Tabáni István nyereményautóját nagybátyja fogja vezetni

Velvet

A Csillag születik érzelgős győztese átvette az első hellyel járó nyereményautót (Hyundai), amit jogosítvány hiányában egyelőre nagybátyja fog élvezni – tudatta az RTL Klub sajtóosztálya.

„A szüleimnek sincsen jogosítványuk, én pedig eddig még nem szántam rá magam a megszerzésére. Viszont itt a remek alkalom. Amint tudom, elkezdem az autósiskolát. Nagyon jó lesz, ha nem szorulok rá más segítségére, jelenleg ugyanis a menedzserem szállít vagy taxival közlekedem.

Előfordult ugyanis, hogy tömegközlekedéssel indultam el valahová, ám annyian megállítottak, hogy gratuláljanak, hogy elkéstem egy interjúról” – számolt be élményeiről anyacsatornájának Tabáni, akinek a jogosítvány megszerzéséhez szükséges tanfolyam díját sem kell kifizetnie.

Forrás: Velvet

3 hozzászólás “Tabáni István nyereményautóját nagybátyja fogja vezetni” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Nem csodálkozom, hogy nincs jogosítványa.
    Lehet, hogy így van jól!

  2. Iványi Gabi szerint:

    lesz majd Istvánnak jogosítványa…Az önállóság, a szabad mozgás feltétele ma már…Nem késtél vele István!

    Egy arany szabály Neked a majdani szgk vezetéséhez:

    “Elsőbbsége annak van, akinek megadták!

    Sok sikert Neked!

  3. én szerint:

    Egyre jobban szeretem Istvánt. Nem gazdag szülők elkényeztetett gyereke, aki azért nyert, mert apuka ok valahol, de nagyon vagy mert onnan jött, ahonnan. (Ld. Megaszar). A győzelem után is önmaga tud maradni, nem úgy, mint egyesek, akik az első szereplés után már maguk körül röködnek álszent erőltetetten szerény vigyorral.

    István! Gratulálok és kérlek tartsd távol magadtól a piócákat és a hiénákat! Maradj ilyen, ilyennek szerettünk meg és ilyennek szeretünk!

Itt lehet hozzászólni !