A mesterterv

Vélemény – Ábel Attila

Az elmúlt napokban sokan törték a fejüket azon, hogy miért dobja be Gyurcsány a feleségét egy olyan küzdelembe, amelyből jó eséllyel nem fog kijönni győztesen.

Van erre két bevált forgatókönyv. Ha pedig a két forgatókönyvet egymás mellé tesszük és összeolvassuk, kijön belőle a főpolgármester Klára asszony, meg a miniszterelnök férjeura.

Az első

Amikor Horváth Csaba és Karácsony Gergely “megküzdöttek” egymással az “előválasztáson”, megállapodtak, hogy helyet cserélnek majd a polgármester-főpolgármester-jelölti pozíciókban. A csere megtörtént. Az “előválasztáson” a színjáték során az előre lezsírozott Karácsony lett első, Horváth pedig bement Zuglóba polgármester-jelöltnek.

Nyertek. Ezek után a többi ellenzéki párt főpolgármester-jelöltjei mind megkapták a maguk jussát a tortából. De azért a legtöbb szeletet mégis csak egy párt emberei, kijárói, gazdasági tanácsadói vihették haza. A 2019 őszi választás legnagyobb nyertese a DK lett.

A második

Amikor Medgyessy Pétert miniszterelnökké választották, a háta mögött Gyurcsány Ferenc – aki a tanácsadója volt – úgy építette ki saját hatalmát, majd vett át mindent az embereivel, ahogy az óriáskígyó szorítja össze az áldozatát. Medgyessy két évig lehetett miniszterelnök, de akkorra elfogyott a szusz, és megbuktatták. Megbuktatása Gyurcsány kamarillapolitikájának egyik nagy dobása lehetett. Karsai József évekkel később azt nyilatkozta, hogy Botka László, Toller László, Balogh József, Horn Gábor és Eörsi Mátyás voltak a miniszterelnök-buktatás kulcsfigurái – ám őket kivétel nélkül Gyurcsány mozgatta.

1+1=minden

A 2019-es választás igazi nyertese valójában a DK, amely mostanra – másfél év alatt – gyakorlatilag átvette a hatalmat a Főpolgármesteri Hivatalban. Hasonló történetet látunk, mint 2002 után, csak most Karácsony Gergellyel. Ő azonban politikai marketing szempontból „még jó arc”, még fel lehet használni a 2022-es választáson. Legalábbis a bőrét, ahogy a Men in Black-ben láthattuk. A szélsőjobb-bal-liberális előválasztásnak nevezett cirkuszi mutatványból még sok minden kijöhet. De van az a forgatókönyv, amely szerint Klára asszony az egység érdekében látványosan lemond a miniszterelnök-jelöltségről (talán még angol leckéket is ígér Gergőnek a bejelentés során), majd megegyeznek, hogy Karácsony győzelme esetén ő lesz a főpolgármester-jelölt. Ellenzéki országgyűlési győzelem esetén tiszta sor, hogy Budapesten esélye nem lenne a Fidesznek.

Ez után jöhet az egyszer már sikeres második forgatókönyv. Karácsonyt leégetik és megbuktatják, ahogy azt Medgyessyvel tették. Eldobják a bőrét, mert már nem lesz rá szükség. Mögüle pedig kilép az ellenzék megmentője, „aki tudja mit kell tenni a Fidesz ellen” – Gyurcsány Ferenc. Az Apró-Dobrev-Gyurcsány család ezzel olyan politikai és gazdasági hatalmat szerezne, ami minden tekintetben egyedülálló. Azt pedig tudjuk, hogy ezt mire használnák fel, hiszen 2004 után volt benne részünk.

Forrás: Ábel Attila, Facebook

102 hozzászólás “A mesterterv” bejegyzésre

  1. Malák Antal szerint:

    Ez így igaz, erre csak az igazi híthü komcsik képesek. Lásd a történelmet. Ne engedjük!

