Daróczi és Claudia: reklámfogás az egész?

168 Óra, Híradó.hu

Megtalálta a hozzá illó párt?

Claudia áradozik új szerelméről. A vörös haj az egykori kormányszóvivő mindene? A sztori folytatódik. Vagy el sem kezdődött?

Liptai Claudia új kedvese a volt kormány szóvivő, Daróczi Dávid! – robbant nemrégiben a bomba, aminek az alapját az egyik internetes hírportál „Feljelentő” rovata adta. Eszerint egy szemtanú látta, amint egy melegbárban Claudia egy férfival csókolózik. A pár – Claudia és Daróczi Dávid – a lebukás után elismerte a kapcsolat tényét, és mindenki újra a színésznő magánéletén csámcsoghatott, miközben a férje, Gesztesi Károly teljesen kiborult – számolt be a Kiskegyed a románc alakulásáról.

Daróczi nem először kerül a lapok címoldalára szerelmi életével – igaz, eddig mindig alaptalanul. Hisz már Claudia előtt is összehozták dögös vörösökkel. Például a szép modellel, Vámosi Vikivel. Csakhogy ez később teljesen alaptalannak bizonyult. Vagy éppen Orosz Barbara színésznővel. Mint utóbbitól a Kiskegyed megtudta, ez alkalommal legalább annyi alapja volt a sztorinak, hogy ők ketten tényleg jóban vannak. „Annyira mókás volt ez a helyzet! Csak annyi volt igaz az egészből, hogy közös barátaink vannak, így gyakran jártunk egy társaságba. Dáviddal a mai napig jóban vagyok, és egy intelligens, humoros férfinak tartom. Hogy mi igaz ebből a Claudia-sztoriból, azt nem tudom, de mindenesetre gratuláltam Dávidnak…”

Egy biztos: az eddig mindig a nagy termetű, mackós külsejű pasikra bukó Claudiának most alaposan megváltozhatott az ízlése, hiszen Daróczi Dávid teljesen az ellentéte Claudia eddigi ideáljának.

Na de akkor miről van szó? Lehet, hogy csak reklámfogás az egész? Minden előfordulhat. Mert ha valaki, Daróczi Dávid ért a pr-hez. Mivel egy másik ex-kormányszóvivő, Batiz András feleségének az unokatestvére, a Gyurcsány Ferenc lemondása után posztjáról szintén távozó Daróczi Batizzal egy kommunikációs cégben folytatta pályafutását. Márpedig Claudiának mostanában új műsorai indulnak! A napokban például a Hal a tortán adásaiban tűnik fel, visszatér a Mokkába, és rövidesen el kezdik forgatni a Mr és Mrs legújabb epizódjait is…

Ami tény: Claudia nemrégiben a Hal a tortán forgatásán jelent meg, ahol mindenki előtt áradozott új szerelméről. Teljesen fel volt villanyozva, folyamatosan sms-ezett, s Dávid csodálatos mivoltát hirdette. Egy kék sálat fogdosott, ami, mint mondta, Dávid ajándéka. Amikor viszont Tilla a forgatáson Pankáról kérdezte, és Gesztesi is szóba került, Claudia határozottan lezárta a témát, látszott rajta, hogy ismerősökkel sem szeretne Károlyról beszélgetni – írta a női magazin.

“Még mindig nem vált el, attól függetlenül még d**hatnak”

Daróczi József, vagy ahogy sokan ismerik: Choli bácsi is megerősítette, hogy fia, Dávid Liptai Claudiával jár. Mint a Napi Ásznak elmondta, a volt kormányszóvivő és a szexi műsorvezető között már fél éve megtörtént minden, azóta is nagyon jól megvannak, így reméli, Claudia és Dávid hamarosan belekezdenek az “unokagyártásba”.

“Kegyetlenül örülök, hogy a fiam egy ilyen intelligens, szép nővel került össze. A televízióban ismerkedtek meg. A fiam szereti a szép nőket, olyan mint én, meglátta ezt a gyönyörű nőt miért ne akart volna tőle valamit. Fél éve vannak együtt. A fiam akkor ismerkedett meg vele, amikor már haragban voltak Gesztesivel. Még mindig nem vált el, attól függetlenül még d**hatnak a fiammal” – vélekedett Choli bácsi, aki szívből reméli, Claudia a menye lesz és hamarosan unokát is szül neki.

Mint mondta, Daróczi Dávid nagyon jól megvan Claudia kislányával, Pankával is, hiszen egyre több időt van náluk, és gyakran az éjszakákat is Claudia lakásában tölti.

