Tűzesetben hunyt el egy hajléktalan az Ady Endre úton

Csepel.info

Információink szerint cigarettától gyulladt meg a matraca, és a tűz átterjedt a férfi ruhájára.

A Csepel.info úgy tudja, hogy egy hatvan év körüli hajléktalan férfi és párja az Ady Endre úton, egy korábban életveszélyessé vált, ezért kiürített és lezárt házban törtek fel egy helyiséget.

Úgy tudjuk, hogy a férfi matraca január 7-én éjszaka a cigaretta parazsától fogott lángot, majd a tűz átterjedt a ruházatára. A férfi valamilyen okból nem tudott védekezni, barátnője pedig – aki az eset során sokkot kapott -, szintén nem tudott segíteni neki. A férfi életét nem tudták megmenteni.

Információink szerint az érintett ház egy korábbi esőzés során vált életveszélyessé, emiatt kiürítették és lezárták. Tulajdonjogi problémák miatt nem lehetett még lebontani.

Csepelen több hajléktalanszálló működik, ahol lehetőség van étkezésre, tisztálkodásra és a biztonságos, nyugodt, tiszta körülmények közötti pihenésre, alvásra. Viszont a szállókon szabályokat kell betartani, például nem lehet italozni, ami miatt sokan inkább az utcán maradnak. Csepel legnagyobb hajléktalanszállóján gyakorlatilag mindig van üres hely.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !