Egy cipősdoboznyi szeretet: így gyűlnek az adományok

Csepel.info

Kedden reggel kilenc óra előtt már jó pár cipősdoboz volt a csepeli önkormányzat portáján: tele mindegyik nehezebb sorsú gyermekeknek szánt ajándékkal. És ez így megy már napok óta – értesült a Csepel.info.

De elkél még a segítség: mindenkitől várják az adományokat, aki úgy érzi, hogy adni tud.

Idén a járványhelyzet miatt ugyanis elmarad a hagyományos Szent Erzsébet Jótékonysági Bál. Ezért csatlakozott az önkormányzat a Segítség Köve Alapítvány cipősdoboz-akciójához, melynek köszönhetően a nehéz körülmények között élő csepeli gyermekeknek tehetik közösen boldoggá a karácsonyi ünnepeket. Azt kérik, csatlakozzanak minél többen a csepeliek közül is a jótékonysági akcióhoz, tegyük szebbé közösen a kerületünkben élő, rászoruló családok karácsonyát!

A cipősdobozokat 2020. december 15-ig az önkormányzat portáján, munkaidőben (Csepel, Szent Imre tér 10.) van lehetőség leadni. Aki nem tud vagy nincs ideje gondosan összeválogatni teljes ajándékcsomagot, azt is megteheti, hogy egyes ajándékokból vesz több darabot, és úgy adja le azokat egy csomagban. Ezeket a szortírozás során kibontják, és elosztják új ajándék bobozokba.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !