Tucatnyi jelölt és önjelölt szeretne a csepeli-soroksári képviselő lenni

Csepel.info

Ketten, Németh Szilárd és Szabó Szabolcs már megszerezték a szükséges támogató aláírást, a “kutyapártos csirke” is közel állhat hozzá: összesen tizenketten szeretnének a szavazólapon lenni akkor, amikor a csepeli és soroksári polgárok megszavazzák, ki legyen az egyéni országgyűlési képviselő a Parlamentben.

Az indulók és jelölő szervezeteik:

  1. Németh Szilárd István, Fidesz-KDNP (nyilvántartásba véve)
  2. Szabó Szabolcs, DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd (nyilvántartásba véve)
  3. Járó Arnoldné, Normális Élet Pártja
  4. Kovács Attila, Mi Hazánk Mozgalom
  5. Pál Éva, Magyar Munkáspárt, Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom
  6. Koller Sándor, Megoldás Mozgalom
  7. Erdei Zsuzsanna, Le az Adók 75%-ával Párt
  8. Csizmadia Cseke, Magyar Kétfarkú Kutya Párt
  9. Czuczu Sándor, független
  10. Starkné Liptai Katalin Ibolya, Független Vidéki Demokrata Párt
  11. Varga József, Mindent a Cigányokért Fórum Párt
  12. Tóthné Sándor Anna, A Mi Pártunk – IMA

Valószínűsíthető, hogy az indulók száma még nőni fog, ám nem mindenki szokta megszerezni a hivatalos jelöltséghez szükséges 500 ajánlást. Ajánlani több pártot is lehet, míg a választás napján már csak egy személyre és pártlistára lehet szavazni.

Csepel.info

30 hozzászólás “Tucatnyi jelölt és önjelölt szeretne a csepeli-soroksári képviselő lenni” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Öröm látni, hogy ilyen sokan óhajtanak beleszólni közös ügyeinkbe. Ebből is kitűnik, hogy nincs probléma a hazai demokrácia és jogállamiság helyzetével. Csak azt tudom én is javasolni, hogy aki alakítani szeretné a politikát, bátran jelöltesse magát, adja elő a programját, érveljen az elképzelései mellett, próbálja meggyőzni a választókat, hogy ő a legalkalmasabb jelölt! Egyenlőek az esélyek, bárkiből befutó lehet, aki hajlandó érte keményen dolgozni. Hajrá!

  2. torma szerint:

    kormánypárti!

    Az viszont nem örömteli, ahogy a hozzád hasonló droidok okádják magukból ezt a seggnyaló, bődületes sok baromságot 😀

  3. László szerint:

    Kormányos! Van ezzel egy kis probléma. A már a Parlamentben bent lévő pártok mennyire szólhatnak bele bármibe? Semennyire! A látszatra sem adnak. Rendeleti kormányzás, 3-4 ember ötletel a nép meg tűri, egy darabig…

  4. Csak úgy szerint:

    Kezdjük ott, hogy az egész alaptörvény érvénytelen, ezáltal a parlamentben lévő pártok is cinkostársak. De hihetetlen, hogy egy fletó-féle hangfelvétel után mekkora balhé volt, erre meg semmi… Nagyon sajnálatos egyszerűen… 🙁

  5. kormánypárti szerint:

    Az istenadta Nép dugig pakolja a bevásárlókocsiját a Teszkóban miközben tojik a politikára, hát ez az igazság! A gazdaság jól teljesít, ha nem így volna, egyből a döntéshozókat okolná az emberek többsége. Hiszen aki rosszul él, annak be lehet adni, hogy ő valójában jól él?! Én nem hiszem. Ha az ellenzéki politikusok az országgyűlésben nem tudnak beleszólni a közügyekbe, adják vissza vagy eleve át se vegyék a mandátumukat, ennyire egyszerű a történet. Ugyanúgy el tudják mondani amit akarnak a parlamenten kívül is, senki nem gátolja őket ebben, igaz nem is kapnak érte milliókat. Vagy őket igazából nem is az ország sorsa érdekli, hanem a pénzért ülnek az országházban? Mindenesetre amíg felesküdnek az Alaptörvényre, addig elfogadják a fennálló játékszabályokat, legitimálják a létező Rendszert. Na most ebben az esetben diktatúrát kiabálni meglehetősen áttetsző!