  2. Gyula szerint:

    Attila! Te nem írsz a konteo.blog-hu-ra is? :-))))))))))))))))))))))))))))

  3. kormánypárti szerint:

    Hiánypótló írás, kristálytiszta éleslátásról tanúskodik. Ismét lenyűgözött az alpolgármester úr zsenialitása. Köszönjük a megosztást.
    Lassan eljön az ideje az ellencsapásnak. Szerintem az ellenzéki szerveződéseket elsősorban pénzügyileg lehetne megtörni. Transzparenssé és adókötelessé kell tenni a részükre juttatott adományokat. Fontos, hogy az adományozó személyre is rálássanak a hatóságok. Legyen szabálysértés, amennyiben olyan felhívást tesznek közzé, hogy pénzhelyettesítő fizetőeszközben vagy kriptovalutában kérnek támogatást

  4. Gratulálok szerint:

    Kormánypárti, itt nem ellencsapás van, hanem sűrű nyelvcsapás, részedről Ábel felé! Te már nem kerülsz pozícióba, mert 2024-ben Csepelen is váltás lesz! Ha nem hamarabb! Másrészt Borbélynál kell nyalni, mert a három alpolgármester, akik bukták saját egyéni jelöltségüket, csak Borbély kegyéből lettek alpolgármesterek!

    A mesterterv valóban csak egy vélemény! Felesleges Gyurcsányról ilyen rafináltságot feltételezni! Ha így lett volna, a diplomamunkája nem egyezett volna szóról-szóra a sógoráéval! Szélsőjobb meg nincs az összefogásban! Az már régóta a Fideszben van, meg a Mi Hazánkban meg a “Volner Pártban”! Orbánnak csak csatlósai vannak jobboldalon, ellenfelei nincsenek!

  5. Nagyapó szerint:

    Némi kiegészítés Ábel úr írásához, ami talán a tömörség miatt kimaradt:
    – Medgyessy Péter nem volt tagja az MSZP-nek, így csekély rálátása volt a párt belső viszonyaira, amit Gyurcsányék kihasználtak.
    – Medgyessy megelégelte az SZDSZ harácsolását, azt mondta “az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel”. El akarta távolítani Csillag minisztert. Ezután az SZDSZ megvonta bizalmát tőle.
    – Gyurcsány egy alattomos, gerinctelen figura, aki nem beszédet mond, hanem pojácaként viselkedik. Utánozza nagy elődjét Buci Gyurit. Beszél, közben figyeli a hatást és aszerint váltja mondókáját.
    Eetásak szavazzatok a Hazafias Népfront jelöltjeire!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Kenéz elvtárs szerint:

    – Orbán egy alattomos, gerinctelen figura, aki nem beszédet mond, hanem más által megírt szöveget olvassa fel. Önállóan egy mondatra nem képes…

  7. robi szerint:

    Ha a jelenlegi rezsim elveszíti a hatalmát, csak magának köszönheti.

    Ha fontosabb szempont nekik, hogy egy- egy választókörzetben csókos havert indítsanak, mint egy alkalmas jelöltet, akkor hiába mocskolja az ellenfeleket az ezért fizetett slep, elbukhatják a választókerületet.

  8. kormánypárti szerint:

  9. Gary Ridgway szerint:

    Kíváncsian várom, hogy kitiltják-e a Belavia gépeit? 😎👍

  10. Atesz szerint:

    Szerintem állj le a drogokkal meg a szesz + gyógyszer kombóval és nézz körül ott is ahonnan a fizetésed kapod.
    Mondd, hogy minden fasza amit nyomattok!
    Írd le egy cikkben ha mered!

    Szánalom amit ezen az oldalon szarakodtok.
    Ugyan azon a nyomorult szinten vagytok mint akiket próbálok lejárati.
    De segítek! Már magukat lejáratták!!!
    Úgy mint ti…
    Nézz körül. 10-15 ember kommentel ezen a fos oldalon.
    Komoly érdeklődésnek mondható!
    Ebből max 5 áll mellétek.
    Ahelyett, hogy az alpolgármesteri munkádat végeznéd jó pénzért ezt a szart kavarod?
    Itt látszik az, hogy miről szól a “Fideszes politika”..
    Ugyan arról mint a szoci.
    Loptok, okoskodtok és elvagyok amíg jön az “ingyenpénz”

    Ugattok mint kutya a holdnak.

    A kormánypárti meg az öreg csak akkor írjon, ha valóban értelmes, ehez a témához való gondolataik vannak!
    Nem érdekel a Fletó, Karigeri, Soros, Szabó és hasonló szár dumák.

    Győzzetek meg érvekkel. De ne a szaros 12 éve tolt elmúlt Nyócévvel… Az elmúlt 12-vel.

  11. kormánypárti szerint:

    “csak akkor írjon, ha valóban értelmes, ehhez a témához való gondolataik vannak!”
    “Győzzetek meg érvekkel.”

    Talán legelőször az ócsárolás, a személyeskedés és általánosítások helyett meg kellene tanulni sértegetések nélkül, indulatmentesen, mások lealacsonyítását mellőzve érvelni és akkor esetleg konstruktív , előre mutató vita tudna kialakulni. Ha a vitapartnerednek rögtön a konyhakéssel mész neki, abból jó eséllyel nem fog ilyesmi kikerekedni.

    A csepel.info hírblog 2007 szeptembere óta működik. Jelenleg a fb oldalát majdnem 16 ezer felhasználó követi és közel ugyanennyi kedveli. A hozzászólók főleg azon a felületen fejtik ki a VÉLEMÉNYÜKET. Aki nem rendelkezik fb regisztrációval, vagy nem szeretné felfedni a kilétét, annak itt a blogon van lehetősége megnyilvánulni. Ha nem olvassa senki, amit iderittyentettél, akkor mi a francnak írtad le? Akár egy darab papírra is vethetted volna, amit aztán kidobsz a kukába!

    A poszt címe alatt olvasható, hogy “Vélemény – Ábel Attila”. A vélemény nem azonos a ténnyel, szükségtelen elmagyarázni. Miért baj, ha valaki elmondja valamiről a saját véleményét, benyomásait? Azért, mert vannak önálló gondolatai? Egy véleménnyel lehet teljesen egyetérteni vagy teljesen elutasítani, a kettő között pedig átmenet van.
    A magam részéről nem érzek indíttatást a meggyőzésedre, rettentően sajnálom.

  12. kormánypárti szerint:

  13. robi szerint:

    Idézek az írásból: “Az Apró-Dobrev-Gyurcsány család ezzel olyan politikai és gazdasági hatalmat szerezne, ami minden tekintetben egyedülálló.”

    Ezt vitatom, mikor már van olyan kiemelkedő tehetségünk, akihez képest gazdasági értelemben az Elton és aMick is kutyaütőnek számít.

  14. nemahaverod szerint:

    Kedves Érző Lények!

    Alapvetően Atesz-el értek egyet, meg tudom érteni a felindultságát és az ebből fakadó szóhasználatát is.

    Lássuk be, a demokrácia szó mára kiüresedett, a politikusok ingyenélők, az emberiség a pusztulás felé halad. Fidesz vagy DK, kit érdekel? Közfeladatot vállalni csak társadalmi munkában lehessen!

    Amikor jön majd a szökőár, fideszes és DK-s együtt fohászkodik majd Istenhez vagy a Párthoz.

    Nem ezek az igazi kérdések amiket az élet elénk dob, ez csak felszínes hab..

  15. kormánypárti szerint:

    1988. március 30-án, dacolva a kommunizmus államhatalmi gépezetével, szabadságot és demokráciát követelve, 37 egyetemi és főiskolai hallgató megalapította a Fiatal Demokraták Szövetségét. A szervezet következetesen kiállt az elnyomó hatalom lebontása mellett mind az Ellenzéki Kerekasztal részeként, mind a Nemzeti Kerekasztal-tárgyalásokon. Az első szabadon választott Országgyűlés tagjaként a párttá alakult Fidesz meghatározó szerepet játszott a demokratikus átment folyamatában. 2003-ban a magyar társadalom valamennyi szegmensének képviselői – korábban soha nem látott összefogás eredményeként – életre hívták a Fidesz – Magyar Polgári Szövetséget, amely így a demokratikus Magyarország történetének legnagyobb politikai erejévé vált.

