Kitálaltak a kispesti politikusok korrupciós- kábítószeres- és prostiügyeiről

Mandiner

A Hír TV műsorában elképesztő részleteket hallhattunk Lackner Csaba, Gajda Péter és Kránitz Krisztián közeli ismerősétől.

Egy évvel ezelőtt hozta nyilvánosságra a Hír TV és a Magyar Nemzet azokat a felvételeket, amelyeken Lackner Csaba, akkori szocialista önkormányzati kispesti képviselő arról beszél, hogyan lopták ki a kerületi pénzeket az önkormányzatból – írta a Hír TV. A kerületi lakosok ennek ellenére újraválasztották az őszi önkormányzati választásokon Gajda Péter polgármestert, és Lackner Csaba képviselőt is.

Az ügyben gyanúba keveredett szereplők tagadják az elhangzottakat, manipulált felvételekről beszélnek, még azt sem ismerik el, hogy Lackner Csaba szerepel az anyagokon. A Hír TV műsorában most a kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette az Informátor riporterének a korábban bemutatott, korrupcióról szóló felvételeket.

A videóban szó esik a rendszerszintű korrupcióról, kábítószerezésről, prostituáltakról és a Kránitz Krisztián és Lackner Csaba közti viszony elmérgesedéséről is, sok más egyéb mellett. (Ahogy mi is közöltük, az MSZP-DK koalíció épp a napokban érte el, hogy Kránitz Krisztián maradjon a VAMÜSZ élén Gajda Péter javaslatára, Lackner Csaba szavazatával.)

Forrás: Mandiner

Egy hozzászólás “Kitálaltak a kispesti politikusok korrupciós- kábítószeres- és prostiügyeiről” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    A Hír TV és a Magyar Nemzet hiteles tájékoztatásáról mondtak véleményt a kerületi szavazók.

Itt lehet hozzászólni !