Milliárdokat kap Csepel az útépítésekre

Csepel.info

2011 óta milliárdokat költ a kerületünk útépítésekre, és még mindig nagy a lemaradásunk

Orbán Viktor miniszterelnök aláírta azt a kormányhatározatot, amely 2 milliárd 314 millió forint vissza nem térítendő támogatást ad a csepeli önkormányzatnak útépítésekre és útfelújításokra – jelentette be Németh Szilárd csepeli képviselő a Facebook oldalán.

Információink szerint Borbély Lénárd polgármester és a csepeli önkormányzat hónapok óta egyeztetett a forrásról, és javarészt kész tervek vannak az aszfaltozásra váró utakra. A fejlesztési forrás azért is jól jön, mert a fővárosi vezetés szándékosan leállította az összes csepeli fejlesztést, és a fővárosi forrásokat csak balliberális vezetésű kerületekben költik el. Az összes csepeli közlekedési fejlesztés önkormányzati vagy kormányzati pénzből valósul meg.

9 hozzászólás “Milliárdokat kap Csepel az útépítésekre” bejegyzésre

  1. Gratulálok szerint:

    A kétmilliárd háromszáztizennégymillió forintért akarják megvenni Borbély Lénárdnak a képviselőséget, mert Németh nem mer elindulni Szabó ellen! Hacsak a csepeli MSZP el nem intézi, hogy Komjáthi Imre legyen Németh Szilárd ellenfele! Ennyit csak megér, hogy a Csepel SC focicsapata a KIMBA tulajdonába került stadionban edzhessen!

  2. Nagyapó szerint:

    A moslékkoalíció akarja előírni a kormánypártoknak, hogy ki legyen Csepel képviselőjelöltje? Nem elég saját bábszínházi előadásuk? Van ott elég bohóc!😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Gratulálok szerint:

    Elég szégyen lesz Némethnek, ha azért mer csak elindulni a képviselőségért, mert mondjuk a Csepel SC focicsapat tulajdonosa a stadionbeli edzési lehetőségért cserébe elintézi, hogy Komjáthi Imre legyen az ellenzék képviselőjelöltje! Biztos vagyok benne, ha Orbán Borbélyt indítaná képviselőjelöltként Csepelen, Ő NEM CSINÁLNÁ ÖSSZE MAGÁT, HA SZABÓ LENNE AZ ELLENFELE!

  4. Katalin szerint:

    Útépítés előtt inkább az esővíz csatornát kellene kiépíteni, majd utána az utakat megépíteni!

  5. Attila szerint:

    Hány éven keresztül ment az ájvékolás hogy nem kapunk pénzt…

  6. Nagyapó szerint:

    Attila! – A csepeliek zöme nem egyezik az antiszemita baloldallal, így nem ájvékolnak!
    – Tarlós hirdette meg, hogy Budapesten ne legyen földút, ezt rúgta föl Vigyori!
    – Csodálom a kormányt, hogy a kerületeknek utalt összeget nem vonja le a Főváros támogatásából, mert így a bolondnak is megéri, hogy ellopják a pénzt (pl. Lánchíd), majd a kormány pótolja a mi adónkból!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. concept szerint:

    Tegnap volt hír hogy a XV.kerület 2015-óta nem kapott Tarlóstól útépítésre pénzt…
    Tehát ő sem tartotta be a saját döntését.
    Most meg fordult a kocka és az a kerület kap-de persze az rögtön bosszú és büntetés pl.Csepelnek stb.

  8. kormánypárti szerint:

    Nyilván ezért nincs semmi fejlesztés, de még csak nem is kátyúznak, csak a rengeteg gazt és a szemetet látni mindenfele. Eközben az önkori információszegény weboldala gusztustalan módon tolja bele az ellenzéki propagandát a látogatók képébe.
    KariGeri azt ígérte, minden budapesti főpolgármestere lesz. Láthatóan nemcsak ígérget, hanem be is tart. Jól betartott a csepeli lakosoknak.

  9. Gyula szerint:

    Fityfax kerület, hogyne kapna.
    2022-ben meg jön a saller… 😛

Itt lehet hozzászólni !