Azt sem teszik, ami a kötelességük: Karácsony Gergelyék bosszúhadjárata Csepelen – videóval!

Hír TV

Bosszúhadjáratot folytatnak Karácsony Gergelyék a fideszes vezetésű fővárosi kerületekkel szemben – állítja Csepel polgármestere. Borbély Lénárd a Hír TV-nek azt mondta: a kerületben még annak ellenére sem alakít ki P+R parkolóhelyeket a balliberális vezetésű főváros, hogy az az ő kötelességük lenne.

Tömve Csepel köztéri parkolói, de a Tarlós István főpolgármestersége idején kialakított három P+R parkolókban sem volt hely kedden, dél körül.

A közösségi közlekedés, így az ehhez kapcsolódó parkolóhelyek kialakítása Budapesten a fővárosi önkormányzat feladata. Csakhogy Karácsony Gergelyék egyetlen parkolóhelyet sem alakítottak még Csepelen. A közösségi közlekedésért felelős főpolgármester-helyettes, a szocialista Tüttő Kata meg is magyarázta egy, a polgármesternek címzett levélben, hogy miért is nem. A levél a Csepel.info birtokába jutott.

Ebben Tüttő azt írta, hogy amennyiben Csepel vállalja, hogy a P+R célra kijelölt területet megszerzi, az építés forrását biztosítja, akkor megvizsgálják az építés lehetőségét. Azaz, a kerület szerezze meg a fővárosnak a területet és biztosítsa a főváros helyett az építés költségét, de még így sem ígérik meg, hogy építenek P+R parkolót.

A volt Csepel Művek területét ki is jelölte a kerület – mutatja Csepel Fideszes polgármestere. Borbély Lénárd szerint ide, a Hévtől alig 100 méterre, uniós forrásból meg is lehetne építeni a parkolót, de a balliberális fővárosi vezetésnek ez sem jó.

Borbély Lénárd szerint politikai bosszúhadjáratot folytat a főváros a fideszes vezetésű kerületekkel. Azt mondta: emiatt állították le Karácsonyék a csepeli Kis-Duna partra tervezett kerékpárút építését és zárták ki őket a fővárosi utak felújításából is. Kerestük a P+R parkolók ügyében Tüttő Kata főpolgármester-helyettest is, de nem kérdéseinkre nem akart válaszolni.

Forrás: Hír TV

A témához kapcsolódó cikk:

Mindenképpen nem: így “támogatja” Karácsony Gergely a P+R parkolók építését

 

12 hozzászólás “Azt sem teszik, ami a kötelességük: Karácsony Gergelyék bosszúhadjárata Csepelen – videóval!” bejegyzésre

  1. csepelikerdezo szerint:

    A fagyi visszanyal 😀

  2. Bélabá szerint:

    Vissza. Azoknak, akik Karácsonyra szavaztak. Erről a nyájas képű fickóról én sem feltételeztem, hogy egy őrült bosszúálló lesz, ha főpolgármesternek választják, és még nagyobb hatalmat kap. Tévedtem. Hozzáteszem, egy zuglói haverom ezt előre megmondta.

  3. Horváth János szerint:

    Hát aki készpénznek veszi a csepel.info vagy Borbély állításait, az tényleg át lesz verve.

  4. Feketelistas szerint:

    Borbély úr! (Lehet Ábel is)
    Karácsony G miatt nem jár a csepeli hév?
    Vagy a fidesz stadion építése miatt?

  5. kormánypárti szerint:

    Ha nincs stadion, elmaradt volna a HÉV felújítása.

  6. Nagyapó szerint:

    Feketelistas! Ennyire nem lehet buta! Az atlétikai világbajnokságon csak fideszesek lesznek?😀
    A stadion a Fidesz-é lesz?😀
    Megy a kamuzás!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Gondolja, hogy az embereknek pont erre van szüksége?

  8. zsák krumpli szerint:

    A meghosszabbított Csepeli HÉV új végállomásánál kell P+R parkolókat építeni! Mikor? Majd ha a MÁV megépítette a vonalhosszabbítást meg az állomásépületet!

  9. zsák krumpli szerint:

    Különben meg az agglomerációban lakók hülyék lennének letenni az autót Csepelen, hogy 2024-ig hering módjára utazzanak a HÉV-pótló buszokon!

  10. kormánypárti szerint:

    Muszáj Csepelen letenni az autót, mert egyrészt a belvárosban -normál esetben- fizetni kell a parkolásért, másrészt még így is nagyon nehéz helyet találni, főleg közel. Nem mindenki teheti meg, amit Kern művész úr csinál, hogy tilosban parkol, majd befizeti a büntetést, amikor pedig szóvá teszik neki a szabálytalanságot, akkor annyit reagál, „Kinek mi a f…sz köze van ehhez?”. Ő megengedheti magának, hogy fizet, mint a katonatiszt és úgy gondolja, ez felhatalmazza a további szabálytalanságok elkövetésére is. A Kossuth-díj a magyar kultúra művelésének és ápolásának elismeréséért járó legmagasabb magyar állami kitüntetés. Én úgy gondolom, hogy aki így viselkedik, az rontja a Kossuth-díj presztízsét, aminek a megőrzését nagyon fontosnak tartom. Aki alapos mentő körülmény nélkül szándékosan és rendszeresen semmibe veszi a rendszabályokat, az álláspontom szerint méltatlanná válik a köztiszteletre, a társadalom megbecsülésére.

  11. Lennox szerint:

    Kormánypárti! Ez az utolsó mondatod annyira találó! Nem kopogtatnál be vele a parlamentbe?

  12. zsák krumpli szerint:

    A HÉV P+R parkoló kifújt, fideszék nem tudnak mit mondani, új csontot kell dobni a népnek!

Itt lehet hozzászólni !