Náluk bevált, próbáljuk meg a tanároknál is. Meg is kapták donpintért…

Itt lehet hozzászólni !