Ezek a nyári táborok indulnak az önkormányzat támogatásával

csepel.hu

Június 19-e és augusztus 27-e között összesen 81 alkalommal lesz táborozási lehetősége a csepeli gyerekeknek, tudta meg portálunk. Mutatjuk a részleteket!

A Királyerdei Művelődési Ház nyári tehetséggondozó táborai az önkormányzat cége, a Csepeli Városkép Kft. szervezésében indulnak el hét turnusban. Ezek közül lesz, amelyik a Királyerdei Művelődési Házban, a Szabó Magda Közösségi Térben kerül megrendezésre, de olyan tábor is várható, amelyik a Radnóti Miklós Művelődési Házban vagy a Rákóczi kert – Családok Parkjában várja a gyerekeket.

A tehetséggondozó nyári táborok kapcsán az első táborozási lehetőség június 28 és július 2 között lesz. A 25 fős turnusok ötnaponta váltják egymást és a nyár végéig összesen 175 gyermeknek tudnak lehetőséget biztosítani.

A Fitt Jövő Alapítvány népszerű nyári táborai (hét turnus összesen) a Rákóczi Kertben lesznek megtartva. A 25 fős és ötnapos táborok június 21-én indulnak és két hét szünet kivételével egészen augusztus 19-ig tartanak.

Az ugyancsak közkedvelt Király Team tanoda táborai a II. Rákóczi Ferenc út 90 alatt kerülnek megrendezésre. A Team folyamatosan, már június 14-től elindítja tízfős táborait, amelyekből tizenegyet terveznek, ezek augusztus 27-ig tartanak. Míg a Fitt Jövő Alapítvány a nyár alatt összesen 175 gyermeknek, addig a Király Team összesen 110 tanulónak tud táborozási lehetőséget biztosítani.

A sportintegrációs táborok (Partner Verseny és Szabadidő Sportegyesület) táborai a Vénusz utca 33 alatt egész nyáron, június 14-e és augusztus 27-e között kerülnek megrendezésre. A 10 fős turnusok ötnaponta váltják egymást, összesen 110 gyermeket tudnak fogadni.

A Csepeli Gyermekekért Alapítvány művészeti tábora idén csak 1 db ötnapos tábort szervez 20 főnek a Sport Szabadidő és Rendezvény Központban (Hollandi út 8.) június 21-e és június 25-e között.

Lesz nyolc Kajak-kenu nyári sporttábor is a Hollandi út 16 alatt. A 25 fős turnusok a nyár végéig összesen 200 gyermeknek okozhat felhőtlen örömet. Ezek az ötnapos táborok június 21-én indulnak, az utolsónak augusztus 13-án lesz vége.

Az öttusa sporttáborok a Hollandi út 14. alatt (Csepeli Strandfürdő és uszoda) kerülnek megrendezésre a nyáron négy alkalommal, alkalmanként 50 fővel. A turnusonként ötnapos táborozás augusztus 2-án indul és augusztus 27-ig tart. Az Öttusa fizetős sporttáborai ugyanakkor már június 14-én elindulnak és egészen július 30-ig tartanak. Itt hét turnusban összesen 350 gyermeknek lehet sportolni, kikapcsolódni, turnusonként 50 fővel.

A CSUSE sporttáboraira a Hollandi út 18. szám alatt idén három alkalommal van lehetőség július 5-e és július 23-a között. A népszerű tábor összesen 90 gyermeknek, turnusonként 30 főnek tud lehetőséget biztosítani. A Harry Potter tábor viszont csak egyszer lesz, július 12 és július 16-a között mintegy 30 fővel a Rákóczi Kertben.

Akiket viszont Kollek Ágnes edzései érdekelnek, azok június 14-től augusztus 6-ig vehetnek ezeken részt a nyáron a Csepeli Strandon. Itt fontos, hogy a 8 alkalommal megrendezésre kerülő turnusok összesen 160 embert tudnak fogadni, turnusonként 20-at. A foglalkozások hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 10 és 11 óra között, kedden és csütörtökön pedig 14 óra és 15 óra között vannak.

Csak reggelente, 7.30 és 9 óra között lesznek a Budapest Honvéd SE edzései is a Csepeli strandon. Itt 6 turnust terveznek július 19-től augusztus 27-ig.

A nagy nyári napközis táborok a hamarosan elkészülő új Napközis táborban (Hollandi út 18.) és Sport Szabadidő és Rendezvény Központban (Hollandi út 8.) kerülnek megrendezésre. Az összesen hét turnusosra tervezett foglalkozásokat a jelentkezők függvényében tartják meg július 5-e és augusztus 19-e között.

A kétturnusos (20-20 fő) Csepel tábor a Csete Balázs utcai Családsegítő Közösségi Házban lesz június 21-e és 25-e között, valamint július 19 – július 23 között, míg a 30 főnek lehetőséget biztosító Balaton tábor augusztus 9 és augusztus 13 között zajlik majd.

csepel.hu

32 hozzászólás “Ezek a nyári táborok indulnak az önkormányzat támogatásával” bejegyzésre

  1. Gratulálok szerint:

    Kerítés van, barakkok vannak, fák kiirtva illetve a maradó néhány megcsonkítva. Akár egy munkatábor!

  2. Dede szerint:

    A 82. lehetőség pedig a Hollandi úton a megűjuló építő tábor…

  3. kormánypárti szerint:

    A gyerekek érdekében történt a növényzet ritkítása, hogy a pedofilok ne tudjanak észrevétlenül a zöldben meglapulva leskelődni.

  4. Dede szerint:

    Űber komoly közbisztonsági program ez!
    Mondd, hogy Te találtad ki!
    Kb a a szellemi színvonaladat tükrözi!

  5. kormánypárti szerint:

    Képzeld, pl. az is összefügg a közbiztonsággal, hogy valahol van e közvilágítás. Tehát a közvilágításnak bűnmegelőző szerepe van. Ha a bűnöző nem tud észrevétlenül megbújni a sötétben, az megnehezíti a dolgát.

    https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/folyamatosan-jarta-a-fovarosi-jatszotereket-a-pedofil-ferfi/pzhl0dr

  6. Dede szerint:

    Kár, hogy Kaleta haverod környékén nem volt közvilágítás és nem vágták ki a fákat. Biztos nem lenne pedofil állat.
    Meg az is nagy gáz, hogy visszamenőleg “nem lehet” elítélni a rohadékot az új törvényterv alapján.
    De tudom, tudom… A Szabó nem szavazta meg… A szemét…
    Meg Karigeri, Fletó, Soros, migráncsok…

  7. kormánypárti szerint:

    Az, hogy valaki pedofil hajlamú, azzal önmagában mi a gond társadalmi szempontból? Feltéve, hogy semmi olyat nem tesz, hogy a hajlamai kiélésével árt másoknak. Kaleta átlépte ezt a határt, de ő csak egy mezei fogyasztó volt. Nem kisebbíteni akarom a bűnét, de mások meg olyan termékeket vásárolnak, amelyeket a távolkeleten gyermekek kényszermunkájával állítanak elő. Az olcsójánosságnak ezt a fajtáját mégsem büntetik.

  8. Horváth János szerint:

    Azért ne akard egy szintre hozni azt, ha közmunkásként éhbérért dolgoztatnak, vagy ha seggbe kúrnak!

  9. kerdes szerint:

    kormanyparti terelő baromsága nem változtat a tényen, hogy egy hozzá nemértő személy kivágatta a fákat. Kérdés ki volt az? Ki vállalja a felelősséget?

  10. kormánypárti szerint:

    János! Nem hozom egy szintre és igyekeztem ennek megfelelően fogalmazni. Ugyanakkor az ENSZ (Unicef) a gyermekek kizsákmányolása gyűjtőfogalom alatt a gazdasági (gyermekmunka), a politikai (gyerekkatonák) és a szexuális kizsákmányolást érti. A világot irányító milliárdosok tehetnének ezek ellen, ha akarnának.

  11. kormánypárti szerint:

    kerdes!
    Kattints rá a fenti képre a nagyításhoz és látni fogod, hogy nem lett kivágva minden fa és ültettek új fákat a kivágottak helyett. Lásd be, hogy a gyerekek biztonsága egy nagyon fontos tényező.

