Az 1956-os forradalom leverése

Híradó

4 hozzászólás “Az 1956-os forradalom leverése” bejegyzésre

  1. Zsivány szerint:

    A sírhelyek megújítása és a síremlékek karbantartása egyre drágább, emellett a temetőlátogatóktól jelentős összegű belépődíjat kérnek el. Aki után nem fizetnek a hozzátartozók, annak a földi maradványait kidobják. Felháborító, hogy eközben közpénzből tartják fent azoknak a néhai személyeknek a sírjait, akik erre érdemtelenek a történelemben betöltött szerepük alapján. Szerintem fizessenek utánuk a leszármazóik vagy azok a szervezetek, pártok, akik számára fontos az emlékük megőrzése. Ha nem akarnak fizetni => kuka. Ne csak átvitt értelemben kerüljenek a történelem szemétdombjára!

  2. PáLoS TReND szerint:

    VAN MIRŐL BESZÁMOLNIA és MÉG TÖBB DOLOG, AMIÉRT BOCSÁNATOT KELL KÉRNIE és MILLIÁRDOS KÁRTÉRÍTÉSEKET FIZETNIE USRAHELLNEK MAGYARORSZÁGNAK…- az 7SZENTSÉG!!!
    NAPJAINKBAN PL.:
    A bíró elrendelte Fauci, Psaki és más vezető tisztviselők kihallgatását a Big Tech cenzúrázási ügyben!!!
    Egy szövetségi bíróság arra kötelezte Dr. Anthony Fauci-t és más vezető tisztviselőket, hogy eskü alatt tegyenek vallomást egy olyan ügyben, amely bizonyítékokat tárt fel a szövetségi kormány és a nagy technológiai vállalatok állítólagos összejátszásáról a felhasználók cenzúrázása érdekében.
    A louisianai és missouri államügyészek és más felperesek azt állítják, hogy Fauci, az NIAID igazgatója és Joe Biden elnök vezető orvosi tanácsadója, valamint más vádlottak arra kényszerítették a közösségi médiavállalatokat, hogy elnyomják a COVID-19-cel kapcsolatos “kedvezőtlen hangú felszólalókat, álláspontokat és tartalmakat”!!!
    Terry Doughty amerikai kerületi bíró egy korábbi, írásbeli tanúvallomásra kötelező határozatánál egy lépéssel tovább ment, és elrendelte, hogy Fauci és más vádlottak eskü alatt tegyenek vallomást.
    “Miután dokumentumokat találtunk a Biden-kormányzat és a közösségi médiavállalatok közötti, a szólásszabadság cenzúrázására irányuló titkos kapcsolatról, azonnal indítványt nyújtottunk be, hogy ezek a tisztviselők eskü alatt valljanak” – mondta Eric Schmitt missouri államügyész nyilatkozatában.
    “Itt az ideje, hogy tisztázzuk ezt a cenzúra-ügyet, és arra kényszerítsük ezeket a tisztviselőket, hogy tisztázzák magukat az amerikai nép előtt, és ez a döntés lehetővé teszi számunkra, hogy ezt meg is tegyük. Továbbra is nyomást fogunk gyakorolni az igazság kiderítésére.”

    Forrás: https://www.theepochtimes.com/judge-orders-fauci-psaki-top-officials-be-deposed-in-big-tech-censorship-case_4813336.html

  3. Gary Ridgway szerint:

    Kik verték le?
    “ŐK”? 🤣👏👍
    Azért ez a cidázás már gázos, gyerekek! 🥴😎

  4. Gary Ridgway szerint:

    Petink már ment Ivánékkal boltolni. 😛

Itt lehet hozzászólni !