    A Szövetség célja egy olyan szociális biztonságot nyújtó polgári Magyarország szolgálata, ahol a politikai nemzet minden tagjának képességei és szorgalma szerint biztosítottak a boldogulás feltételei.

    A Szövetség tagjai vallják, hogy csak egy összetartó társadalom lehet képes arra, hogy erős és sikeres országot teremtsen az egységes magyar nemzet számára.

    A Szövetség, érzékelvén a XXI. század globális változásait, továbbra is elkötelezett az erős nemzetek összefogásán alapuló Európai Unió iránt, mely az európai közösség és a nemzeti önazonosság megmaradásának garanciája.

  16. Gratulálok szerint:

    Ábel Attila nagyon elégedett lehet az írásával, hogy még mindig kiemelt helyen tartja! Semmi fontos nem történt azóta?

  17. Gratulálok szerint:

    Rákay Philip, Rákay Károly? Az aki miatt törvényt hoztak a Várbeli önkormányzati lakások potom áron történő eladásáról?

  18. kormánypárti szerint:

  19. kormánypárti szerint:

  20. Gratulálok szerint:

    Ábel Attila még mindig nagyon elégedett lehet az írásával, hogy kiemelt helyen tartja! Semmi fontos nem történt azóta?

  21. Attila szerint:

    kormányos, ezen videók csapból is folyatása ki tudja mennyi közpénzért kevés lesz ám jövőre…

    Ceterum conseo: Kipcsak vér az ereimben, piros pötty a fenekemen…

  22. kormánypárti szerint:

    Ez még nem a teljes gőz, de sajnos én is attól tartok, hogy nem lesz meg ismét a kétharmad, bár azért reménykedek benne…

  23. Tóth kati szerint:

    Ha ezek visszajönnek,abból Trianon 2 lesz.Szélnek eresztik a katonaságot,kinyitják a déli határt,hatalmas nyelvcsapással átveszik nyugatról a migriket és a maradék 1/3-d részt is elveszítjük.Hazaáruló gazemberek ezek.

  24. Tóth kati szerint:

    Karácsony a XXl.századi Károlyi Mihály.Hatalomba helyezi a komcxikar és jöhet a második Trianon.

  25. Attila szerint:

    Tóth Kati, addig is a héves ukrán erőszakolt volna újra, román erőszakol a XII.kerületben. Migrik nélkül is elvagyunk a rend országában…

  26. pl szerint:

    és meghágnak a kínaiak, az ukrán nyugdíjasok (és választók), a románok, (és választók)…
    Mondjuk Tóth kati-t is meghághatná valaki…

  27. kormánypárti szerint:

  28. Zsivány szerint:

    Gyurcsányinak ma már nem őszintétlensége, hanem gazembersége a legnagyobb veszély ami hazánkra leselkedik. Gátlástalan politikai kalandor, aki szemrebbenés nélkül fenyeget meg ügyészt és bírót, színházigazgatót és minden kormánypárti szakembert ellehetetlenítéssel, vagyonelkobzással vagy akár börtönnel, amit tömeghipnózisban tartott hívei már lámpavasra cserélnek a közösségi médiában. Közben a jogállamiság és a demokrácia elvesztéséről hadovál, korrupcióról rikácsol, bárkit letolvajoz korhadt hordója tetejéről, ő akar számonkérést, elszámoltatást, ő, akit a fél ország börtönben szeretne látni. Erre erősít rá nőnemű megtestesülése, a felesége, aki az Európai Egyesült Államok létrehozásáért küzd oly módon, hogy naponta jelenti föl hazáját a legelképesztőbb mondvacsinált vádak alapján.