  12. Lili Züllig szerint:

    Tegnap Eurovision Song Contest volt Rotterdamból, 1.Elődöntő

    Holnap 2.Elődöntő.

    Május 22 Finálé. Csak youtuberól elérhető a közvetítés. Kb 3500 fős beoltott Publikummal zajlott tegnap a Show, finally twelve ponts go to

  13. kerdes szerint:

    kormanyparti: Ugye ez a pedofil magyarázat azért jött elő, mert kocsis mate most terjeszt elő ezzel kapcsolatban? Hihetetlenül vagy. Ha körbekerítik, az megoldás a pedofilek és egyéb rossz elemek ellen. A fakivágás a legnagyobb baromság és ezt te is tudod. Remélem nem kapsz sok pénzt ezért, mert csak pénzkidobás! Mikor fognak az új fák árnyékot adni? Vagy otthont madaraknak? Még egyszer a kérdés: ki találta ezt ki és ki hagyta jóvá? A fák hány %-a lett kivágva? 80%?

  14. kormánypárti szerint:

    A hajléktalanok is bemásztak néha aludni, ott végezték el kisebb-nagyobb dolgukat és otthagyták a szemetet. A fedél nélküliek között is lehetnek pedók, de egy újabb tűzeset sem hiányzik.

  15. kerdes szerint:

    Hogy jön össze a fákkal?

  16. Atesz szerint:

    Lehet, hogy szegényt még kisdobos korában molesztálta egy csúnya rossz kommunista—betörő—hajléktalan a fa tetején és beégett neki a kép.
    Kezdem szegényt sajnálni.
    Már értem mitől borult el az elméje!

  17. Kis Taxis szerint:

    Milyen szerencse, hogy a műfüves pályán vannak reflektorok és nincs bozót! Ott még Ő is biztonságban lehet és nem sz*rnak a hobók a placcra!

  18. kormánypárti szerint:

    Úgy-úgy! Minta mókus fenn a fán! 😀
    Na most, a város utcáin kívül élő hajléktalanok nem a mezőn vagy a szántóföldön laknak, hanem bent az erdőben. Mi van az erdőben? Fák és bokrok.

  19. kerdes szerint:

    Akácfa utcai kiserdő felkészül? Iskolai csoportok járnak oda, kormánypárti megvédi őket.
    Tehát ki hagyta jóvá a fairtást? (Összeesküvés elmélet: Valaki kivágta most a fákat, mert később kell a hely egy nagyobb épületnek és akkor nem akarnak ebből bonyadalmakat. Mondjuk egy kollégiumnak?)

  20. Gratulálok szerint:

    A területen maradt 8 csonkított nyárfa, meg egy fenyő! Meg néhány kis fa. S ültettek csemetéket. A focipálya helyén már vagy két éve kivágtak több tíz fát. Akkor a déli kerítés mellett még maradtak fák, vagy egy éve azokat is kivágták! Az épületek helyén is fák voltak, azokat is kivágták tavaly, majd idén tavasszal az épületek közöttieket! Azt hiszik, a környékbeliek nem tudják hogy mennyi fa volt ott! Pedig még arra is emlékszenek, a 2004. június 4-i viharban három hatalmas nyárfa (nem sudár, hanem kiterjedt koronájú) dőlt ki tövestől! Az megritkította a park fáit is! Ma a parkban is legfeljebb a fák negyede van. mint régen! S a parti fűzfák kétharmada is eltűnt, meg a madarak kis szigete a komp előtt! Ez a Kis-Duna-part nem is hasonlít a régire! Arról nem is beszélve, hogy valami agyalágyult murvával szóratta fel a hajdan gyöngykavicsos sétányt, ami kellemetlenné teszi a rajta való járást! Persze van “fejlődés” is, valaki nagyot keresett a sétány világításának kiépítésén!

  21. kormánypárti szerint:

    A fás szárú növények védelméről szóló 346/2008. (XII. 30.) Korm. rendelet alapján a jegyző hagyta jóvá a fák fiatalítását illetve kivágását és a kapcsolódó pótlást.

