Ennyien már biztosan beoltatták magukat a kerületben

csepel.hu

” Tisztelt Csepeliek!

Szeretném Önöket tájékoztatni, hogy a csepeli háziorvosok adatszolgáltatása alapján az oltás megkezdése óta átléptük a 10 ezres számot a regisztrált beoltottak számát tekintve.” – írta Csepel polgármestere közösségi oldalán.

Tájékoztatása szerint ennél jóval magasabb is lehet a beoltottak száma, hiszen nincsenek benne az egészségügyi dolgozók, a katonák, rendvédelmi dolgozók, szociális intézményben élők és dolgozók, valamint a nem kerületi háziorvosi ellátásban részesülők sem. A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat március 4-e óta összesen 1447 embert oltott be. A szakrendelőben két műszakban dolgoznak és fél óránként hat embert tudnak oltani. Az önkormányzat adminisztrációs terhek csökkentése érdekében jelentős segítséget ad a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálatnak.
Borbély Lénárd arra kéri a lakosokat: “bízzanak orvosaikban és fogadják el az oltóanyagot, hogy védve legyenek és hogy minél előbb nyithassunk!”.

15 hozzászólás “Ennyien már biztosan beoltatták magukat a kerületben” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Mindenki itt kapja vagy át kell buszozni a Jáhnba? Az orvosi kamara szerint kerüljük a BKV-t!

  2. aki fideszes kínaival oltat szerint:

    csepel.hu nem eléggé tájékozott! Engem éppen március 4-én oltottak be a 2-es oltóponton, földszint (régen alagsor). A 2-dik emeleten van az 1-es oltópont, úgyhogy félóránként 2 x 6 embert tudnak oltani, azaz óránként 24 embert.

    Nincs zsúfoltság, mert az értesített időpont előtt 5-10 perccel hamarabb engednek be az épületbe.

  3. Betke szerint:

    Az sztk-ban mivel oltanak?

  4. Nagyapó szerint:

    Injekciós tűvel!😀 Különben kérdezze háziorvosát, amikor értesíti!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Betke szerint:

    Kérdezném, ha felvenné a telefont! De kösz a semmi választ! Humorosnak egyáltán nem találtam!

  6. Gyula szerint:

    Költői:
    – az SZTK-ban a szemészetet fel lehet valahogy hívni?
    A telefon tuti mellé van rakva. Az adómból…

  7. Gyula szerint:

    aki fideszes…!
    A Jahnban az Astra még gyorsabb volt két hete. 😁👍

  8. Nagyapó szerint:

    Betke! Engem is oltott a háziorvos. Az oltási idő alatt nem vették fel a telefont, mert NEM VOLT FOGADÁSI IDŐ. Az oltás közben nem foglalkoztak lelki bajokkal (valamint éjszaka sem). De mi köze ehhez a csepel.infonak? Talán nem csak hangulatkeltés?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Gyula szerint:

    Nagyapó! Ez a járványsztoris kommunikációs stratégia megbukott, ha nem vette volna észre.
    Nem tudok érvelni, mert minden link le van már tiltva, egyoldalúan meg értelmetlen is. 😛🙁

  10. aki fideszes kínaival oltat szerint:

    Engem Pfizerrel oltottak, nem vagyok fideszes, nem oltattam kínaival! 😉

  11. csakúgy szerint:

    Ez nem terv, ez politika. Most, hogy nyitni akarnak ápr. 19. után (foci), előkerültek a dugi vakcinák. Érdekes, most bárki kaphat Pizert. Eddig, csak kínai, vagy orosz volt.

  12. csakúgy szerint:

    #aki fideszes kínaival oltat szerint:

    És hogyan sikerült ezt elérnie? Mert nekem azt mondta a háziorvosom, hogy esélytelen, így elfogadtam a kínait.

  13. Nagyapó szerint:

    csakúgy! Mielőtt össze-vissza írogat, várja meg a holnapi kormányinfót, valamint figyelje az operatív törzs tájékoztatóját a beérkezett oltóanyagokról!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. aki fideszes kínaival oltat szerint:

    csakúgy, nem fogadtam el a kínait, az orvosom meg elküldött oltópontra Pfizerrel való oltásra. Ha az oltási listát készítő szerv figyelembe venné a krónikus betegségeket, akkor sokakat eleve nem írnák ki kínai vakcinára! A háziorvos viszont ismeri a betegeket, s joga van adott számú beteget oltópontra küldeni. Orvosa válogatja, hogy viszonyul a betegekhez! Van olyan orvos is, aki helyett a nővér olt, persze kínaival. Arra kíváncsi lennék, mit csinál a nővér, ha valaki rosszul lesz az oltás utáni várakozási időben! Arról nem is beszélve, hogy a háziorvosi rendelő folyosóján az emberek egymásba érnek! Elég egyetlen tünetmentes covid-beteg, s vagy tíz embernek tovább adja! Jobb országokban nem a háziorvosok oltanak, hanem sportcsarnokokban rendeznek be oltópontokat. Az emberek időpontra mennek, csak a felvezetővel és az oltást végzővel találkoznak!

  15. Márta szerint:

    Én e-mail-ben érdeklődtem a háziorvosomnál még március elején, hogy mikorra várható, hogy oltást kapja, 61 éves vagyok, krónikus beteg, még decemberben regisztráltam. Akkor azt válaszolta, hogy még a nagyon időseket oltják Pfizerrel, náluk kínai van. Írtam, ha más nincs akkor elfogadom azt is. Erre a válasz, hogy felírtak. Azóta semmi. Tegnap megint érdeklődtem, hogy hol tartanak, van-e esélyem a közeljövőben felvenni az oltást, erre már nem is kaptam választ.

Itt lehet hozzászólni !