A Radnótiban lép fel Tabáni István és zenekara

Storyonline, Csepel.info

Örülnek István sikereinek

Az RTL Klubbal és a lemezkiadóval való megállapodás értelmében az első ScherzoBand koncert Csepelen a Radnóti Művelődési Házban lesz március 27- én 19.00 órakor. A Storyonline cikkét az alábbiakban olvashatják.

A ScherzoBand zenekar kedvelőinek bizonyára feltűnt, hogy a Csillag Születik-beli győzelme után Tabáni István ritkán áll színpadra csapatával. A StoryOnline arra kereste a választ, hogy mi lehet ennek az oka, és miként élik meg az énekes hiányát a zenekar tagjai?! Kérdéseinkre Kerbolt Attila, a SherzoBand menedzsere adott választ. 

Kerbolt Attila elmondta, hogy István egy éve a zenekar tagja, ő pedig a fiú kivételes tehetsége láttán kezdett ismét teljes erőbedobással foglalkozni a ScherzoBand menedzselésével.

“A zenekar basszusgitárosa, valamint gitárosa Kisvári Jani és Müller Laci figyelt fel István fantasztikus hangjára, és engem is kértek, hogy hallgassam meg. Lenyűgözőnek találtuk, azóta a zenekar énekese – mondja. – Miután jelentkezett a tehetségkutatóba, elmondta, hogy jobb lett volna együttesként jelentkezni, de megnyugtattuk, hogy a magyarországi és nyugati példák is azt igazolják, szólóénekesként több az esély arra, hogy befusson valaki. Megbeszéltük Istvánnal, hogy egyrészt személyes sikereket is hozhat számára, és a zenekart is ismertebbé teszi a nagyközönség előtt.”

Ehhez képest azonban Tabáni Istvánnak inkább szólófellépéseket szerveznek, és csak ritkán látható zenekarával. A rossz nyelvek szerint az énekesnek a fejébe szállt a dicsőség, és cserbenhagyta barátait és zenésztársait. A menedzser elmondta, erről szó sincs.

“Istvánnal ma is a legjobb barátságban vagyunk. Azt azonban tudni kell, hogy amikor ő a képernyőre került, alá kellett írnia egy szerződést, ami a lehetséges fellépéseit is szabályozza. Neki most 2 évig az RTL Klub szervezi a koncertjeit, és a felkéréseknek eleget kell tennie – mondta. – Sokat beszélgettünk erről Istvánnal, és úgy döntöttünk, hagyjuk, hadd járja ezt az utat. Amikor felkérték egy szólólemez elkészítésére, én is ott voltam a tárgyaláson. Ám a lemezkiadó és az RTL Klub leszögezte, ők Istvánnak kínáltak szerződést. Kaptunk olyan ajánlatot, hogy Máté Péter-, Demjén-, és a Csillag Születikben elhangzott dalok esetében legyünk mi István kísérő zenekara, de a formáció profilját ismerve tudták, hogy erre nem mondhatunk igent” – meséli Attila.

A menedzser elmondta, hogy most a megállapodás szerint egy hónapban egyszer léphet fel Tabáni a ScherzoBanddal, az de még csak az első fellépés időpontját lehet tudni.

Választ kerestünk arra is, vajon hogyan élik meg a zenekar tagjai István hiányát. “Magánemberként nagyon hiányzik nekünk, és persze énekesként is. Fájdalmas, hogy tulajdonképpen mi karoltuk fel, és most a kereskedelmi csatorna élvezi ennek gyümölcsét – szinte kizárólagosan. Aggódunk is érte, bírja-e a terhelést, hiszen óriási iránta az érdeklődés” – hangzott a válasz.

Kerbolt Attila azt azonban leszögezte, hogy nem neheztelnek Istvánra, sőt, örülnek, hogy egy ország megismerhette kivételes tehetségét.

storyonline.hu

5 hozzászólás “A Radnótiban lép fel Tabáni István és zenekara” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Nagyon jó zenészek lehetnek, mert rossz rájuk nézni…:) Nem egy válogattott szépfiú banda, szerencse…Így talán fél év múlva is lesz lehtőségük zenélni…

  2. Gordon szerint:

    Szinte érzem, ahogy a storys kérdező mindent megtesz azért, hogy beleadja a szájába az alanynak a hallani kívánt választ, vagyis, hogy Tabáni “cserbenhagyta” társait.

  3. Iványi Gabi szerint:

    Hiába Story…Istvánban több emberi érzés van…ami természetesen a bulvárnak nagyon gyenge hír…
    lehet ezt így is értelmezni:

    István által a fiúk is befutók! …és ez is emberi…

  4. Oravecz Erzsébet szerint:

    Igazad van Gabi! A bulvár sajtó pedig hiába hirdeti azt, hogy az együttes tette ismertté Istvánt, mi akik szeretjük Őt tudjuk, hogy ez éppen fordítva van.

  5. pupi szerint:

    Erzsi a bulvársajtóból vonjál már gyököt,de azért lássuk már be azt is,ha a megasztáros padlórakerülés után,nem kerül azok a srácok mellé,akkor kitudja hol kallódna még mindig,ja és István azért indult hogy hírnevet szerezzen maguknak,akkor most miről beszélsz???az együttessel akart indulni,ők mondták neki,hogy egyedül menjen,nem olvastad a story onlinet,csak épp az hogy nyert egy kicsit módosította a dolgokat,de innentől kezdve már csak Istvánon múlik,hogy elszáll-e vagy sem….mindenestre csúnya lenne tőle ha hátraarcot fordítana, mert az rtl amúgy is táncdalénekeset csinál belőle,pedig ő ennél többre képes,mint tinglitangli jimmit énekelni,csak most épp ez a kötelező neki,de ez nem jelenti azt hogy ezt is szeretné vagy ez stílusa.

Itt lehet hozzászólni !