Meghosszabbítja a kormány a benzinár-, az élelmiszerár- és a kamatstopot

Origo

Meghosszabbitja a kormámy a benzinár-, az élelmiszerár- és a kamatstopot, hangzott el a szombati, rendkívüli Kormányinfón, amelyet élőben követhetnek ide kattintva.

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán új poszt jelent meg a döntésről, eszerint az árstopokat december 31-ig, a kamatstopot június 30-ig hosszabbították meg most.

Forrás: Origo

41 hozzászólás “Meghosszabbítja a kormány a benzinár-, az élelmiszerár- és a kamatstopot” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Lehet és jó az árstop, de nincs cukor az üzletekben, STB.

  2. PáLoS TReND szerint:

    PARASZTVAKÍTÁSSAL MÁR NEM MENNEK SEMMIRE, AMIKOR az ÉVES INFLÁCIÓ MEGHALADJA a 70%-ot!!!
    AMÚGY ORBÁNNAL MÁR NINCS MIT BESZÉLNI!!!…- HISZEN 1 NEMZETKÖZILEG VÁLLALHATATLAN a KORMÁNYÁBAN GYILKOSOKAT FOGLALKOZTATÓ (Pintér Sándor, Rogán Antal…) PÖFFESZKEDŐ VARANGYKÉNT PISÁLTA SZEMBE a RÁ SZAVAZÓ MEGVEZETETTEKET és HISZÉKENY BALGÁKAT is!!!
    A magyarországi kormány minden tekintetben idegen és ellenséges tevékenységet folytató szervezett bűnözői csoport, amely beépített ügynökein keresztül törekszik a totális hatalomátvételre!!!
    Céljuk, hogy a cionista hatalomátvétel után a nemzettestbe ötvözzék a cionista zsidó és a degenerált cigány etnikumot, feltörve ezzel az ősi rend, hun-szkíta fajunk, kultúránk, örökségünk isteni alapját!!!
    https://cimlap.blog.hu/posztok/elegemvan/2022/08/30/elegem_van_pa-pa_brusszeli_penzek

  3. Gyula szerint:

    Egy páran belerokkannak, de ki nem szarja le? Ki tudná mindenki fizetni az üzemanyagot is. A Fidernyák nyugger, meg hagy tudjon kamuáron, kamuétolajat venni. …ja és far-hátat. 😁 Addig is kussol.

  4. László szerint:

    Nem merik ráengedni a valós árakat a lakosságra.

  5. Gyula szerint:

    Itt az üzemanyag játszik és a rezsi egy része. Az élelmíszer már ránk van eresztve! Ebben-abban már fizetjük rég. Az üzemanyag egy kicsit visszavetné a közlekedési káoszt, mert rengetegen látszik, hogy feleslegesen kocsikáznak, az sem számít, hogy dugó van. Naponta látom.

  6. László szerint:

    Amit a kereskedők buknak az ársapkás dolgokon, behozzák más termékeken mondta a GKI.

  7. Gyula szerint:

    Így van…
    Az üzemanyagnál meg az ársapkás tiszta bukfenc a kisebb kutaknak, – gyanítom a MOL-nak is – ők hol hozzák be? Járom ezt a faxa kis országot eleget, vidéken sok kúton lakat van már.

  8. pl szerint:

    “áram ára az A1 kedvezményes díjkategóriában nettó 12,13 forintról 5,11 forintra csökkent (bár az MVM majdnem 15 forintos kWh-kénti áron veszi az áramot, tehát ezzel az állami cégnek jelentős vesztesége keletkezik), addig a lakosságnak továbbra is bruttó 36,20 forintos egységáron adják a rezsicsökkentett áramot (az átlagfogyasztás feletti piaci ár augusztustól ennek majdnem a kétszeresére emelkedett). Ennek oka az, hogy a rezsidíjon belül az átviteli díj júliustól a 3,5-szeresére nőtt.”
    “míg 2018 és 2020 között az áramtermelésben (a villamosenergia árában) volt érdekelt Mészáros Lőrinc, a miniszterelnök barátja, addig 2020-tól már az áramszolgáltatásban (a rendszerhasználati díjakban) érdekelt, hiszen az folyik be hozzá”.

  9. Miértne szerint:

    1. Nincs semmi ingyen
    2. Mindennek megvan az ára. Vagy így, vagy úgy, de ki van fizetve.

  10. pl szerint:

    Igaz… Megfizetünk a Fideszért!

  11. pl szerint:

    Tehát továbbra is a kenyér sütése, szállítása lesz drága, nem a WC-re is autóval menés… Értem?!

