Új edző, új remények

Csepel.hu

Új edző érkezett a Csepel Utánpótlás Futball Club felnőtt csapatához.

A játékosként NB I-et is megjárt Rebecsák Szilárd két éve edző a CSUSÉ-nél, a felnőtt csapat irányításával néhány hete bízták meg.

Szakmai múlt

A 38 éves, borsodi származású szakember játszott a Diósgyőr, a Debrecen, a Vasas és az Újpest utánpótláscsapatainál, majd 2005-től felnőtt csapatokban folytatta. Az NB II-es Felcsút SE után az NB I-es DVTK-hoz igazolt, majd az NB II-ben játszott Soroksáron, Jászberényen, Szolnokon és Cegléden. Profi pályafutását 2010-ben fejezte be, majd 2012-től munka mellett az NB III-as Dunaharaszti MTK-t erősítette hat éven át. Az edzői „C” licenc megszerzése után 2020-ban Csepelre költözött, akkor érkezett a felkérés, hogy legyen a CSUSE egyik utánpótláscsapatának edzője. „Két évig voltam az U–15-ösök edzője, közben pedig a felnőtt BLASZ II-es csapat másodedzője is lettem. Megszerettem a fiatalokat, szívesen maradtam volna még velük, de idén az egyesület vezetése új feladattal bízott meg: legyek a 2022/23-as szezontól a BLASZ I-es felnőtt csapat edzője” – mondta Rebecsák Szilárd.

Új feladatok és célkitűzések

Az új idényre való felkészülés július közepén kezdődött, a Hollandi úti pályán már lejátszották a bajnokság első mérkőzését is, ahol a Fővárosi Vízművek SK csapata 1:0-ra győzött a csepeliek ellen. Rebecsák Szilárd elmondta, a játékosok több mint fele csepeli, közöttük vannak saját nevelésű játékosok is, az átlagéletkor 22 év. A kitűzött cél a középmezőnyben végezni, amely a vezetőedző szerint a reális elvárás. Ő arra számít, hogy tanítványai a 4–8. hely valamelyikén zárják a 16 csapatos bajnokságot. Hozzátette, fő cél egy olyan utánpótlásbázis kialakítása, hogy onnan minél többen játszhassanak a felnőtt csapatban, amely így a bajnokságokban évről évre egyre jobb eredményeket érhet el, illetve a játékosok jó teljesítményt nyújtva szem előtt legyenek magasabb osztályú klubok előtt is.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Új edző, új remények” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Égetik a villanyt. Ne ez megszűnik. Zseblámpát mindegyik kezébe.

Itt lehet hozzászólni !