Előkerült egy korábban eltűnt gyerek

Police, Mr.Gabee, Csepel.info

Update: A korábbian eltűnt 13 éves gyerek szerencsére előrekerült…

4 hozzászólás “Előkerült egy korábban eltűnt gyerek” bejegyzésre

  1. Baráz Tamás szerint:

    Kedves Mr Gabee !
    Megerősíthető,hogy előkerült a fiatalember ?
    Ismerjük a zeneiskolából és szülőként minket is a frász kitőrt az eltűnése miatt. Rettenetesen aggódtunk, mert hasonszőrű rézfúvós fiunk van.
    A rendőrség még nem frissített a saját oldalán.

  2. Baráz Tamás szerint:

    Kedves Gabee !
    Már kaptunk infót, Hála Istennek nincs baja ! A szülői fejmosáson kívül 🙂

  3. Racsek Zsóka szerint:

    Mozi után egy kiadós baráti beszélgetés, lemerült telefon mellett bizony egy kamasz, és egy túlságosan aggódó szülő szemszögéből is más súlyú.
    Szerencsére a fiunk a bejelentés után nem sokkal már itthon volt, így a keresés meg az este folyamán aktualitását vesztette. A rendőrség honlapján valóban nem frissült, így jelent meg a cikk órákkal később.
    Végtelenül hálásak vagyunk a kerületi rendőrkapitányság RENDŐREINEK (tiszteletünk jeléül csupa nagy betűvel), akik segítettek, nyugtattak minket és rendkívül emberségesen kezelték a helyzetet.

    Kedves Baráz Tamás a gyerek feje helyett a sajátunkat mostuk. 😊

  4. Lili Züllig szerint:

    Pestalozzi Neveléstudomány, Neveléstörténet.
    Minden Könyvtárban megtalálható. Olvassátok el, ha értékes gyereket akartok az Életben.

    És ajánlom a KARAKTER szó tanulmányozását. EMPÁTIA, SZERETET..tudom sok(k) de én magam sok helyen írom, hogy jó lenne egy ifi Centrum, ahova mehetnének ha gáz van otthon, lenne Konyha, ha éhes, lennének foglalkozások szakemberekkel, lenne biztonságtudat-érzésük, mehetnének bármikor, 7/24h Centrum lenne, így evvel már tettünk egy lépést, hogy elkerüljük az ilyen kellemetlen “jajjj eltűnt a gyerekem” ….szitukat. de nincs semmi Platz, ahová mehetnének.

    Nem akkor kell segítséget kérni, mikor már elmerült a hajó a tengerben, az első lehetséges akadálynál azon lenni, hogy biztonságban érjen a hajó partot….mint a gyerek. Menne az útján, de meg kell tanítani neki az iránytű használatát, a szelek ismeretét, a mindent, hogy ő is felfedezhessen

    De használhatnám a Házat is. Ha nincs jó alap kiásva, ha nem erősek a téglák, nem tud várat építeni magának se, gyerekének se az ember. Tudni kell azt, ő ugyanúgy egy önálló lény, egy önálló világ, majd ő csipeget magának belőlünk, ha azt ő tudja használni. Ne akarjuk ráerőltetni azt, ami mindig változik. A hagyományok, a tradíciók, a múlt nyomot hagynak, de nem muszáj velük élni. Ha szabadgondolkodású vagy, befogadóbb-sokkal könnyebben találsz összhangot a gyerekkel és a Világgal… soha nem rombolom a járt útját, vidd el a gyerekedet magaddal más utakra, mutass neki mást, újat, próbálj a lelkébe látni, igenis kikérni a véleményét, néha felnőttként kezelni, meghallgatni, érvelni megtanítani, igenis jó érzés, mikor a spórolt zsebpénzéből azt mondja gyere meghívlak fagyizni 38fokban, ok-okozat összefüggések, de ne erőltesd rá az akaratod, mert minden változik az idővel…a kapcsolatok formái, az ember maga is, és és és… de ha csak PS5, meg iPhone Xr a szeretet, akkor megint más szemszögből kell látni a helyzetet.

Itt lehet hozzászólni !