Közleményt adott ki a Csepel FC a sportegyesületek összefogásáról

Csepel.info

Borbély Lénárd csepeli polgármester hétfői Facebook-bejelentése után közleményt adott ki a Csepel FC egyesület is a kerület két meghatározó sportegyesületének összefogásáról.

Az alábbiakban a közlemény teljes szövegét olvashatják:

“Klubunkat is érintő jelentős változás történt a héten, amiről hivatalosan is szeretnénk mindenkit informálni.

Tisztelt csepeli sportbarátok!

Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy a hétfői napon a négyszeres elsőosztályú magyar bajnok Csepel FC egyesülete megegyezésre jutott az önkormányzati fenntartású Csepel Utánpótlás Sport Egyesülettel. A két kerületi bázis összefogásával létrejövő új, utánpótlás nevelő egyesület szakosztályvezetője a Csepel FC SE elnöke, Märtz János lesz.

Örömtelinek tartjuk, hogy hosszú évek széthúzása után ismét az összefogás került a csepeli sportélettel kapcsolatos gondolkodás középpontjába. Hisszük, hogy a klubjaink fúziójával, az erőforrásaink egyesítésével a legjobb lehetőséget nyújtjuk a sportolni vágyó csepeli gyerekeknek és szüleiknek. Hisszük, hogy fontos lépést teszünk a XXI. kerületi labdarúgás hajdani hagyományaihoz való visszatérés felé, amely kivétel nélkül minden Csepel szurkoló vágya.

Bízunk benne, hogy a Csepel SC sporttelep területének új tulajdonosai is felismerik, hogy csak az összefogás vezethet eredményre abban a munkában, ami elősegíti, hogy a csepeli sportélet ismét a régi fényében tündökölhessen. Reményünket fejezzük ki, hogy a kerület szívében álló sporttelep tulajdonjogát gyakorló alapítvány nem a XXI. kerületi önkormányzattal szembemenve, hanem azt bevonva, velük, velünk együttműködve kívánja megvalósítani az ígért nagyszabású sportcélú fejlesztési terveit.

Hajrá csepeli sport, hajrá csepeli labdarúgás!

Märtz János

Csepel FC SE Elnök
Csepel Utánpótlás SE szakosztályvezető”

Forrás: Csepel FC

 

Egy hozzászólás “Közleményt adott ki a Csepel FC a sportegyesületek összefogásáról” bejegyzésre

  1. […] tovább a kerület sportéletének sikeresebbé tétele érdekében. Másnap reggel azonban nem engedték be edzeni a gyerekeket a Csepel SC területére. Úgy tudjuk, hogy a felszerelésüket is csak a vásárlást igazoló […]

Itt lehet hozzászólni !