  29. pl szerint:

    Te beteg vagy…

  30. kormánypárti szerint:

  31. Tóth kati szerint:

    Most komolyan,van aki bevexzi ennek a bolgár tehénnek a dumáját?Jut exzembe hány hónapja nem tudjuk mi van az európai minimálbérrel?És egyébként hogy lesz?Mindenki a német minimálbért fogja kapni,vagy a bolgárt?Gondolom a bolgár tehén majd a bolgár minimálbért harcolja ki.

  32. Sztella szerint:

    Akár tetszik akár nem rájuk fogok szavazni, és fityesznek fityisz

  33. Attila szerint:

    Világbajnok áfa, uniós első helyezett infláció, az árak egekben… – a fidesz mesterterve.

  34. Gratulálok szerint:

    A szerkesztők Dobrev Klára térdére gerjednek be, hogy három hónapja tartják ezt a posztot kiemelt helyen!

  35. pl szerint:

    Anikó nem fotogén? 🙂

  36. Gratulálok szerint:

    Fideszék továbbra is Dobrev térdére gerjednek!

  37. Lennox szerint:

    Gratulálok szerint:
    2021. június 09., szerda – 21:52

    Gyanítom, hogy ebben az esetben a “kisvasút szindrómával” van dolgod 😃
    Mivel kifogásoltad és szóvá tetted
    csakazértis nézheted még egy jó darabig. Olyan tipikus…

  38. Nagyapó szerint:

    Az ÁFA kulcsot 2009-ben emelte a szoci kormány 20%-ról 25 %-ra, majd 2012-ben a polgári kormány 25-ről 27 %-ra. Jelenleg érdemes megnézni azt is, hogy hány területen van alacsonyabb ÁFA. A 18 és az 5 %-os termékek listája könnyen megtalálható.

    A jelenlegi kormány a fogyasztást terhelő adókat(ÁFA) szinten tartja, viszont a foglalkoztatással kapcsolatos (munkavállalókat, munkáltatókat terhelő) adókat csökkenti.
    Elgondolkoztató, hogy pl. egy kétkeresős, két gyermekes család 4 fő után fizet ÁFÁ-t. Terheik csökkentésére célszerűbb a béreik adóját csökkenteni, mint az általános ÁFÁ-t.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  39. Gary Ridgway szerint:

    Barom!
    Mesélj, hogy máshol miért van 0%-os ÁFA az élelmíszerekre, ne csúsztass állandóan. Mesélj a környező országok adóterheiről is.
    Megfeszítő már a hülye kommunista dumád! Ti azt hiszitek, hogy más is olyan hülye és beszűkült látókörű, mint ti?

  40. Nagyapó szerint:

    Kezdjük a jelzőkkel! Van egy síkhülye, akire jellemző választott neve,Gary Ridgway, aki egy tömeggyilkos volt. Olyan hülye, mint 6 pár rendőrcsizma szarosan a sarokba vágva. Oktassam az adókról? Nem, legfeljebb, ha fizet, bár kár az időért, mert egy lumpen-proli oktatása lehetetlen. Marad továbbra is a moslékkoalíció papagája és firkál mindenfélét. Viszont igaz rá, hogy

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  41. Gary Ridgway szerint:

    Lumpenproli volt, akibe nem szakadtál bele!
    Nálad mindenki több adót fizet és értéket teremt.
    Az életedben nem dolgoztál, öreg! 😜
    Azt te kommunistázol itt? Röhej…

  42. Gerzson szerint:

    És Orbán Ráhel?

  43. pl szerint:

    És? Kinek a felelőssége? Lehet, h Karácsony tud magyarul, és magyarul oktat, és az az ütődött Lánczi András rektor engedélyezte. Amúgy a másik ügy, Mocsai edzőből rektor mekkora szégyen?
    Ciki, h nem találtok fogást?
    Szerencsére OgV jobb angolból…

  44. Nagyapó szerint:

    Gerzson!
    Tíz évet kapott a volt DK-s bűnöző, Kőrös Gusztáv, a hugyos Ferkó nagy barátja (ö mondta a tárgyaláson), aki 13 társával bűnszövetkezetet alkotott.
    Kőrös Gusztáv volt az, akinek a kezdeményezésére 2013-ban fiktív videó készült a bajai időközi önkormányzati választási kampány során, amivel a Fideszt akarták lejáratni.
    Ez BÍRÓI ÍTÉLET, nem a moslékkoalíció rágalma!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  45. Gerzson szerint:

    Mészáros Lőrinc pedig maga az egyszemélyes bűnszövetkezet a 400 céggel a nevén. Hány fideszes parkoltatja nála, a nevén a cégét?

