Csepelen is nyílt Pesti pipi

Csepel.info

A közelmúltban nyílt a Kossuth Lajos utcában, a sétáló utcai megállónál a Pesti pipi étteremlánc legújabb egysége. Ott, ahol korábban egy pékség működött.

Aki szereti a csirkemellet, annak a csepeli vendéglő valóságos földi mennyország lehet – de kávézni is bármikor be tudnak ugrani. Kinek van már róla tapasztalata?

12 hozzászólás “Csepelen is nyílt Pesti pipi” bejegyzésre

  1. Mónika L. szerint:

    Nagyon jó és ingyen házhoz szállítanak 🙂

  2. kormánypárti szerint:

    Ma már alig főznek otthon az emberek. Mindenki etetőhelyekre jár zabolni meg netpincérrel hozatja a kaját. Szinte kizárólag amerikai konyhás lakások épülnek, ez számít modern építési módnak. Nő a létszükségleti fogyasztási cikkek piaca, miközben rengeteg élelmiszer kerül a kukákba, ez persze nem helyes, mégis mutat valamit. Egyre több a túlsúlyos és az elhízott ember, ami ugyancsak nem jó, de ez is egy indikátor. Mindebből az látszik, hogy az emberek megengedhetik maguknak, hogy nem spórolnak az élelmezési költségeiken, ami a javuló életszínvonal következménye.

  3. László szerint:

    Enni kell. Anyám koránál fogva régimódi, mindennap főz. Finomabb, de többe kerül mint valahonnan megrendelni és a konyha is csatatér. A mostani 40-esek sem főznek már. Azért mert a többség nem is tud, meg minek mocskolja össze a konyhát ha ott gyrosz-tál. Munka után már nem állnak neki főzni az emberek, rommá vannak hajszolva. Ha más igy látja hogy az életszinvonal emelkedik, lelke rajta. Világbajnok dobogósok vagyunk elhízottságban nagyon régóta, ezek szerint jólét van.

  4. bagoly szerint:

    T:
    kormánypárti !

    Csak a Te családod jár veled etetőhelyekre zabolni mnd az állatok !
    Bocsánatot kérek az állatoktól !

  5. László szerint:

    “amíg az előadó az ő kiszolgálásukkal, addig ők ByeAlex zenei munkásságával nincsenek feltétlen megelégedve.” – nincs igazuk? Művészet a “Kedvesem” cimű számmal kijutni az Eurovizióra…

  6. kormánypárti szerint:

    A legjobb tízbe került műremekről van szó.

    Az otthoni főzőcskézés általában legalább feleannyi pénzből kihozható, mint házhoz hozatni a kaját. Ráadásul minél több személyre és minél több napra készítesz ételt, annál gazdaságosabb az előállítása. Tapasztalatom szerint az ár-érték arányt alapul véve mind mennyiségélig, mind minőségileg csak egy olcsó kifőzde képes felvenni a versenyt a házi koszttal. Régebben az volt a szokás, hogy az emberek vitték magukkal az ebédet a melóhelyre vagy üzemi étkezdében ettek. Manapság inkább kijárnak a dolgozók vagy kiszállítást kérnek. Mónika szerint a Pesti Pipi ingyen szállít. Nos, mivel sem ingyen ebéd, sem költségmentes kiszállítás nem létezik a gyakorlatban, a valóság az, hogy a szállítás díját a helyben fogyasztó vendégek viselik.

  7. Mónika L. szerint:

    Munkahelyeken adják a SZÉP kártyát, most ugyan lehet vele vásárolni, de ha nem, akkor az ember hol költse el ha nem a gyorsétteremben?
    A másik meg hogy a dolgozó embernek nincs ideje főzni, mert a melóhelyen gettózik egész nap, van hogy napi 12 órát is…. na!

  8. László szerint:

    El kell menni wellneszfitnesz szállodába! Biztos talál olyat amit valamelyik kormánytag vagy a családja üzemeltet. 🙂

  9. Mónika L. szerint:

    Mikor mi? Munkaidőben?

  10. László szerint:

    8 óra munka, 8 óra pihenés… – a Magyar Állam ezt még mindig biztosítja.

  11. Mónika L. szerint:

    Süket duma!

Itt lehet hozzászólni !