Még mindig figyelni kell a megfelelő parlagfűírtásra

Csepel.hu

Budapest Főváros Közgyűlésének a főváros köztisztaságáról szóló 48/1994. (VIII. 1.) önkormányzati rendelete alapján az ingatlantulajdonosok kötelesek gondoskodni az ingatlanuk és az előtte lévő, az út széléig terjedő terület gondozásáról, és ennek keretében annak gyommentesítéséről is.

A gyommentesítés különösen fontos lehet azokon a területeken, ahol például parlagfű vagy más allergén gyomnövény jelent meg. Ez még így ősz elején is előfordul, megnehezítve ezzel sok allergiás embertársunk mindennapjait. Mindezek miatt kérjük a lakosságot ezeken a területeken a szükséges gyommentesítés megfelelő elvégzésére. A szabályok szerint ennek elmulasztása akár bírságot is maga után vonhat.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Még mindig figyelni kell a megfelelő parlagfűírtásra” bejegyzésre

  1. Gyula ↸⨌ szerint:

    Holnap írok 1-2 Önkoris helyet. 😛

  2. PáLoS TReND szerint:

    ORBÁNNAL E NÉLKÜL is POKOLRA JUT MAGYARORSZÁG!!!
    A lényeg az, hogy a kvantum-ugrás elő van készítve.
    Már 7 nanós csippeket is tudnak, és hamarosan át kell térjenek a szilíciumról a grafánre…- vagyis miket mondok, hisz már át is tértek a térnek egy másik dilimenziójában…de hát ezt csak a konteósok nyomatják, az meg hülyeség.
    Na, én pontosan tudom, hogy ez a “nemzet” már régen nem ér kutyamicsodát sem.
    Szót is kár rá vesztegetni, esetleg valami nosztalgikus agykontrollos önhipnózissal még beadagolható mindenkinek a maga számára, hogy nem az, aminek látszik.
    …, de hát az ismerősöm is tévedhet, aki ilyeneket mond, ha át van „itatva”!!!
    Hűbéresek vannak itt…- már ugyan Moszkvában is elkezdték a diákokat nemzeti öntudatra programozni… a tanárak kommunista anti-liberós előkészítése is beindult…, de szerencsére, már túl késő.
    Nincs itt már semmilyen emberi érték, amiért áldozatot kellene hozni.
    Lehet, sosem volt, csak az illúzió, ám, az mára sikeresen szerteoszlott a HAARP rendszernek, 5 G-nek és egyéb MK Ultrás beavatkozásoknak következtében.
    A játéknak vége.
    Új játék kezdődött el, csak ugyanazon cinkelt kockákkal.
    Örömmel látom, hogy most ébrednek talán rá “sokan” a “nagyok” közül is, hogy kifogytak a játékosokból.
    Addig spanolták a semmit, hogy tényleg semmivé foszlott.
    Na, most ez kell tudni eladni még valaminek, valakiknek, aki semmiben sem hisznek.
    Nemes feladat nemteleneknek!
    Az igentelenség igénytelensége is fertőző!!!
    https://hun.small-business-tracker.com/wikileaks-show-us-money-478373

  3. Betke szerint:

    A családi házak tulajdonosait sem ártana büntetni, mert nagyon sok telek gondozatlan. A járdákat is elhanyagolják. A Szent István út kis szakaszán jártam, a műv.házzal és a mellette lévő iskolával szembeni ingatlanok (Repkény utcáig) járdái kritikán aluliak. Nem lehet figyelmeztetni, kihez tartozik? Sokunknak miért természetes, hogy az ingatlanunk környezete is rendezett legyen?

  4. Gyula ↸⨌ szerint:

    Betke!
    Nem fog a tanács bűntetni, mert nem akar szavazót veszíteni, a bűntetés népszerűtlen intézkedés. Ezt egy Fidernyák mondta nekem. Elég bárhol körülnézni. Más téren is, mindegy.

Itt lehet hozzászólni !