  46. Nagyapó szerint:

    pl! Vigyorival nem az a fő baj, hogy csak magyarul tud, hanem az, hogy folyamatosan HAZUDIK!. Nyelvvizsgát hazudott magának, meg ígérgette a doktori disszertációját, amit 7 évig el sem kezdett (esetleg ott van Gyurcsány szakdolgozata mellett?😛). Igaz, nehezebb, mint a jogsi megszerzése. Ezek után nem csoda, hogy Lánczi professzornak elege lett és kirúgta.
    Mint főpolgármester “bizonyít” és tovább hazudozik. Ha kérdezik, csak vigyorog. Migránsellenesnek hazudja magát, majd Németországban bevallja, hogy migránspárti, csak avval nem lehet választást nyerni! 😀
    Pl képzelje el a két lúdtalpas Vigyorit a Testnevelési Egyetem oktatójának! 😀😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  47. Nagyapó szerint:

    Gerzson egyszerű. Tegyen feljelentést, bizonyítsa rágalmait, aztán nézze a végeredményt!
    Apropó Mészáros Lőrinc 25 000 embernek ad munkát!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  48. Gerzson szerint:

    Mennyi év telt el hogy kiderüljön “illetéktelen” járt a Corvinuson. 10évet töltött ott el. Ez lesz a fidesz kampánya? Kevés ez még. Nehogy előkerüljön egy narkós-fartúrós videó, biztos van még.

  49. robi szerint:

    Mennyi ostobaságot hord össze a bérenc slep Karácsonyról, pedig még meg sem választották kormányfő jelöltnek sem.

    Mit hőbörögnének róla akkor, ha miniszterelnökként a kollégiumi szobatársából államfőt, falubelijéből milliárdos nagyvállalkozót faragna?

  50. Gerzson szerint:

    Feljelentés nélkül is megy a rágalmazás, ne aggódjon Nagyapó!

  51. Gyula szerint:

    25.000 embernek ad munkát, közpénzen, te demens.

  52. kormánypárti szerint:

    Számít? Régen mindenki közpénzből kapta a fizetését. Csakhogy az állam rossz gazdának bizonyult. Az új modellnek köszönhetően hatékonyabbá vált a termelés, nőtt a produktivitás, jól fejlődik a nemzetgazdaság, nagy a jólét. Legyünk hát a vas és beton országa!

  53. Utazó szerint:

    Ezek a kormánypárti hozzászolások siralmasak!
    De most igaza van. Viszont a vas és beton közé kell még egy kis adalékanyag. Mert bizonyos elemek másra nem jók a földi létezésük során.

  54. Gyula szerint:

    Építsünk felhőkarcolót, nem te hülye?
    Mezőgazdaság és feldolgozóipar nyista, az EU szemétlerakója lettünk.

  55. Gerzson szerint:

    Milyen messzire tud jutni egy zenei tv csatorna műsorvezetője…

  56. kismiska szerint:

    “Sajnos” nem tudom megnézni Philip agymenéseit mert pár hete hozzá mertem szólni az egyik videójához-és nem mellette-rögtön úgy letiltott hogy nem csak a hozzászólást törölte és tiltotta a jövőre nézve hanem az egész oldalra “Ez a tartalom jelenleg nem érhető el.” vonatkozik számomra…:(
    Azt sem akarja hogy olvassam/nézzem…

  57. Gyula szerint:

    Kormányos!
    Tudjuk, hogy a csávó egy senki lenne, ha nem ültetitek fel a magaslesre! 😜

  58. Gratulálok szerint:

    Rákay Kálmán, ha szabad kérnem!

