Tragédia: csepeli óvónő a vírus kismama-áldozata

Csepel.info

Egy csepeli óvoda fiatal, ám elhivatottsága miatt sokak által szeretett és tisztelt óvónője halt meg a hét elején a koronavírus miatt. Egy másik csepeli tagóvodában egy apuka veszítette életét – értesült a Csepel.info.

A koronavírusos beteg, várandós anyuka a 30. hétben volt, amikor császármetszéssel adott életet második gyermekének. A baba még kórházban van. Sajnos az anyuka életét később nem tudták megmenteni. A szomorú hírről a TündérPakk Alapítvány számolt be a Facebook-oldalán.

Megrendülten értesültem arról, hogy életének 34. évében koronavírus-fertőzés következtében elhunyt az a csepeli óvodapedagógus kollégánk, akinek munkásságát nagyfokú hivatástudat és gyermekszeretet jellemezte. Őszinte részvétem és mély együttérzésem a családjának!”

– írta a történtekről a Facebook oldalán Borbély Lénárd, Csepel polgármestere.

Január végén a Csodakút Tagóvodában gyújtogatás volt. A szülők és a csepeliek napok alatt adták össze az új játékokat, amibe Csepel partiumi és erdélyi testvérvárosai is besegítettek. A tűz oltásában segítő és adakozó szülők egyike volt az az apuka, aki szintén életét veszítette a koronavírus miatt.

Csepel.info

 

Egy hozzászólás “Tragédia: csepeli óvónő a vírus kismama-áldozata” bejegyzésre

  1. Zsivány szerint:

    Részvétem a hozzátartozóknak,
    Szinte felfoghatatlan, ilyen hogy történhetett. A hölgy várandós is és pedagógus is volt, tehát már rég meg kellett kapnia a vakcinát. Eszerint vagy mégsem került sorra vagy hatástalan volt az oltóanyag, esetleg szakszerűtlenül adták be. Reméljük kiderül.

Itt lehet hozzászólni !