  6. László szerint:

    Gyerek voltam kaptam zsebpénzt rögtön mentem el is bafsztam. Országgyűlésben beleszólni bármibe? Lekapcsolt mikrofon mellett? Az istenadta nép akár tartalékolhatna is. Lesz olyan gázár meg züzemanyagár, pár hónap múlva lesz ájvék.

  7. Nagyapó szerint:

    Mivel az országgyűlési képviselők mind felesküdtek az Alaptörvényre, így érvényes. Ha “Csak úgy” vét ellne, bekasztlizzák, aztán elmélkedhet a kommunista-fasiszta ellenzék által oly szeretett szoci alkotmányról. (Új rab a börtönben. Hány évet kaptál? 10-et. Miért – semmiért. Nem igaz, semmiért csak 5 évet adnak!😀)
    Igaza lenne Lászlónak, ha a moslékkoalíció nyerne. Nem csak “olyan gázár meg züzemanyagár,” lenne, hanem 50% rezsiemelés, 13. havi nyugdíj elvétele, családi kedvezmények eltörlése, elbocsátások, kórház-bezárások, kórházi napidíj, vizitdíj és még sok finom meglepetés!😛😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Nagyapó szerint:

    László! Más probléma van. A parlamenti ellenzéki pártok nem szólhatnak bele bármibe! Tényleg, igaz, mert nem is próbálnak. Csak NEM-et tudnak mondani. Nemet mondanak a 13. havi nyugdíjra, a béremelésekre, az ÁFA csökkentésekre, vakcinákra, stb. Egy előterjesztésükre emlékszem, arra, hogy lehessen egyszerre választás és népszavazás. Elfogadták.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. László szerint:

    Ha már vakcina. Jair Bolsonaro, nálunk vendégeskedő brazil elnök szerint a vakcina krokodilt csinál az emberből. Én hiszek neki mert Orbán Viktor jó barátja. Láttam nagy haverok.röff

  10. Gyula szerint:

    Zsák a foltját! 🤣

  11. Gyula szerint:

    Ez a hülye megint azt nézi, hogy mennyit vásárol, a szavazatvásárolt proli a teszkóban? Ez tényleg egy igazi pártdroid, önálló gondolkodásra képtelen barom.

  12. Nagyapó szerint:

    László (csütörtök – 21:34)! Értem, tehát egyetért, hogy 12 év alatt egy értelmes előterjesztést tudott az ellenzéki szürkeállomány összekalapálni!
    Brávó!😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. Gratulálok szerint:

    A csepeli választás eredménye független attól, hogy ki mit ír a Csepelinfón! Mindenki tudja előre az eredményt! 😉

  14. Gyula szerint:

    “Eperjes Károly harmadszor is legyőzte a koronavírust”
    Nagyapó igazi jobber antivaxxer haverja. (ugye a jobberek, főleg a szélsők a legnagyobbak)
    Nehogy a IV. felvonásnál visszanyaljon a nagymellény.
    Forrást nem tudok linkelni. 😛

  15. László szerint:

    Nagyapó! krokodillá válik a kormányossal együtt, borzalínó megaszonta. Vityának már csak ők maradnak meg a Vlagyimir meg a lengyel osztjónapot. Senki nem áll már vele szóba. Unió beszünteti a vétózást is, kell ennél több?

  16. pap szerint:

    Már mindenfelé csak a birkafejevő képét láthatjuk.

  17. pap szerint:

    Már mindenfelé csak a birkafejevő képét láthatjuk.Nagyapó felébredhetne.