  59. Attila szerint:

    Megakadt az a lemez kormányos…

  60. Attila szerint:

    Miért nem lett elszámoltatva a szemkilövetőhazáruló, köszöni szépen jól van.

  61. Attila szerint:

    Orbán még összejöhet vele, nagyobb a szavazótábora mint a nullaezrelékes KDNP-nek.

  62. Gyula szerint:

    Mi lett “Gáspárral”? Csend van…

  63. Gyula szerint:

    És ezzel mit szerettél volna demonstrálni, hogy basztak összeszedni a baleseti helyszínelés után a szavazólapokat?

  64. kormánypárti szerint:

    Az éjszaka közepén egy luxus BMW szavazólapokkal és aktatáskányi pénzzel megrakva lóhalálában száguld Pest felé az autópályán, de baleset éri. Másnap a szavazást felfüggesztették Borsod 3-ban. Hmm…vajon mire utalhat? Miért szállították a borsodi körzet kitöltetlen szavazólapjait Budapestre?

  65. László szerint:

    Kormánypárti, az eredeti hírhez “hozzáköltött” aktatáskányi pénz merre van?

  66. kormánypárti szerint:

    A pénzt lefoglalta a rendőrség, de eddig nem jelentkeztek érte. Videó leírása:
    “Szörnyű baleset történt az M3-as autópályán szerda éjszaka. Egy luxus BMW betonelemnek ütközött. Az autót rommá zúzták, a sofőr pedig azóta is az életéért küzd. Azt nem tudni, hogy a szavazólapok felszállítása mennyire volt a baloldal választási rendszere szerint szabályos, vagy épp arra kellett a rengeteg pénz, hogy szabályossá tegyék, de azt az opciót sem lehet elfelejteni, hogy valakinek nem állt érdekében, hogy ezek a szavazólapok megérkezzenek.”

  67. László szerint:

    Szavazólap hogy néz ki? Qr kódos? Egyedi, sorszámos?

  68. Gyula szerint:

    kormánypárti már gyártja a konteókat, de eddig még nem olvastam sehol semmit. (Független hírportálra gondolok)
    A sofőrnél nem lehetett pénz? Nem tiltja semmi a KP-t, ha kórházban van, akkor a selejtes Fidióta picsádban menjen el érte? 😜👏👍 Te tényleg egy hülye vagy.

  69. kormánypárti szerint:

    Így van, László. Ahogy a felvételen is jól látszik, a szavazólapok egyedi QR-kóddal vannak ellátva, amit a szavazási folyamat során digitálisan hozzárendelnek a lakcímkártya adataihoz, ezáltal utólagosan megállapítható, hogy egy adott személy kit támogatott.

    Gyula! Kik szoktak az éjszakában luxusautóval és nagy mennyiségű KP-vel száguldozni? Na ja, valahogy elfelejtett beszámolni az esetről az ellenzéki média. Ugyanakkor gyurcsányi megfenyegetett egy polgárt: https://mandiner.hu/cikk/20210926_gyurcsanynal_elszakadt_a_cerna

  70. Gyula szerint:

    Van már világítás, hogy eltünt ez a senkit sem érdeklő baromság innen? 😁😜😎👏👍
    /
    /
    Az, hogy te egy csöves kis farok vagy, mert kihagyott a főnököd, még lehet valakinek BMW-je és lehet készpénze, mert mint írtam, semmi nem tiltja tudtommal. Én sem Suzukival, sőt nem közpénzen fizetett Superb-bel járok. 😎
    Gondolom, hogy a következő konteód az lesz, hogy drogdíler volt az ember. 😁👍

  71. László szerint:

    “”A napirend előtti vitában Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője nehezményezte, hogy a fővárosi tulajdonú Budapest Film mindössze egy moziban, egy időpontban kívánja vetíteni a 2006-os őszi események ihlette játékfilmet, miközben nagy a film iránti érdeklődés. A kormánypárti politikus azt kérte, hogy Karácsony Gergely főpolgármester beszéljen a Budapest Film vezetésével és tudja meg, mi a szakmai oka ennek.””” forrás:telex

