Képek a Klapka utcai tűzről

Klapka utcai tűz2

“Galvániszap” fórumozónknak köszönhetően ismét képeket tudunk bemutatni a hétfő esti Klapka utcai tűzesetről. Mint azt korábban megírtuk, súlyos, életveszélyes égési sérülést szenvedett az a férfi, akinek sikerült kimenekülnie egy 25 négyzetméteres égő épületből a Klapka utcában. A tüzet négy sugárral eloltották, a férfi a kezén, lábán és az arcán égett meg, sérülései harmadfokúak. A súlyosan megégett férfit a Honvéd Kórházba szállították.

Klapka utcai tűz

Klapka utcai tűz3

3 hozzászólás “Képek a Klapka utcai tűzről” bejegyzésre

  1. galvaniszap szerint:

    A leégett faház teljesen eltünt, a ház amit látni a szomszéd nénié, neki már nincs padlása. Sajnos. (De van állandó lakása Csillagtelepen, nem lett hajléktalan).

  2. galvaniszap szerint:

    Az önkormányzat honlapján megjelent cikkben zöldségeket írnak, ez a rész nem Háros, hanem Rózsadomb, árterület. Az idős, megégett ember a faházban lakott, amit egy fiatalember bérel a tulajdonosától. A faház emeletén tartotta bezárva az értékeit, alul lakott a hajléktalan, aki őrizte a házat koszért és kvártéjért. Nem a házban!!!! A faházban, ami porig égett!!!!

  3. Csepeli Galvániszap szerint:

    Ez hanyadik “ház” is, amelyik a Rákóczi Ferenc út közvetlen közelében gyullad ki? Túl sok tűz volt az elmúlt másfél hónapban, és volt köztük molotov koktélos is.

Itt lehet hozzászólni !