Kamera buktathatta le őket: elkapták a parkban szemetelőket

Csepel.info

A csepeli rendőrség sikeres nyomozásának köszönhetően elkapták azt a két embert, akik a volt Görgey iskola helyén épült új családi parkba behordták a szemetet és a pingpong asztalt beterítették vele – jelentette be Borbély Lénárd, Csepel polgármestere.

A Csepel.info belső forrásból úgy értesült, hogy egy biztonsági kamera felvétele alapján sikerült azonosítani az elkövetők járművét. Az elkövetők kilétét ugyanakkor sajnos nem lehet tudni, mivel nem kellett körözni őket, így az adataikat zártan kezelik.

“Önkormányzatunk és a csepeli rendőrség hosszú évek óta szorosan és hatékonyan működik együtt. Ezért is kértem a kapitány urat, hogy tegyenek meg mindent a tettesek kézrekerítésében.”

– fogalmazott Csepel polgármestere a közleményében.

Informátorunk szerint az autóval érkező tettesek a kukákban lejárt szavatosságú, de még eladható állapotú élelmiszereket kerestek.

Csepel.info

7 hozzászólás “Kamera buktathatta le őket: elkapták a parkban szemetelőket” bejegyzésre

  1. Marika szerint:

    Most ez mégis mire volt jó? Hihetetlen hogy mennyire visszamaradott és primitív a lakosság errefelé, tisztelet a kivételnek!

  2. admin szerint:

    Ez nem a lakosság volt.

  3. kormánypárti szerint:

    Ha nem lakosok és a kukában turkáltak kaja után kutatva, akkor bizonyára hajléktalanokról van szó. Ez lenne a mindennapos látkép, ha KariGeri sikeresen végrehajtotta volna a fedél nélküliek betelepítését. Több tucatnyi otthontalan ennek a szemétmennyiségnek a sokszorosát képes szétszórni.

  4. admin szerint:

    Nem hajléktalanok voltak: úgy tudjuk azért lopták el a szemetest, hogy a lejárt szavatosságú élelmiszert eladják belőle. Ezért érkeztek autóval.

  5. comment szerint:

    Hihetetlen emberek vannak.
    Más: a képen látszódik a tollaslabda pálya. Garanciában ki kellene javítani a hálót. A tollaslabda háló magassága jóval alacsonyabb. Állítási lehetőség nincs. Gondolom jó pénzbe került, akkor már legyen használható is!

  6. kismiska szerint:

    kormánypárti#Szokás szerint nem veszi figyelembe az olyan “apró”részleteket hogy azok a hajléktalanok be lettek volna zárva-karanténba-abba az épületbe és nem jöhettek volna ki szemetelni,kéregetni stb.és pár hónap múlva amikor a kormány feloldotta a vészhelyzetet vissza is tértek volna a megszokott helyükre.

Itt lehet hozzászólni !