Olcsón árulta a jakuzzit és a játékkonzolokat a csepeli csaló

Origo

Álom maradt a jakuzzi és a videojáték

Játékkonzolokat és jakuzzikat árult az interneten. Több mint kétmillió forintot csalt ki a hiszékeny emberekből, akik sosem kapták meg az árut. 

Hatvanhat vásárlót vert át kamuhirdetésekkel egy 42 éves csepeli férfi, aki játékkonzolokat és jakuzzikat kínált az interneten. Az átvert vásárlók azonban sosem kapták meg a rendeléseiket; ÖSSZESEN KÉTMILLIÓ FORINTOT CSALT KI TŐLÜK.

A csalót 2020 novemberében többen is feljelentették a rendőrségen, majd idén február 23-án sikerült elfogni Budapesten. Hatvanhat rendbeli csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mindent beismert. Egyelőre vizsgálják, hogy más hasonló bűncselekményekben is érintett lehet-e – írja a Police.hu.

6 hozzászólás “Olcsón árulta a jakuzzit és a játékkonzolokat a csepeli csaló” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Aki előre utal, meg is érdemli.
    Nem az Aliexpress-ről beszéltem…

  2. László szerint:

    Wish-en ami termék nem érkezett meg jeleztem aztán 2nap múlva a kinai visszautalta a pénzt. Másnap meg hozta a postás, mármint a terméket.

  3. Gyula szerint:

    Jártam én is így, sokszor! 😁
    De mindig visszaküldtem. 😜 Mármint a pénzt….

  4. kormánypárti szerint:

    Én sem voltam olyan hülye, hogy előre utaljak. Postai utánvétellel kértem a terméket. Miután kifizettem az utánvét összegét és átvettem a csomagot, még a postán felbontottam a dobozt. Egy tégladarab volt benne. A pénzt nem adta vissza a posta, mivel nem volt sértetlen a csomagolás.

  5. László szerint:

    Szüleim ismerőse járt igy 1987-ben a bécsi bevásárlóroham alkalmával. Áruházban kibontatta, bekapcsoltatta a VHS videómagnót csak úgy volt hajlandó megvenni. A pénztárhoz már egy másik dobozt vihettek oda, súlyra megegyezett, itthon vette észre téglák voltak benne. Nem vitte vissza, messze volt. Rendes nagy áruházban vette, nem útszéli elektró lákátosnál 😁

  6. Gyula szerint:

    Én ott mindent kibontok, volt sérült csomagom már, ki sem bontottam, mert már át sem vettem, de ez 100-ból egyszeri alkalom. Azért posta, mert a futárcégeknél ez sem egyszerű.

Itt lehet hozzászólni !