Cipősboboz akció 2020: most még fontosabb a segítség

Csepel.info

Idén is lesz karácsonyi cipősdoboz-akció, ahol a nehezebb körülmények között élő csepeli gyermekeknek tudnak segíteni. Az idei jótékonysági ajándékgyűjtést a csepeli önkormányzat kiemelten segíti – értesült a Csepel.info.

“A koronavírus-járvány komoly kihívások elé állít bennünket, ugyanakkor több száz nélkülözésben élő, rászorult gyermek továbbra is kizárólag a Cipősdoboz akciónak köszönhetően kap meglepetést az ünnepek alkalmából; így minden eddiginél nagyobb szükség van összefogásra, az Önök segítségére” – írják a szervezők. Levelük az alábbiakban olvasható.

22 év alatt több ezer kisgyermek ragyogó arcát láthattuk ajándékaik kibontásakor. Szeretnénk, ha ezt az érzést újra és újra átélhetnénk, ezért kezdjük el minden nehézség ellenére is, a csepeli Önkormányzat munkatársaival, Borbély Lénárd polgármester úr támogatásával a szervezést.

Elsősorban a csepeli szociális intézményekben; anya- és családotthonban, gyermekotthonokban élő gyermekeket, fogyatékkal élő gyermekeket, fiatalokat, illetve rászoruló, mélyszegénységben élő családok gyermekeit ajándékozzuk meg.

Hogyan támogathatja munkánkat?

1. Cipősdoboz ajándékot készít új ajándékokkal megtöltve.
Hogyan készítheti el? (A részleteket megtalálja alapítványunk Facebook oldalán.)
2. Ha nincs ideje ajándékdobozt készíteni, mi megtesszük Ön helyett, ha a következő bankszámlaszámra befizeti annak jelképes értékét: 4000-5000 Ft 10400195-49575451-57561013

Az elkészült ajándékcsomagot 2020. december 15-ig Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata portáján (Csepel, Szent Imre tér 10.) van lehetőségük leadni.

Itt lehet hozzászólni !