  12. Nagyapó szerint:

    Miután denevérasszony elmondta árnyékszékfoglalóját, fokozódik a dk-s hazugságözön. Mekkora jajgatást végeztek, hogy milyen nagy lesz az augusztusi számla! Elhallgattak. Jön más riogatás. Pl.melyik piacon kapható 15 Ft-ért áram? A naperőművektől 36 Ft-ért veszi át az áramot az MVM.
    Miért baj, hogy a dk-s ajvé ellenére az iskolák fűtését az állam biztosítja? Miért baj az üzemanyag ársapka, amit több ország is bevezet?
    A MOL csak a velük szerződött kutakat látja el, az ez évben új szerződésű kutakat, melyikeket eddig más látott el, nem. A MOL sem hülye, hogy átvállalja más cégek veszteségét, de el lehet menni egy közeli országba is tankolni!!!
    Miért baj, ha a cégek, amelyeknél az energia ára meghaladja a termelés 3%-át, támogatást kapnak? Persze ez nincs 20% kedvezmény, mint amit a MOTIM kapott Gyurcsánytól!
    Szemét módon csirke far-hátaznak, vegyenek csirke combot, vagy sertéscombot. azokon is van ársapka!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. apostolos szerint:

    Ha olyan nagy a baj, akkor miért tolonganak az emberek a piacon, a közértekben, az utakon?
    (A cukor meg méreg, ne keresgessék!)

  14. kormánypárti szerint:

    Gyurcsányiék elkészültek. Ennek köszönhetően már Zuglóban is nyerni tudott a kormánypárti jelölt Újbuda mellett. Ha így folytatódik tovább, Angyalföld is el fog esni. A választók üzenete egyértelmű: nem kérnek gyurcsányiból, nem szeretnék, hogy az árnyékkormányából tényleges kormány váljon. Gyurcsányiéknak semmi keresnivalójuk a közéletben.

  15. Gyula szerint:

    Egypártrendszert! 👍
    Fater! Melyik csirkecombon van ársapka? Amelyik már 60%-al emelkedett?
    Kérdés, hogy a kisebb kutakat melyik finomító látta el? Mivel egy van. Mielőtt csúsztatnál, nem az Avia és az OMV, amire gondolok. Tehát?
    A beígért támogatás sem a DK miatt csúszik, tudtommal nincsennek kormányon.
    Egyéb?
    (ne is DK-zz, Fater, mert őket is “csípem” ám, mint titeket!)

  16. László szerint:

    “Iskolák fűtését az állam biztosítja” – melyiket Nagyapó, a 18fokot? Büszke lehet rá. Naperőművezik a fater. Tudja hol van olyan? A hatvanpusztai birtokon. Energia terén teljesen önellátóak. Orbán Viktor nagyon bölcsen előre gondolkodott a saját családja érdekében. Megint meg lett vétózva egy oroszok elleni szankció és nem értjük hogy Brüsszelnek mi baja velünk. Apostolos, nem lapostévéért tolonganak az emberek. Egyszerű az oka enni kell.

  17. pl szerint:

    Az a baj a Demens Noé Nagyapóval, h mostanában elhanyagoltam, nem ápolom rendszeresen… Meglátszik elmeállapotán, de egyre fárasztóbb lázálmai, hazudozásai helyretétele…

  18. csepeli kerdezo szerint:

    Nagyapó az orbitálisan nagy nemi szerv. Az MVM nem fizet rendszerhasználati díjat a termelésért. 15 forint/kWh áron “veszi át” a napelemes túltermelést.

  19. Gyula szerint:

    “Reagált a kormány a vasárnapi autótilalom ötletére”
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/reag%C3%A1lt-a-korm%C3%A1ny-a-vas%C3%A1rnapi-aut%C3%B3tilalom-%C3%B6tlet%C3%A9re/ar-AA1201qD?ocid=msedgntp&cvid=beb1a5103a3b479a828d33f0f8943614
    Igaz ez a jóvágású csávó nem a kérdésre válaszolt, de ezt már megszoktuk. 😁👍

  20. kormánypárti szerint:

    Autótilalom vasárnap? Hát ennyit sikerült összehoznia KariGerinek a fővárosi levegőminőség javításával kapcsolatos lakossági felméréséből több millió forintért? Ehhez gratulálok. 😁👍
    Szerintem elsősorban az ország Budapest központúságát kellene felszámolni és beolvasztani Pest vármegyébe. Új fővárosnak Győr lenne a legalkalmasabb.

