Csepeli üstökös Ferencvárosban: a bitcoin bányász visszatért

Csepel.info

Borka-Szász Tamás (jobbra) csepeli éveiben, itt éppen Deme Gáborral, akit a kettős gyilkosság miatt életfogytiglanra ítéltek

“Jajj Istenem, mit vétettem én a DK-nak, hogy még a bitcoin bányászat miatt lemondott politikusukat is idehozták a nyakamra?!” – tette fel a kérdést Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere, miután megtudta, hogy titokban, pénzügyi vezetőként nála vették fel Borka-Szász Tamást, aki korábban Csepelen majd a VII. kerületben volt önkormányzati képviselő.

A politikus a kettős gyilkosság miatt elítélt Deme Gáborral karöltve a csepeli MSZP-ben kezdte pályafutását. Eljutott az MSZP frakcióvezetéséig, onnan a DK-ba, majd amikor látta, hogy Csepelen nem lesz zsíros állása, átejtőernyőzött a VII. kerületbe. Ott áramlopási ügybe keveredett a házi készítésű bitcoin-bányájával, és kénytelen volt lemondani. Az áramlopás azonban a bíróság szerint nem volt olyan jelentős, hogy bűncselekménynek minősüljön. Borka most MSZP-DK együttműködéssel került a ferencvárosi önkormányzathoz pénzügyi vezetőnek – a polgármester tudta és engedélye nélkül. A Fidesz frakcióvezetőjétől tudta meg a hírt.

Baranyi tájékoztatása szerint „a frakciók alkuja nyomán, a kerület köztisztaságáért felelős cég igazgatója nem rég egy olyan helyi MSZP-káder lett, aki ugyan rendkívül joviális munkaerő, de sem a tapasztalata, sem a végzettsége nem predesztinálná a pozícióra”. A szoci káder „úgy gondolta, hogy nem kell arról a városvezetést tájékoztatnia, hogy már áprilisban a cég pénzügyi (!) vezetőjének a bitcoin bányászatról elhíresült DK képviselőt alkalmazta”.

„Visszatérően tapasztalom, hogy a képviselő-testület demokratikus oldalán ülők közül többen az önkormányzati pozíciókat nem alkalmasság, rátermettség alapján döntik el, hanem különböző alkuk útján a pártjaikban és környékén lévőket fizetik ki velük.

Úgy tűnik, Ferencvárosban már a sokat pletykált DK-MSZP összeolvadás is megvalósult, Kálmán Olga férjét és a bitcoinost is a helyi MSZP intézte nekünk” – vonja le a konzekvenciát a polgármester, akinek mostanában sajtóügyekben is meggyűlt a baja a Gyurcsány-párt helyi szervezetével.

Baranyi teljes posztja itt olvasható:

“Jajj Istenem, mit vétettem én a DK-nak, hogy még a bitcoin bányászat miatt lemondott politikusukat is idehozták a nyakamra?!

Mit vétettem az Mszp-s cégvezetőnek, hogy mindezt a hátam mögött intézte és a Képviselő-testületi ülésen, a fideszes frakcióvezetőtől kellett megtudnom, hogy az Önkormányzat cégénél kapott pénzügyi vezetői (❗) állást Borka-Szász Tamás, a DK bitcoin bányászattal meggyanúsított korábbi VII. kerületi képviselője, aki az eset nyilvánosságra kerülése után lemondott mandátumáról.

A frakciók alkuja nyomán, a kerület köztisztaságáért felelős cég igazgatója nem rég egy olyan helyi MSZP-káder lett, aki ugyan rendkívül joviális munkaerő, de sem a tapasztalata, sem a végzettsége nem predesztinálná a pozícióra.

Ő úgy gondolta, hogy nem kell arról a városvezetést tájékoztatnia, hogy már áprilisban a cég pénzügyi (!) vezetőjének a bitcoin bányászatról elhíresült DK képviselőt alkalmazta.

