Tagadja bűnösségét a csepeli férfi, aki a vád szerint fogva tartott egy nőt a gyermekével

24

Csütörtökön az előkészítő üléssel megkezdődött a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróságon annak a 30 éves férfinak a büntetőpere, aki egy fabódéban tartott fogva egy nőt a kétéves gyermekével.

A 30 éves férfi tavaly februárban ismerkedett meg a nővel, akivel megkísérelt párkapcsolatba kerülni. Amikor ez nem sikerült, a férfi bántalmazta a nőt és megfenyegette, hogy bántani fogja a kétéves gyermekét is.

A kényszer hatására a nő tavaly márciusban kénytelen volt ottmaradni a bódéban. A lakhatási körülmények természetesen nem feleltek meg a kiskorú gyermek szükségleteinek, ezzel azonban nem törődött a férfi.

A különös visszaeső férfit a sértett sanyargatásával, felfegyverkezve, jelentős érdeksérelmet okozva, folytatólagosan elkövetett személyi szabadság megsértése, és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt állították bíróság elé.

A 30 éves férfi nem ismerte be bűnösségét és nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról sem. Miután a vád és védelem képviselői előadták bizonyítási indítványaikat, a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet. A férfit még aznap őrizetbe vették.

Forrás: 24.hu

Egy hozzászólás “Tagadja bűnösségét a csepeli férfi, aki a vád szerint fogva tartott egy nőt a gyermekével” bejegyzésre

  1. Horvath Ernone szerint:

    Ki kérdezett téged?

    Engem a palánták érdekelnek, melyet nem talűltam utoljára és a fa ültetés

    Ilyen leveleket kérek!

    9/17

Itt lehet hozzászólni !