  22. kerdes szerint:

    Gondolom készült tanulmány a fák állapotáról és ez alapján kérték a kivágást. Ki is kérte?
    Illetve ki lehet kérni közérdekű adatként a kapcsolódó iratokat?

    kormányparti: Akkor mégsem a gyerekek védelme volt a cél?
    🙂

    Annyi hozzá nem értő megélhetési politikusunk van mindkét oldalon. Javasolnék egy semleges szervezet által ellenőrzött IQ teszt kitöltést, nyilvánosan! mindkét oldal jelöltjeivel. Vajon hányan egyeznének bele? Csatlakozhatnának hozzá az önkormányzati cégek vezetői is. (+ a kulturális intézmények vezetői) +kormányparti (ha nincs benne az előző csoportban. Mondjuk remélem, hogy nincs. 🙂 )

    Mókás és tanulságos lenne.

  23. kormánypárti szerint:

    Dehogynem. A táborszervezőnek vannak feladatai és felelőssége.

  24. kerdes szerint:

    kormanyparti: remélem csak viccesnek tartod magad. (Megsúgom: nem vagy az.) Most már tényleg furdal a kíváncsiság, kikérem az a doksit. (Szerintem nincs ilyen.)

  25. kormánypárti szerint:

    Van. Kérd csak ki bátran! Annyit azért megsúgok, hogy a közérdekű adatigényléshez igazolni kell a kilétedet. Sok sikert! 😉

  26. kerdes szerint:

    kormanyparti:
    1. biztosra mondod, hogy van. Sajnos ez azt jelenti, hogy nagyobb kutya vagy. Ami tekintve a hozzászólásaid színvonalát, sajnálatos.
    2. Félnem kellene a kilétem felfedése miatt? Miért? Tettem bármi rosszat, azon kívül, hogy a hülyeségekre felhívom a figyelmet? Ha igen, akkor nagyon rossz rendszerben élünk. Vagy nem így látod?

  27. kormánypárti szerint:

    1. Tény, hogy nem vagyok egyetemi oktató, kutató, nekem nincsen PHD fokozatom, nyelvvizsgám. De nem is hazudom ezek ellenkezőjét és nem akarok miniszterelnök sem lenni.
    2. Nem kell félned, hisz az adatvédelmi előírások téged is védenek. Ugyanakkor az, aki ezen a fórumon is valótlan e-mail címet ad meg, nem tűnik túlságosan bátornak számomra. Mindenesetre kíváncsian várom a beszámolódat. Ne habozzál, drukkolok neked, hajrá! 🙂

  28. kerdes szerint:

    “Ugyanakkor az, aki ezen a fórumon is valótlan e-mail címet ad meg, nem tűnik túlságosan bátornak számomra.”

    Egy olyan oldalon, ahol nem vállalják fel magukat az oldal tulajdonosai (Impresszum: “egy kis baráti társaság”), miért én fedném fel magamat?

  29. kerdes szerint:

    Mindenesetre jó, hogy látod az email címet. Azt jelenti,hogy administrator jogokkal rendelkezel és már csekkoltál. Rajta vagyok már a listán? 🙂

  30. kormánypárti szerint:

    Őszintén szólva annyit sem nézek ki belőled, hogy veszed a fáradtságot és kitöltesz egy adatigénylő lapot, amivel bebattyogsz a polgármesteri hivatalba. Azért majd ne felejts el tájékoztatni, ha meglépted! 😀

    Ez egy nyitott, demokratikus fórum. Itt bárki hozzászólhat regisztráció nélkül. Akár a szerkesztők is anélkül, hogy ebbéli minőségüket felfednék. Akinek nem tetszenek a regulák vagy korlátozva érzi magát, az a saját oldalán (amire esetleg a kutya sem kíváncsi) olyan szabályokat érvényesít, amelyek az ő számára a leginkább megfelelnek és olyan tartalmat oszt meg, amilyet csak szeretne.

  31. Horváth János szerint:

    Akkor talán nem kell keresgélni azt sem, aki az én nevem alatt írogatott!

  32. Nagyapó szerint:

    Eetásak! A nyári táborokról nincs véleményük? Csak a trollkodás megy?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !