Kiderült a Csillag születik győztesének titka: nem ő az első híresség a családban

Stop.hu

Tabáni István, a Csillag születik győztese elárulta: vezetékneve már közel száz éve is jól csengett a zeneértők körében. Nagyapja ugyanis az 1930-as években elismert és népszerű tenorénekesként tevékenykedett.

“Mindkét nagyapám tehetséges volt zenei téren. Anyukám édesapja hegedűművész volt, míg apukám édesapja énekesként kereste a kenyerét. A harmincas években a Tabánban énekelt, ahol egy grófnő felfigyelt rá és támogatni kezdte a pályáját. Sajnos, aztán jött a világháború és keresztülhúzta a számításait” – meséli a Napi Ásznak István, aki nemrégiben korabeli újságcikkekből ismerte meg nagypapája fiatalkori énjét.

“A nagynéném mutatott pár régi újságcikket abból az időből, amikor a papám aktívan énekelt. Jó érzés volt olvasni az őt méltató szavakat. Szerencsére még nekem is megadatott, hogy hallhassak egy kis ízelítőt a hangjából, mivel családi eseményeken még a születésem után is dalra fakadt, ha úgy hozta kedve” – tette hozzá Tabáni István.

Forrás: Stop.hu

5 hozzászólás “Kiderült a Csillag születik győztesének titka: nem ő az első híresség a családban” bejegyzésre

  1. Iványi Gabi szerint:

    most végre derűt sugároznak a gondolataid! Folytasd a családi hagyományt! Ne hallgass az irigyeidre…sok sikert István!

  2. Iványi Gabi szerint:

    István!

    Látod…ilyen a világ…Amíg versenyben voltál…addig mindenki szurkolt..de így van ez rendjén….Ott a lehetőség a kezedben…amit nagyon-nagyon megérdemeltél…Vértezd fel Magad…mert a világ, a morál, a méltóság rossz irányba halad….Védd le lényedet a gonoszok ellen…A munka a legjobb orvosság ellene..és a füldugó:-) akinek abszolút hallása van…nemlehet gond, h lezárja a füleit:-))))

  3. bbbbbbbbb szerint:

    nincs ebben semmi rosszindulatú. amúgy meg nem olyan érzékeny Steve szerintem, mint rásütik. rólam is mindig azt hiszik, azt röhögök a markomba, hát még, aki ilyen tehetség.:)

  4. Princess szerint:

    bbbbbbbbbbb bizos, hogy “értékes” ember lehetsz!

  5. zed szerint:

    Most kiderült, honnan származik István vezetékneve! 😀

Itt lehet hozzászólni !