Dzsudzsákkal erősít a Fidesz

Napi Ász, Sonline, Youtube, Csepel.info

Dzsudzsák: Az Ajax védőinek bánatára a PSV mezét nem cseréli le a politikára, de a magyar sporton segítene

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott és a holland PSV Eindhoven focistáját kérte fel a Fidesz, hogy legyen az egyik kampányarcuk – értesült a Napi Ász. A hírt a sportoló megerősítette.

A múlt héten keresték meg a menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet az ellenzéki párttól – mondta a napilapnak a labdarúgó. Dzsudzsák állítja, nem foglalkozik a politikával, de szívesen szerepel a Fidesz plakátjain, ha ezzel ráirányíthatja a figyelmet a sport, a labdarúgás jelentőségére.

– Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet – mondta Dzsudzsák Balázs. – Nem szeretném, ha mindenütt az én arcom szerepelne, de úgy gondolom, ezzel példát tudnék mutatni.

A 23 éves középpályás az idei szezonban remekül teljesített, csapata vezéregyénisége volt, és már nyolc gólnál valamint számtalan gólpassznál tart a holland bajnokságban és az Európa Ligában. Teljesítménye a Real Madrid érdeklődését is felkeltette.

sonline.hu

Dzsudzsák legszebb góljai a PSV-ben:

13 hozzászólás “Dzsudzsákkal erősít a Fidesz” bejegyzésre

 1. Csepel-sziget szerint:

  Nem biztos, hogy jó döntés. Egy sportolónak az a dolga, hogy a sportpályán teljesítsen, nem pedig az, hogy odaálljon egy-egy politikai párt mellé.
  Érdekes, abból mekkora felháborodás volt, mint a Haladás egykori kapitánya belépett a Jobbikba… az is nyílt állásfoglalás volt és ez is az. Számomra nincs különbség, csupán annyi, hogy Dzsudzsák nagyobb név.

  Az pedig nonszensz, hogy a Debrecen és ezáltal a Lokomotiv ilyesfajta külön elbánásban részesül majd a Fidesz kormány alatt, mint a narancsosok főhadiszállása. A többi, százszor nagyobb múltú magyar csapattal mi lesz? Lásd Ferencváros, Újpest, Fehérvár?

 2. Gordon szerint:

  Az Újpestnek az Orbán-kormány építetett új stadiont, Fehérváron is épülget valami, az FTC-nél meg az angolok építenek az ígéreteik szerint új stadiont.

  A Debrecen sorra nyeri a bajnokságokat, bejutott a BL főtáblára mégis egy romhalmazban játsza a meccseit (A nemzetközi találkozók egy részét nem is engedték ott lejátszani).

  Dzsudszáknak igaza van. A Debrecen VSC stadionproblémáit rendezni kell. A szavaiból pont azt vettem ki, hogy emiatt állt a Fidesz mellé.

  Egyébként bárkinek joga van résztvenni a közéletben.

 3. Csepel-sziget szerint:

  Joga van, ebben igazad van, de szomorú, hogy például Egerszegi Krisztináról sokaknak nem a sportsikerei az elsők, amik eszükbe jutnak, hanem a Fidesz.

 4. Gordon szerint:

  Nekem a sportsikerek jutnak eszembe Egerszegiről. Annak hogy ez a lakosság egy jelentős részéről nem mondható el már társadalmi okai vannak.

  Remélem 2014-ig felépül egy normális stadion Debrecenben.

 5. Iványi Gabi szerint:

  A sport ..véleményem szerint, tompítja a kampány harsányságát…talán eszébe jut az mszp-nek, hogy innen a fair play is bevonható a kampányukba!…(ezt majd lereagálja csepeli: miért a fidesz fair?…Válaszom: igen!)

 6. toto szerint:

  Egy közszereplő azért közszereplő, hogy részt vegyen a közéletben. Az, hogy a szocik utálni fogják ezentúl Dzsudzsákot, az ő dolguk, de ne vitassuk el a fiatalember jogát, ahhoz, hogy kifejezze hitvallását, vagy véleményét.

 7. zed szerint:

  Dzsudzsák dzsuvás lesz ha nem tart tisztes távolságot a politikától. 😉

 8. nagyapó szerint:

  Mindenki Egérkéje kitűnő sportember, remek családanya, nem vastagszájú celeb, nem leszbikus, igazi polgár.
  Dzsudzsák jó úton van ahhoz, hogy Egérke nyomába lépjen, és így jó Fidesz arc legyen!
  A sportolónak is van agya – ellentétben néhány fórumozóval – így joga, kötelessége, hogy véleménye legyen, részt vegyen a közéletben, nem úgy, mint a lúdtalpas blőd, zed, katka, csepeli, stb. fórumozók.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 9. zed szerint:

  Szerintem a cipész maradjon a kaptafánál. Egérke jóideje nem űz versenysportot, ezért nem zavar ha yoghurtot vagy éppen Fideszt reklámoz, mint ahogy Schmitt Pál politikai karrierépítésében sem találok ilyen szempontból kivetnivalót. Ugyanakkor egy aktív élsportolónak a nemzetközi versenyeken az egész országot kell képviselnie és a szurkolók számára megtestesítenie.

 10. Csepeli XXI szerint:

  Zed!
  Azért a Szepesi ellen nincs kifogásod ott az IN-Kal igazgatóságában,ugye?
  (A Vágóné mellett ül.)

 11. Gordon szerint:

  zed! Inkább a bögréidet rendezgesd. 🙂

 12. ződ szerint:

  Orbán Viktor el bírna viselni valakit a környezetében, aki valamit jobban tud mint Ő?! Majd évek múlva esetleg az emelvényen, a háta mögött, a lepukkant nagyságok között!!!

 13. Nagyapó szerint:

  Nagy igazság. Zed is maradjon a kaptafánál!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !