Közlemény társasházak részére!

csepel.hu

Társasházak figyelem! Csalás áldozatai lehetnek!

Az elmúlt időszakban több jelzést kaptunk arról, hogy több csepeli társasházkezelő arra buzdítja a lakóközösségeket, hogy a lakóépületeik energiahatékonysági korszerűsítésére vegyenek fel hitelt.

Azzal kecsegtetik az ott élőket, hogy a csepeli önkormányzat 1500 Ft/hó/ albetéttel hozzájárul a költségekhez. Ezzel azt kívánják elhitetni, hogy a hitel felvétele után önkormányzatunk lakásonként havi 1500 forinttal hozzájárul a felújítás miatt megemelt közös költséghez.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ez nem igaz! Csepel Önkormányzata ilyen döntést nem hozott. Önkormányzatunk mindent megtesz a csepeli panelépületek felújításának folytatása érdekében Európai Uniós, kormányzati, valamint jelentős nagyságrendű saját forrásból. Ezen felül – szintén önkormányzati forrásból – hamarosan programot indítunk, amely a társasházak ablakcseréjét kívánja támogatni.

Aki tehát azt állítja, hogy lakásonként 1500 Ft/hó támogatást kapnak a lakók bármilyen hitel törlesztésére az önkormányzattól, az törvénytelen módon megtéveszti a lakókat.

Arra kérjük a lakóközösségeket, hogy legyenek óvatosak és forduljanak információért Csepel Önkormányzatához.

Budapest, 2022. május 5.

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata

csepel.hu

2 hozzászólás “Közlemény társasházak részére!” bejegyzésre

  1. Válasz szerint:

    Megnevezni esetleg a simliseket? Esetleg feljelentést tenni?
    Vagy úgy van vele az Önkormányzat, hogy neki mindegy, akit átvertek, az így járt és nyögje a hitelt? Ettől még Csepel szépül? Durva.

  2. Válasz szerint:

    Gondoltam kerületünk felelős Önkormányzata idererittyenti a simlis közös képviselők listáját? Persze politikusok sározása belefér, itt meg kellene moccanni, bevállalni, ez már nem megy?

Itt lehet hozzászólni !