  18. pap szerint:

    Hány éves vajon nagyapó,mit kapott már a Fidesztől.Én 2010-ig Fidesz szavazó volltam.Sajnos Orbán megváltozott.Annak idején hazaküldte az oroszt,most mi van?Hova akar tartozni?Egyik helyről kéri a pénzt,közben állandó harcban áll.Közben mocskos emberekkel találkozik.Behívja a nem katólius migránsokat.Pénzért jöhet ide bárki.Ossza a pénzt csak a szegényknek abból nem jut.Úgy dolgozik egy borsodi,mint egy fővárosi,csak kevesebb bért kap.Aki többet keres,annak több adó jár vissza.Undorìtó.

  19. László szerint:

    Nem kapott az semmit. Lehet nem is öreg. Épül-szépül a hazánk, tele vannak a plázák, az utak autókkal, a bevásárlókosarak színültig a teszkóban. Irigykedve néz ránk egész Európa. Nem egy ismerősöm igy gondolkodik, közben a templom egere hozzájuk képest (még ha családi adókedvezményt kapnának de gyerek sincs) Nem fogod tudni nekik megmagyarázni. A kormány le is xarja ezeket. Határontúli magyarokra számítanak meg a Angliába kitántorgókra. Most kaptak 7 emeletes magyar házat vajon miért? Közpénzből semmi sem drága.

  20. kormánypárti szerint:

    Ha a Fidesz-KDNP nyer, akkor egész biztosan
    NEM LESZ ADÓEMELÉS,
    NEM LESZ GÁZÁREMELÉS,
    NEM LESZ ÜZEMANYAGÁREMELÉS,
    NEM LESZ GYÓGYSZERÁREMELÉS,
    NEM LESZ NYUGDÍJCSÖKKENTÉS,
    NEM LESZ TAGDÍJ,
    SEMMI SEM LESZ!!!

  21. László szerint:

    Semmi sem lesz, ez a legbiztosabb…

  22. csepeli kerdezo szerint:

    Gyula,

    Ne csináld már, hogy hiánycikk/hiányzik ( :mrgreen: ) MrGabee-ka 😀

  23. Gyula szerint:

    Kormányos!
    Lesz még itt sírás-rívás-megszorítás, csaxólok.
    Mentsd el, hogy emlékezz! 😜👍🌈

  24. Gyula szerint:

    Nagyon elveszett a srác…
    Nyáron láttam utoljára a Nyírőben, perecelt egyet…

  25. Jana szerint:

    Németh szilárd bukni fog, mint mindig. Persze majd kap egy zsíros állást a tolvaj és korrupt kormánytól.

  26. Nagyapó szerint:

    pap vasárnap – 15:12 ! Nagyapó sok éves, de emlékszik, mert ott volt, amikor az ifjú Orbán hazaküldte a szovjeteket. Arra is emlékszem, hogy a CCCP megszűnt, helyette több állam, köztük Oroszország létesült.
    Orbán most egy önálló államot vezet, amely állam semmilyen birodalomhoz nem akar csatlakozni.

    pap! Kitől kér pénzt az ország? Senkitől, azt követeli, ami JÁR!
    Országunkban fogadjuk a nem csak “katólius”, hanem a katolikus és a többi keresztény bevándorlót is, viszont nem akarjuk a dolgozni nem akaró migránsokat!
    Gondolom nem csak a gazdagokat segíti a minimálbér emelése, az egyes élelmiszerek ársapkája, a rezsistop, és a többi pénz, amit a gazdaság növekedéséből jut, mert a kormány nem lopja el mint a Főváros.
    Azt nem tudom, hogy Európa, ill. más országok vezetői miért “mocskos emberek”? De ez nézőpont kérdése
    Gondolja ezeket át és nyugodt lelkiismerettel szavazzon a polgári kormányra, mert nem fog csalódni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. Gratulálok szerint:

    Orbán akkor küldte haza a szovjeteket, amikor már alá volt írva az egyezmény a szovjet hadsereg kivonásáról Magyarországról!

  28. Gratulálok szerint:

    Jana! “Németh szilárd bukni fog, mint mindig. Persze majd kap egy” kétszemélyes cellát az új kormánytól. Kétszemélyeset mert kell a hely a téglának is!

  29. pl szerint:

    Főzősarokkal, tv műsorral: “böripöri”… 🙂

Itt lehet hozzászólni !