Forrás: 168 óra, Híradó.hu

19 hozzászólás “Daróczi és Claudia: reklámfogás az egész?” bejegyzésre

  1. Huba szerint:

    Gratulálok Liptai-Choli Claudiának. Büszke lehet magára és a leendő meszticekre.

  2. balszélső szerint:

    Mit keres egy pali a melegbárban? Semmit, hacsak nem a törzshelye.
    Az enyém biztosan nem lesz. Csá drágáim.

  3. Idegen szerint:

    Nofene! Liptai egy meleg-bárból “mentette ki” Daróczit?

  4. loastman szerint:

    Ennek a bejegyzésnek mi köze Csepelhez? Hol kapcsolódik Csepelhez?
    Vagy ez már a bulvar.csepel.info ? 😈

  5. Vátesz szerint:

    Daróczi is húzott sorszámot és most került sorra. Liptai maga nyilatkozta amikor még nem volt ilyen felkapott, hogy “rossz kislány volt”, 16 és 18 éves kora közt 300 férfipartnere volt. Na ide lehet sorszámot húzni.
    Daróczit amúgy Józsefnek hívják, mint az apját, de így több támogatást kap.

  6. barátnő szerint:

    Előfordul, hogy egy hetero pasi elmegy egy ilyen szórakozó helyre, főleg manapság… rájöttek, hogy itt is lehet ismerkedni hetero csajokkal.
    Ugyanis mi csajok, ha csak bulizni akarunk, és nem szeretnénk mindenféle kényelmetlen ismerkedési fortély elől kibújni, akkor tuti itt leszünk a “barátnőinkkel”! Tombolhatunk, önmagunkat adhatjuk és bár közvetlen mindenki, mégsem kell attól tartani, hogy mikor mászik ránk egy részeg pasi.
    Ettől függetlenül egyértelmű, hogy a hír reklámfogás!

  7. Nagyapó szerint:

    loastman!
    Choli bácsi csepeli. Ennyi köze van Csepelhez.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Gigi szerint:

    Nagyapó, de attól még bulvár a köbön! Biztos, hogy ezt kell itt és így…? Vagy csak mert kormányszóvivő-brancsokat lehet szapulni…? Nem lesz itt addig rend, amíg a másik kikezdésére és a csámcsogásra koncentrál mindenki, ahelyett, hogy a saját háza táján seperne… 🙁

  9. én szerint:

    Melegbááárbaaaan? No csak, no csak!

  10. Öreg halász szerint:

    Gigi, a 168 órát köztudottan nem lehet ellenzékiséggel vádolni. Te mindenben rosszat látsz. Ma a baloldalon divat melegnek lenni és meleg-bárokba járni. Egy ilyen cikk után egy igazi balos szerintem még jobban megkedveli a volt kormányszóvivőt 😉

  11. jani szerint:

    Megmondaná valaki , ki az a Liptai Claudia ????!!!!!

  12. Tóth Mária szerint:

    Claudia,mindig lehet lejjebb!

  13. ződ szerint:

    Tóth Mária! Ettől már csak feljebb lehet! Jobb fideszes meetingeken, fenn az emelvényen a Vezír mögött! A sok lepukkant sportoló, művész és egyéb szabadfoglalkozású között mindig ürül annyi hely, hogy a karrier nyitva!

  14. Tóth Mária szerint:

    én megértelek, és elfogadom, hogy vérbolsi vagy, de egy ilyen emberrel /D.D./összeszűrni a levet, nekem a legalja! sajnálom, de válalom a véleményem!

  15. kriszta szerint:

    Hihetetlen mennyi rosszindulatú, primitív ember él ebben az országban, akinek másra sincs ideje, mintsem értelmetlen kommenteket gyártani….
    Eltemették ….hagyjuk nyugodni…
    Claunak pedig nem hinném, hogy bárki is szívesen lenne a helyében…

  16. donquijote szerint:

    kriszta: ne vedd bántásnak de azt hiszem egy kicsit eltévedtél (nézd a dátumokat!)

  17. Bianconero szerint:

    Én szertem Claudiát, és klassz csajnak tartom. Amikor pár kilóval nehezebb volt, akkor is annak tartottam. Meg tud nevettetni, egy igazi egyéniség, és szikrázik körülötte a levegő.
    Itt jó páran visszaélnek a szólásszabadsággal.
    Nem kell mindenkinek szeretni, de sokan bántják azért, ami az ő legbensőbb magánélete, és senkinek, semmi köze hozzá.
    Ez a bulvár sajtó szokása, hogy dagonyázzon emberek életében.

Itt lehet hozzászólni !