Megújul az egyik csepeli OTP Bank fiók

Mr. Gabee, Csepel.info

Korábban beszámoltunk róla, hogy az OTP Bank egyik Kossuth Lajos utcai fiókját felújítás miatt bezárták. Mr. Gabee felvette a kapcsolatot az OTP sajtóosztályával, hogy részleteket megtudjon a megszépülő fiókról.

A Sajtóosztály szerda délelőtt válaszolt. Válaszukat az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Mr. Gabee!

Csepelen két fiókunk is működik, a Kossuth Lajos utca 86. és Kossuth Lajos utca 99. szám alatti fiókok, a Kossuth Lajos utcán majdnem szemben levő fiókok.

A Kossuth Lajos utca 86. szám alatti fiókunkban a készpénzes szolgáltatásaink teljes köre változatlanul rendelkezésre áll.

A Kossuth Lajos utca 99. szám alatti fiókfelújítással az a célunk, hogy a korábbinál is színvonalasabb, modernebb és az ügyfeleink elégedettségét növelő kiszolgálást nyújtsunk.  Ennek során a teljes műszaki felújítás mellett a fiók megkapja a legújabb megújult modern banki arculatot. Ezzel az arculattal Budapesten már négy helyszínen találkozhatnak az ügyfelek; a Budagyöngye, a Shopmark, valamint a Campona bevásárlóközpontokban, továbbá a Kálvin téri fiókunkban.

A Kossuth Lajos utca 99. szám alatti fiókunk már készpénzmentes tanácsadói fiókként fog üzemelni a jövőben, amely azt jelenti, hogy ügyintézőinknél minden olyan lakossági, kisvállalkozói vagy társasházi szolgáltatás elérhető lesz, amely nem igényel készpénzmozgást. A megújult bankfiókban ki- és befizetésre egyaránt alkalmas okos ATM-et helyezünk el, amellyel saját vagy bármely, az OTP Banknál vezetett bankszámlára lehet készpénzt befizetni.

A Kossuth Lajos utca 99. szám alatti fiókot áprilisban kezdtük felújítani és várhatóan szeptember elején tudjuk megnyitni ügyfeleink részére.

A koronavírus járvány hatásaként tapasztaltuk, hogy ügyfeleink nagy része még szívesebben veszi igénybe az interneten, illetve okostelefonnal elérhető szolgáltatásainkat. A digitálisan aktív ügyfelek aránya korábban is dinamikusan és folyamatosan nőtt, de a járvány időszakában ez a növekedés ugrásszerű volt. Azt tapasztaljuk, hogy azok az ügyfelek, akik egyszer kipróbálták már ezt az ügyintézési módot, nem is térnek vissza az adott tranzakció elvégzése végett a fiókokba. A különböző ügyintézési típusok közül a digitális számlafizetési megoldások a legnépszerűbbek: több mint ötszörösére nőtt 2020-ban azok száma, akik az OTP SmartBankon keresztül, mobiltelefonnal, QR kód beolvasásával fizették ki postai csekkjüket. Ha valamely ügyfelünknek segítségre van szüksége, fiókjainkban kollégáink készséggel megmutatják, hogyan működnek ezek a megoldások.

Fontos kiemelni, hogy fejlesztési stratégiánkban a bankfiókoknak is komoly szerepet szánunk. A fiókok szerepe nem halványul, ugyanis a komolyabb befektetési vagy hitelezési kérdésekben ügyfeleink ugyanúgy igénylik a személyes tanácsadást, mint korábban, tehát a fiókhálózatban dolgozó, nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező tanácsadó kollégák munkájára nagy szükségünk van.

12 hozzászólás “Megújul az egyik csepeli OTP Bank fiók” bejegyzésre

  1. Ancsa szerint:

    Egyik kutya, másik eb. Igazi fehérgallérosak😀

  2. Juli szerint:

    Sajnos a magyar kormány még a velencei tavat sem akarja megmenteni. Rosszabbak, mint a tatárjárás.

    https://alfahir.hu/2021/08/03/n1tv_0

  3. Nagyapó szerint:

    Megint egy pofon a moslékkoalíciónak!
    “Beszünteti a tömeges, ingyenes Covid-tesztelést Németország, hogy ezzel próbálja meg rávenni az embereket: oltassák be magukat mielőbb. A hatóságok szerint a negatív teszt hamis biztonságérzetet ad, ezért egyre kevesebben gondolják úgy, hogy érdemes védetté válniuk – jelenti az Euronews. Ugye emlékszünk, hogy Karácsonytól az MSZP-n át Gyurcsányékig minden hazai baloldali „járványszakértő” a tömeges tesztelés mellett kardoskodott? Mert értenek hozzá… Ja, nem.”
    😀 😀 😀 😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Horváth János szerint:

    Talán ha értelmezné a két helyzetet, nem írna ekkora baromságot!

  5. Attila szerint:

    Nagyapó, múltkor még oltásellenes volt a baloldal. Örülök hogy végre jobb véleménnyel van róluk. Azt a rengeteg utazgatást kellett volna nem megengedni. Ahol a hírek szerint tombol az akármilyen variáns miért nincs beszüntetve a beutazás? Nem baj majd megint összehúzzuk magunkat szeptembertől, ezért vagyunk.

  6. Nagyapó szerint:

    Attila, Horváth János! Szerény képességeikre való tekintettel közlöm, hogy a tesztelés és az oltás nem ugyanaz! Ha elolvassák az Euronews írását talán rájönnek!😀 😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Gary Ridgeway szerint:

    Fater!
    Oltással is elég szarul állunk, de ez ne zavarjon.

  8. Gary Ridgeway szerint:

    Nem tudom linkelni.
    worldometesrs (pont) info/coronavirus
    ourworldindata (pont)org/covid-vaccinations

  9. pl szerint:

    Hagyd a linkelést a csepelinfóra… 🙂

  10. Gary Ridgeway szerint:

    ol!
    Igen, Mongolfidiótiában azt hiszik, hogy a Zember nem tud külföldiül és nem olvas a kormánypárti agitált propagandán kívül mást. 😁😜👏👍
    Ők lehet, hogy nem.

  11. Gary Ridgeway szerint:

    Nem lesz park a tetején, most jutott eszembe. 😁😜👏👍

Itt lehet hozzászólni !