Városháza eladás: a főpolgármester helyettese elismerte, részben ő terjesztette elő a dokumentumot

Index, Mandiner, Csepel.info

Kerpel-Fronius egy televíziós interjúban arról beszélt, hogy részben ő volt az előterjesztője annak az anyagnak, amely a Városháza jövőjével foglalkozott.

A főpolgármester-helyettes az ATV Egyenes beszéd című műsorában megerősítette, hogy a Városháza eladása továbbra sincs napirenden. Arra a kérdésre, hogy volt-e valaha, az egyenes választ kikerülve úgy reagált: tavaly novemberben megvitattak egy dokumentumot, ami megnézte, hogy mit lehet kezdeni a Városházával.

Ezt a dokumentumot a főpolgármester rendelte, a főpolgármesteri kabinet tárgyalta. Itt több verziót is megnéztek, hogy mi lenne a gazdaságos, ebben valóban felmerült a Városháza eladásának a lehetősége is.

Azt is elmondta, hogy

RÉSZBEN Ő VOLT AZ ELŐTERJESZTŐ, A FŐVÁROS VAGYONKEZELŐJÉVEL KÉSZÍTETTE AZ ELŐTERJESZTÉST.

De úgy döntöttek, hogy az eladás kizárható a Városháza esetében. Kerpel-Fronius egyben nehezményezte, hogy egyszerre több helyszínen tartott házkutatást a rendőrség a Városháza-üggyel kapcsolatban. Megismételte azt is, hogy Karácsony Gergely szerint kreált álbizonyítékok alapján szállták meg a Városházát.

A főpolgármester-helyettes furcsállta azt is, hogy  a házkutatás a Városházán történt, miközben ettől független emberek tettek kétes kijelentéseket.

Karácsony szerint természetesen a Fidesz a bűnös

Amikor nyilvánosságra került a Városháza eladásának terve, Karácsony Gergely először cáfolta azt. Később ugyan elismerte, de azzal magyarázkodott, hogy tulajdonképpen fideszesekkel és az orosz titkosszolgálattal dolgoztak együtt, akikről akkor még nem tudták, hogy kicsodák, és hogy nyilvánosságra fogják hozni az ügyet.

Karácsony szerint a Fidesz-KDNP szeretné, hogy eladó legyen a Városháza, mert a kormánypártok akarják megvenni. A városvezető megemlítette az itthon élő orosz milliárdosok, a Rahimkulovok nevét; úgy véli, a kiszivárgott hangfelvételek az orosz titkosszolgálatokhoz köthetők.

Ezeket a tárgyalásokat nem mi kezdeményeztük, hanem az oroszok. Hogy nekik van-e szándékuk az akvizícióra, azt nem tudom.
– fogalmazott.

Forrás: Index, Mandiner, Csepel.info

10 hozzászólás “Városháza eladás: a főpolgármester helyettese elismerte, részben ő terjesztette elő a dokumentumot” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Hát szép. Ezt talán érdemes lett volna megelőzni.

  2. PáLoS TReND szerint:

    MILY MEGLEPŐ MÉG 2021-ben is, HOGY a VÁROSHÁZA-GATE DOBRA VERŐI (KARÁCSONY, BAJNAI, DRASKOVICS, BARTS BALÁZS, BERKI ZSOLT, KERPEL- FRONIUS, KRÁLIK TÍMEA, RICCARDO SALVATORE stb. MIND 1 SZÁLIG “CSAK” és KIZÁRÓLAG ZSIDÓ SPEKULÁNSOKBÓL és POLITIKUS-BŰNÖZŐKBŐL ÁLL!!!…- AKIK az ún. KIEGYEZÉS ÓTA (1867!!!) SEMMI MÁST NEM CSINÁLNAK MÁRIA ORSZÁGÁBAN, MINT NÉPIRTÁST és ORSZÁGVESZEJTÉST!!!
    TÉNYLEG OLYBÁ TŰNIK/TŰNHET, MINTHA NEM is TÖRTÉNT VOLNA MEG az a FRÁNYA ún. ZSIDÓ HOLOKAUSZT!!!

  3. László szerint:

    Ez mind? Ez mi? Ennyit tudtok? Bűncselekmény hiányában ügy lezárva….

  4. pl szerint:

    “Barátaimnak mindent, ellenségeimnek a törvényt.” – Hugo Chávez

  5. Horváth János szerint:

    És ezzel mi a lószerszámot akartok? Annak az épületnek egy jó részét nem használják, rohad le az egész. Minden normális helyen végig gondolják, hogy mit lehet és mit érdemes vele csinálni, legalább is szakemberek így csinálják.

  6. László szerint:

    “Milliárdos ingatlanvagyont passzol el hipp-hopp a fideszes többségű Belváros…”

    “Kovács Alex, a Tied a Belváros ellenzéki frakció vezetője azt írta: a módszer a szokásos: „titokban” meghirdetett pályázat, rövidre szabott határidők, egy kivételével minden ingatlanra egy ajánlat érkezett, gyakorlatilag ugyanakkor összeget kínálva, mint ami a pályázati kiírásban szerepel. Valódi versenynek nyoma sincs, minden lezongorázva. A fideszes kerületvezetés a látszatra sem ad.””
    “”Ezúttal hét, eddig önkormányzati üzleti és irodacélú ingatlant kerül eladásra. A döntést az ellenzéki képviselők NEM támogatták, így a 9 fideszes igen szavazatával ment át.””

    Aulich utca 8. – Báthory utca 9. – több ingatlan, összevonva 574 millió forintért
    Báthory utca 5. – 123 millió 600 ezer forintért
    Arany János utca 18. – 159 millió forintért
    Arany János utca 34. – 159 millió forintért
    Bástya utca 18. – 182 millió 655 ezer forintért
    Semmelweis utca 9. – 117 millió 585 ezer forintért

    HOL VAN ILYENKOR ANONIMUSZ? SZABADNAPOS?

  7. Tóth kati szerint:

    Karácsony egy gazember,semmirekellő kretén.Le kell mondania.Ezek eladnának mindent,ami a népé.Nemcsak a Városházát,bármit.Horvát elvti arról még nem hallott,hogyha valami rosxz állapitban van,azt fel lehet újítani?Persze maguk komcsik nem képesek semmit felújítani,rendbehozni,csak szarér-hugyér dobra verni.A saját anyját is eladná,csak mert beteg és már elhaxználódott? És mi lesz,ha egyszef maga kerül sorra?Karácsony egy lusta,lúzer gazember.Egy sejthalmaz.

  8. László szerint:

    Olvasson eggyel feljebb mai cikket, szarér-hugyértótkati…

  9. Tóth kati szerint:

    Ez a kretén Karácsony feljelentést tett a rendőrségen,majd fel van háborodva,hogy a rendőrség nyomoz az ügyben?Most komolyan,kedves Karácsonyra szavazók,nektek nem ciki ez a gazember?

  10. Lax szerint:

    Jééé, ez az origos kati, igy már mindent értek.

Itt lehet hozzászólni !