Visszatérően tapasztalom, hogy a Képviselő-testület demokratikus oldalán ülők közül többen az önkormányzati pozíciókat nem alkalmasság, rátermettség alapján döntik el, hanem különböző alkuk útján a pártjaikban és környékén lévőket fizetik ki velük.
Úgy tűnik, Ferencvárosban már a sokat pletykált DK-MSZP összeolvadás is megvalósult, Kálmán Olga férjét és a bitcoinost is a helyi MSZP intézte nekünk

Pedig 12 év – és sajnos még ki tudja meddig folytatódó – orbánizmus után különösen nagy felelősségük lenne azokat az értékekeket képviselni, amiért a választóink ránk szavaztak.

Vannak olyan próbálkozások, amiket meg tudok akadályozni. Ilyen volt pl. Gréczy Zsolt ideejtőernyőztetésének terve, és talán ilyen Hoffmann Györgynek, Kálmán Olga férjének kinevezése is.

És előfordul, hogy tehetetlen vagyok. Bár a képviselőkkel közösen ezeket az ügyeket is meg tudnánk oldani.

Az ügyről az ATV reggeli műsorában beszéltem, link az első kommentben

Forrás: Facebook

9 hozzászólás “Csepeli üstökös Ferencvárosban: a bitcoin bányász visszatért” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Ez a Orbán Viktor a mostanra tömeggyilkossá vált valami Putyin nevűvel fényképezkedett…

  2. kormánypárti szerint:

    Értem, László. A témával, Baranyi posztjával kapcsolatosan esetleg van valami érdemi mondanivalód, észrevételed? Itt nem gyanúk, hanem letagadhatatlan tények kerültek ismertetésre ellenzéki oldalról.

  3. Fater trollja szerint:

    Ez nem hiszem hogy mostanság kurvára érdekelne bárkit.
    Büdös, hónaljszagú terelés.

  4. kormánypárti szerint:

    Az MSZP és az MSZP 2.0 (=DK) nem egyéb, mint egy undorító mutyiközösség: megélhetésből politizáló, álláshalmozó, hozzátartozóikat zsíros alibiálláshoz juttató, köszpénztolvaj, gátlástalan sz@r emberek gyülekezete. Ehhez a társasághoz tartozott Deme és szépen tömte két kézzel ő is a maga zsebeit, mígnem valaki az útjába állt, készült leplezni őt. Ekkor úgy döntött, gyilkolni fog, hogy mentse a bőrét.

  5. Fater trollja szerint:

    Aztán ti szentek vagytok, te idióta. 🤣😫💰

  6. László szerint:

    De együtt érzünk Baranyival, mi történt? Lesz még ujgur utca átnevezés nem kell aggódni. Magyarázkodjon csak a szerencsétlen csuti géniusz. Érdemi mondanivalónak megfelelt?

  7. Hozzászóló szerint:

    Ez a ronda, kis gyilkos malac mára biztosan köcsöggé lett. Írjatok inkább arról, hogy érzi most magát a börtönben, csicskává vagy kislánnyá lett, tartja-e a szüleivel a kapcsolatot, illetve mit szóltak mindehhez a történésekhez a szomszédok. A magam részéről szívesen kárörvendezem rajta, nagyon jó érzés, valamint elrettentő erővel bírhat a balsorsa néhány balfék ballibnek.
    Nemrég láttam az utcán ballibes írásmóddal S. Miklós baloldali pedofilt, aki néhány éve került bajba és mostanra már ki is szabadult. Róla mit lehet most tudni?

  8. László szerint:

    Szóval az utcán láttad a baloldali pedofilt. Ezek szerint a börtönben nem lett sem csicskává, sem kislánnyá, a történésekhez sem szóltak hozzá a szomszédok pl. lincselés formájában.

  9. Fater trollja szerint:

    Rohad a sitten, azért amit csinál. A többi most frankón kit érdekel?

Itt lehet hozzászólni !