  72. László szerint:

    “”Karácsony Gergely szerint nem főpolgármesteri kompetencia meghatározni, melyik moziban milyen filmet vetítenek, arról a cégvezetők hoznak szakmai döntést. „Szégyellném, ha utasítást kellene adnom, melyik moziban, mit játsszanak.” A Budapest Film többségében művészmozikat üzemeltet.”” forrás:telex

  73. kormánypárti szerint:

  74. Gyula szerint:

    Látod, te mongolFidióta, a feliratban a kis agitátor arra képtelen volt, ogy leírja a “HOGY” szót. 😁👏👍

  75. kormánypárti szerint:

  76. robi szerint:

    Hallom. hogy egyetemisták házalnak a STOP lista aláírásáért.
    Arról is szól a fáma, hogy a fiatalok túlnyomó többsége nem kér a gusztustalan feladatért kapott pénzből, kilóra nem eladó.
    Hja, bízom a jövő magyar értelmiségében.

  77. kormánypárti szerint:

  78. Gyula szerint:

    Gyurcsány Ferenc, 12 éve a Fidesz kampányarca. 😁👍

  79. László szerint:

    Mert ennyi is elég birkáinak…

  80. […] Klára egy ellenzéki választási győzelem után főpolgármester-jelöltként léphet elő, Karácsonyt pedig éppen úgy buktathatják meg néhány hónap múlva, ahogy azt Gyurcsány Medgyessy Péterrel […]

  81. kormánypárti szerint:

    A előválasztási showműsor forgatókönyve szerintem a következő:
    Senki nem lép vissza és lemegy a szavazás. Gyurcsányiné nyer. Közben előrángatnak mindenféle “bizonyítékokat”, hogy a Fidesz meghekkelte az előválasztást, ami befolyásolta a végeredményt is. Ezután gyurcsányiné eláll a jelöltségtől a kormányt okolva. Marad a KariGeri-MZP szövetség. A pozíciókat helyezési sorrend szerint osztják meg egymás között (kormányfő, min.elnök-helyettes). Ugyanakkor semmi jelentősége ennek, hiszen ténylegesen gyurcsányi a karmester.

  82. kormánypárti szerint:

  83. kormánypárti szerint:

    “2001-től 2004-ig a Kontavill-Legrandnál dolgozott kereskedelmi, ügyfélszolgálati, és marketing vezetői pozíciókban. 2004-ben feleségével és akkor még öt gyermekükkel Kanadába költöztek. Néhány hónapig alkalmi munkákat végzett (öt hétig házról házra járó értékesítő is volt egy telefonszolgáltatónál), majd marketingesként a CARQUEST autóalkatrész-kereskedő cég kanadai részlegénél kapott állást. Két és fél év után az Egyesült Államokba költözött, ahol továbbra is a CARQUEST cégnél dolgozott. Ötévnyi külföldi tartózkodás után, 2009-ben tért vissza Hódmezővásárhelyre akkor már 7 gyermekével. Hazaérkezése után az EDF Démásznál helyezkedett el Szegeden, ahol előbb stratégiai tervezéssel, majd ügyfélszolgálat-vezetéssel bízták meg. 2016 áprilisától 2017 decemberéig a Legrand Hungary Zrt. marketing- és belföldi logisztikai vezetője volt. 2009 és 2014 között nonprofit és üzleti marketing tárgyakat tanított a Szegedi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.”

  84. Gyula szerint:

    Kisbuzzancsom!
    De legalább ő megpróbálta a munka világát! 😁🤣👏👍

  85. pl szerint:

    Nem akarok hülyén meghalni!!!
    Valaki avasson be, mi ez az egyre gyakoribb “Gyurcsányi”-zás? Honnan jött?
    …mert Az O1G-ről, meg at OgV-ről tudom… 🙂 🙂 🙂

  86. pl szerint:

    Kormánypárti jól összeszedte, h miről ismerni fel egy nem megélhetési képviselőt!
    Köszönjük, majd odafigyelünk a választáson….

Itt lehet hozzászólni !