  21. László szerint:

    Le lesznek rakva azok az autók és nem csak vasárnap. Győr tényleg jó lenne, hasonlít Csepelhez. Ott sincs semmi. Laknék ott, közel van a hanyatló Ausztria.

  22. Nagyapó szerint:

    A trágár prolik kocsmai szövegére ajánlom olvasásra a napenergia átvételi áráról:
    “Nullszaldóig, vagyis addig, amíg a vételezett villamosenergia megegyezik a betáplált energiával, a szolgáltató az energiadíjjal és a rendszerhasználati díjak összegével számolja el a megtermelt energiát. Vagyis annyiért veszi meg tőlünk, amennyiért eladta. A többlettermelés esetében csak az energiadíjjal számolunk, vagyis annyi pénzt kapunk vissza, amennyi energiát többletben termelt a rendszerünk.
    – A házilag megtermelt és közcélú hálózatba visszatáplált villamos energiát a hálózati szolgálattó teljes egészében vásárolja meg az aktuális piaci – tehát az aktuális bruttó hatósági áron.
    – Az elszámolás havi „átalánydíj” alapján és éves egyszeri leolvasással történjen.
    – Az éves elszámolás alapján a keletkezett jövedelem után SZJA-t fizet a termelő.
    – Az adó alapból teljes egészében kerüljön elszámolásra a beruházási költség amortizált mértékben.” (https://sisolar.hu/napelemmel-termelt-aram-atveteli-ara/)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  23. pl szerint:

    Hazug vagy kormánypárti, nem csak hülye…. A vasárnapi stop az energia megtakarításáról szól, nem Karácsonyról….

  24. Gyula szerint:

    Ez tényleg egy degenerált hülye. 😁😂🤣✔
    Fater! Trágárul, hogy megértsd, te segg! Mi az, hogy SZJA-t fizet? Rohadnátok már meg, komolyan.

  25. azta szerint:

    Fizetés előtti hétvégén nem volt tele a piac. Tele volt üres parkolóhelyekkel is. Nem emlékszem, hogy ilyet valaha láttam volna.

  26. kormánypárti szerint:

    Ennek az a magyarázata, hogy robbanásszerűen emelkedik az életszínvonal. Piacra inkább a csórók járnak. Nézd meg a Teszkót!

  27. Gyula szerint:

    Na a hülye megint…
    A Tesco azért van tele, mert olcsóbb! 🤣👍✔
    Én 5-6 éve már ki sem megyek a piacra, csak ha muszáj.

  28. pl szerint:

    Szerintem a részeges mozgósítás baljós előjel. Nagyon aggódom…
    “Wollt ihr den totalen Krieg?” – ez jutott eszembe

  29. kormánypárti szerint:

    Részegesen Jelcin mozgósított a csecsenek ellen! 😉

  30. Gyula szerint:

    Akik vezetője Ramzan Kadirov, aki most Putyler legnagyobb felszopója, még a kezdetekkor ellene harcolt, ugye? Nektek ez az elvtelenség és kötelező megmondás, ami bejön. Mert így nem kell önálló gondolatokkal élni. Remek lehet. 🤣😂😁👏👍

  31. pl szerint:

    hamis pl kopjál már le rólam! Nagyon ócska amit csinálsz! Primitív fsz!

  32. Gyula szerint:

    Zársaka? 🤣
    Ma megint egy ici-picit többet felejtettem ott a boltokban. 😎

  33. Gyula szerint:

    “A távhőcégek várhatóan 80-100 milliárd forintos igényt fognak bejelenteni, miközben a távhőkasszában júliusban alig 11 milliárd volt. A cégek évek óta kapnak már kompenzációt, hogy a rezsicsökkentett árat tartani tudják, de most az elszabaduló energiaárak miatt a kiadásaik és a bevétel közötti differencia soha nem látott módon megnőtt.”
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/meg-kell-menteni-a-t%C3%A1vh%C5%91szolg%C3%A1ltat%C3%B3kat-k%C3%BCl%C3%B6nben-lehet-hogy-nem-lesz-f%C5%B1t%C3%A9s/ar-AA12c8NU?ocid=msedgntp&cvid=47a83180bae14cea8b141ca44f4005e7

  34. Nagyapó szerint:

    Nocsak-nocsak+ Pl milyen érzékeny lett!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  35. Gyula szerint:

    Akkor te ge.izel, trotty?
    Azt hittem a másik hülye?

  36. pl szerint:

    Nocsak-nocsak… igaz, h a Demens Noé demens!

  37. Nagyapó szerint:

    😛😛😛, de továbbra is

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !