A csepeli DK újra az Auróra lövésére vár

Csepel.info

Nem túlzás, hogy ismét forradalmi lázban él a Demokratikus Koalíció korosodó, ám feltüzelt csepeli gárdája. Helyi szervezetük a napokban élesen támadta, hogy a fideszes vezetésű önkormányzat 2014 óta minden ősszel krumplit és hagymát oszt a lakosságnak, gyomorforgatónak nevezve, hogy a segítséget a polgármester nem sírva adja át.

Horváth Gyulát, a csepeli DK frakcióvezetőjét is elkapta fiatalkorának forradalmi hevülete – derül ki közösségi oldalán. Ő újra az orosz kommunisták jelére várhat, ugyanis az Auróra cirkálóról osztott meg fotót. “Egy szép hajó, amelyiknek az ágyúja állítólag még jó” – írta alá. “Mi van? Kezdjük újra?” – reagált egy szimpatizáns a rendszerváltás előtt kommunistaként politizáló képviselő bejegyzésére.

Horváth Gyula “demokratává válása” után is szeretettel tekint a kommunizmus időszakára

Arról hallgatnak a csepeli DK-sok, hogy szeptemberben órákig álltak sorban az idősek a semmiért Óbudán, ahol az ottani, DK-s önkormányzat kétnapos krumpliosztást hirdetett a rászorulóknak. Bár a hivatal posztja szerint rengeteg burgonya érkezett, furcsamód elfogyott a muníció és volt osztási pont, ahol többet nem is volt burgonya – írta a történtek után a Metropol.

Csepel.info

12 hozzászólás “A csepeli DK újra az Auróra lövésére vár” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Az óbudai lakosságot sem a DK döntötte nyomorba. Orbán meg valami Putyin nevűvel fotózkodott emlékszem. Amúgy szép hajó, én is le fényképeztem volna.

  2. concept szerint:

    Azért a Bors és a metropol elég nagyot hazudott az Óbudai krumpliosztásról és saját magukat cáfolták meg a saját fotóikkal.
    Eleve fejenként 20kg krumplit osztottak(itt 5kg.)
    Lefotóztak 6 üres raklapot az EGYIK osztóponton bizonyítva hogy elfogyott a krumpli-1 raklap 1.5tonnát bír el tehát csak ott 9 tonnát osztottak ki.És több osztópont is volt.Arról is loptak képet az önkormányzat oldaláról hogy a nyerges kamion zsúfolásig tele volt embermagasságúra pakolt krumplis zsákokkal teli raklapokkal-és több kamionnal vittek.
    Lefogadom hogy azon az 1 kamionon több krumpli van mint amit egész Csepelen kiosztottak-mivel hogy 24-25tonna fér egyre.
    Két óra alatt elfogyott?Itt meddig tartott az osztás(40-45percig pontonként?) és mindenkinek jutott aki sorban állt és nem voltak “csalódottak”akik lemaradtak?
    Az utolsó sor a “legviccesebb”,2 óra alatt elfogyott vs.”pedig burgonya még maradt bőven.”
    Most akkor melyik?

  3. Hozzászóló szerint:

    Néhány DK-s szomszédom is bőszen rohant sorba állni, egyikük még a lányát is elhozta, pedig az már elköltözött a kerületből. A facebookos kommentjeikben meg fröcsög belőlük a gyűlölet. Ezek most vagy mind ilyenek, vagy a krumpli minőségével volt problémájuk.

  4. Gary Ridgway szerint:

    Megint szenvedtek?
    – pippantjátok Putyint, hogy zsírosra keresse magát a MOL
    – közületek is ük a parlamentben jó pár kommunista
    – itt Csepelnek meg van az öreg ratyi

  5. Nagyapó szerint:

    Én azért mást gondolok az óbudai osztogatásról. Azért fogyott el oly gyorsan a krumpli, mert elővették a jó öreg szoci gyakorlatot, amikor a párttagságot előbb értesítették az áremelésről, időt adva a felvásárlásra. Óbudán értesítették a dk-s eetásakat, hazavitték a krumplit azt’ annyi!👍

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. László szerint:

    “Decemberben elfogynak a magyar krumplikészletek, ezután májusig csak európai készletekből lesz a hazai ellátás megoldva – mondta október végén Kecskés Gábor, az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács elnöke a Pénzcentrumnak.” – tehát, én mást gondolok a csepeli osztogatásról. Azért volt itt krumpli ami szintén gyorsan elfogyott mert elővették a jó öreg abszurdisztáni gyakorlatot a híveket előbb értesítették a krumplihiányról. Hazavitték a krumplit azt annyi! 👍

  7. Gary Ridgway szerint:

    Ez egy hülye… 🤣😂😅

  8. robi szerint:

    “Néhány DK-s szomszédom is bőszen rohant sorba állni, egyikük még a lányát is elhozta, pedig az már elköltözött a kerületből.”

    Amennyire én tudom, lakcímkártyát kell bemutatni az ilyen osztogatásnál. A más kerületben élők így hoppon maradnak.

    A “Hozzászóló” nevű ostoba udvaronc kedd 21:04 hsz-ben tán csak nem avval vádolja az osztogató brigádot, hogy lakcím ellenőrzés nélkül is ajándékozott?
    Gratulálok.

  9. Gary Ridgway szerint:

    robi!
    Legalább a sajátját vádolta.
    Ennyi esze van egy mongolfidiótának! 🤣😛😎👍

  10. Hozzászóló szerint:

    Robika, kis köcsög, előfordul az életben, ha albérletben laksz, attól még a jó édes anyádékhoz vagy bejelentkezve. Sok oka lehet ennek, nincsenek ebben nagy rejtélyek, ez egy balfék számára is bírható értelemmel.
    Gary, te ki kis fideszfóbiás bűnöző, nem vádoltam senkit, tényeket írtam.
    Egyszer még seggberúglak.

  11. Gary Ridgway szerint:

    Azt, aki a világra hozott, vagy az asszonyt, tudod? Otthon rendezkedj, töki! 😁
    Ez nem fóbia, undor. 🤣😛

Itt lehet hozzászólni !