Választási tippek az ellenzéknek, hogy legközelebb biztosan sikerüljön

Vélemény – Ábel Attila

1. Még jobban le kell birkázni, patkányozni, hülyézni, gombázni, g.cizni mindenkit, aki nem az összefogásra akar szavazni. Tartsanak csak önvizsgálatot.

2. Ha nem kizárólag a balliberális pártok médiáját nézi valaki, tudassátok vele, hogy nem csak agymosott, de még korrupt is.

3. Ha erősödik a gazdaság, arról kell beszélni, hogy összeomlott.
4. Ha kevesebb a munkanélküli, arról kell beszélni, hogy mindenki éhezik.
5. Ha az iskolások nemzetközi versenyeket nyernek, ki kell emelni, hogy összeomlott az oktatás.

6. Az értelmiségnek meg kell ígérni a sávos adórendszert, a családosoknak pedig el kell magyarázni, hogy a gyerek nem jó semmire. Ezen kívül értsék már meg, hogy kisfiúk meg kislányok nincsenek: majd ők eldöntik maguk, hogy micsodák.

7. Még mindig nem volt látványos a teljes összefogás. Kevés a nácikat és a kommunistákat befogadni, nem elég mindenki mást leárulózni. Az összefogás zászlaját le kell cserélni piros-fekete horogkeresztes-sarló-kalapácsosra. Ez egyben tisztelgés a nagy baloldali filozófus-gondolkodó zseni Heller Ágnes emléke előtt is.

8. Ha háború van, részt kell venni benne. A fiataloknak a vér fontosabb, mint az olaj, és mindenki élőben szeretni látni, amit most csak a híradásokban lehet. Az anyukák-apukák, nagymamák-nagypapák legtitkosabb álma, hogy gyermekeiket, unokáikat láthassák katonaruhában, a frontvonalba indulni.
9. Aki gonosz orosz gázt, gonosz orosz olajat használ jóságos amerikai helyett, mondjuk meg neki, hogy nincsen benne semmi empátia. Ráadásul mindenki szeretné már kipróbálni, milyen érzés nagykabátban aludni és gyalog járni mindenhova.

10. A kampány végén csinálni kell az egyik pártlappal egy rendes választási botrányt, amiben a külhoni magyarokat alázzátok meg. Annak a pár millió anyaországi magyarnak, akikben folyik székely vér vagy vannak az idegenbe csatolt országrészekből rokonaik, nem számít az egyéni és listás szavazata. Csak az a kettő listás képviselő számít, amit a külhoniak adnak, mert azon múlik minden. A botránykeverésre kiválóan alkalmas az ebben már bizonyított HVG, Magyar Narancs vagy a Telex.

Forrás: Facebook

12 hozzászólás “Választási tippek az ellenzéknek, hogy legközelebb biztosan sikerüljön” bejegyzésre

  1. Dórika szerint:

    Biztosan sikerülni fog hogy az ellenzék győzzön ha ezeket mind betartják xD

  2. pl szerint:

    Na, abbahagyta a fosást, kinyílt csípa, négy év megint habzsidőzsi. Ez kell ide.

  3. László szerint:

    Ki érti ezt az embert? Nyertek nem? Mi baja van az ellenzékkel? A világ gratulált nektek: Vlagyimir Vlagymirovics, Lukasenka, Le Pen – ez a ti világotok, ennyi maradt nektek. Érvénytelen népszavazással most mi lesz? Járják már Csepel utcáit a pömpölő-vadász műtősbuszok? Ki törődik kovácspistikével? Mi újság az orosz gázzal? Mégsem olcsóbban kapjuk mint hazudtátok, ezzel nagyban befolyásolva a választókat? Indul mindenféle eljárás országunk ellen? Indul is, és kezdődhet a soros-brüsszel-soros-brüsszel -minket folyton támadnak. Én már nem bánom hogy nyertetek. Eltakarodtatok a jutubról, anonimusz is szabadságra ment. Az árak nem tetszenek a közértben! Elvárom hogy tegyetek ellene…Sok sikert!

  4. Nagyapó szerint:

    Németországban törvényben rögzítették, hogy az interneten elkövetett rágalmak elkövetőit a rendőrségnek ki kell adni, így elítélhetők. Remélem az újabb polgári kormány hasonló törvényt hoz és a moslékkoalíció sunnyogó tagjai is napfényre kerülnek!😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Horváth János szerint:

    Azért ennyi baromságot rég hordott össze valaki.

  6. Gyula szerint:

    Én mondom, az öreg retek a Kádári időket sírja vissza.
    Aprópók! Volt itt a ragály alatt 1-2 dezinformáció, léptetek? Dehogy…
    G. Gy. sem fog semmit visszafizetni, csaxólok.
    Majd összesíti valaki az általatok elkövetett hazugságaitokat és megnyert pereket. Itt ugyan nem fog megjelenni, de van élet még 3-5%-ban rajtatok túl is, ha ez sem lesz, akkor van VPN, amit még Kína sem tud blokkolni. 😛👍
    Na, Fater? Mit szeretnél? Éles lőszert is, mint orosz barátaid?
    A tartalmat értelem szerint nem olvastam el, mivel hozzám nem szól a regnáló, én (is) ellenség vagyok, akinek az adója kell és ennyi.

  7. Gyula szerint:

    🌈 Jut még eszembe…
    Mi lett a “homárlerry” arcraborulásos, megtrollkodott nemtommivel?
    Ugye az is siker?
    Ez egy g.ci nagy öngól volt! 😁😂🤣👏👍✔🌈🏳‍🌈

  8. Nagyapó szerint:

    Ábel Úr ismeri az irodalmat, hogy “segítsd a lebukottakat!” Ő segíti. Köszönjék meg!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. László szerint:

    Ilyen írásért jobb helyen trafikot adnak, majorságot, termőföldet-aranykalászos gazda címmel, netán lakást a budai várban…Segítik a lebukottakat, igaza van fater! 🌈

  10. Nagyapó szerint:

    Hogy is volt ez? Amikor vasárnap este jöttek az eredmények és már 15-0 volt a Fidesz javára , Kunhalmi Ágika megjegyezte “szoros verseny lesz “😛😛😛
    Ez szerintem az év poénja!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Gratulálok szerint:

    Most hogy újra győzött Orbán, lesz gondja Borbélynak és Ábelnek is! Némethet nem elégíti ki, hogy továbbra is szapulják a vesztes ellenzéket! Újra lesz gombolva a kabát! Bercsik már készül a hatalomváltásra! A Fideszen belül! Borbély elmulasztott magas támogatót szerezni, s nem tudjuk az új kormányzati felállást, ha abban Németh szerepet kap, jaj a jelenlegi csepeli vezetésnek! Hogy ehhez mit szólnak Németh hívei, majd Nagyapó megírja! 😉

  12. Nagyapó szerint:

    Meg kell fogadni Horn Gábor szavait Gyurcsányhoz: „Nem azt mondták, Feri, hanem hogy húzz a picsába”.
    TECCENEK ÉRTENI???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !