Csepel történelme – Csepeli piac

Csepel.info, Facebook, Mr.Gabee

13599555_253273835052826_760158638_n

Forrás: www.csepel-sziget.hu

Mocsár Lajos olvasónk hívta fel a figyelmünket a fenti képre, mely az egykori Csepeli Piacról készült.

Mi jut eszükbe erről a képről? Osszák meg velünk a fórumba! Ha Önnek is vannak régi képei Csepelről, kérjük, küldje el a csepel.info@gmail.com címre, hogy közzé tudjuk tenni.

7 hozzászólás “Csepel történelme – Csepeli piac” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Képem, sajnos nincs a régi csepeli piacról, csak a fejemben van emlékképem róla. Anyukámmal, valószínűleg többször is, jártam ott. Csak rémlik, mintha akkor még petróleumlámpákat használtak volna, nem volt villany a piacon. De talán valaki pontosabban emlékszik erre.

  2. janipapa szerint:

    Amikor tavaly karácsony elött ” átrendezték” a fát árusítok kedvéért a piaci átriumot, rendesen tönkre tették az átriumot!! Azóta se állították helyre ! Igaz most ki tettek olajgyüjtőt, meg nagy és kis virágos ládát de a gaz mindenútt lassan mindent elborított. A kiltett nagy virág ládákban is gyorsan nő és egyre nagyobb a gaz. !! Faraklap, piros fehér kordon szalag színesiti az öszképet !! Méltatlan az egész úgy ahogy van ! Nem szúrja piac vezetés szemét ez a méltatlan állapot ?? Illő lenne már rendet rakni !!

  3. Lennox szerint:

    De szerettem a régi piacot! Mamával mindig megnéztük a kiscsirkéket, kiskacsákat, nyuszikat. És a hajdanvolt, jóhangulatú búcsúk képe is előttem van, díszes fakanalakkal, mézeskalács szívekkel, filléres kis játékokkal, színes, vidám forgataggal ❤

  4. Gary Ridgeway szerint:

    Vasárnap Szentmártonkátán még átélhető egy ilyen fíling! 👍

  5. Lennox szerint:

    Gary Ridgeway: köszi 🤗

  6. Lili Züllig szerint:

    Meg a madaras bácsi is egy képe volt a régi csepeli piacnak, Istenem 🙏

    Én azt a pletykát hallottam egyszer, hogy a csepeli Piac macskaköveit Szeremley Huba balatoni birtokára szállították, és ott rakták le.

  7. Tekergo szerint:

    Kezdtem megörülni, hogy újabb képek, de ez már volt napra pontosan egy éve:
    Csepel történelme – Csepeli piac
    kedd, július 7th, 2020
    http://csepel.info/?p=46907

Itt lehet hozzászólni !