Tömegnyomor van a Főpolgármesteri Hivatal parkolójában

Nem a kerékpárok száma duplázódott meg

Csepel.info

Beállítás és beállás – egészen más a látvány hátulról, a parkoló felől

Miközben Karácsony Gergely a kerékpáros közlekedést reklámozza, nem csak ő jár sofőrös autóval. Több helyettese és sokszorta több tanácsadója van, mint előtte bárkinek. És akkor még ott vannak az ellenzéki pártok egyeztető és kijáró emberei, polgármesterei, bennfentesei – akik szintén nem kerékpárral érkeznek. Igaz, ők tudnak autót vezetni, míg a főpolgármester hiába akarta, végül képtelen volt megszerezni a jogosítványt.

Mindezen okokból Karácsony Gergely hivatalba lépése óta jelentősen megnőtt a Főpolgármesteri Hivatal udvarán várakozó autók száma. Eleve közel kétszer annyi autó áll ott mint Tarlós István idején, esetenként pedig tömegnyomor van, és az engedéllyel érkezők  sem tudnak parkolni – értesült a Csepel.info.

A fenti Google-légifelvétel készítésekor még Tarlós István volt a főpolgármester. Az pedig jól látszik, hogy fele annyi autó sem állt a parkolóban, mint most.

Csepel.info

 

10 hozzászólás “Tömegnyomor van a Főpolgármesteri Hivatal parkolójában” bejegyzésre

  1. csak úgy szerint:

    “Talán már lakájmédiának is túlzás nevezni, legyen inkább revolversajtó, vagy még inkább: szennylap az, amelyik ma is névtelen nyilatkozókkal, homályos állításokkal próbál lejáratni. Aljas hazugságok ezek, soha meg nem történt események. Megint, immár sokadjára, perelni vagyok kénytelen. Általában az ilyen aljasságok nem ütik meg az ingerküszöbömet, de azt, hogy bárki édesapám elvesztésén élcelődjön, nem tűrhetem.”

    Én is így gondolom.

  2. Valdemar szerint:

    Nem csak Karácsony Gergely jár sofőrös autóval, hanem Borbély Lénárd is! Sőt Németh Szilárd is! Ő a saját Facebook-oldalán tette közzé azt a fényképet, ahol a csepeli dugóban araszol. Jól látható a képen, hogy ő a jobboldali első ülésen ül, tehát sofőr viszi! Apropó, Karácsony nem tudta megszerezni a jogosítványt, vajon Orbánnak van-e, mert én még nem láttam olyan képet, ahol ő vezet! Nem a miniszterelnöki korszakára gondolok, hanem előbbre! Soha nem láttam fényképen, hogy Orbán saját kezűleg gépkocsit vezetett volna!

  3. ta-dam szerint:

    Valdemár, van neked fogalmad a benned honoló setétségedről? -Természetesen nincs, ugyebár, mert a setétben a setét nem bírja látni önmagát.

    Szóval:
    Orbán már több tucatszor vezette TV- ls Facebook nyilvánosság előtt a saját batárját, fuvarozva másokat is.
    Németh Szilárdot még sofőrrel nem láttam Csepelen; személyesen előle szoktam menekülni a szűkebb utakon. Pedig egy államtitkárnak teljes joggal kijár a sofőr, és bizonyos utakra nem is mehet maszekban, biciklivel.
    Borbály Lénárddal pedig most – épp most – az a bajod, hogy nem személyesen vezet? De ha azt tenné, akkor azért gyalázkodnál teli pofából, nemdebár?!

  4. Valdemar szerint:

    ta-dam! Érdekes, Németh Szilárd úgy vezet hogy két kézzel kapaszkodik az autó mennyezetén levő kapaszkodókba, s nincs is előtte kormány? Akkor ez egy önvezető autó lehet! 😉

    Németh Szilárd jelenleg itt tartózkodik: Budapest XXI. kerülete.
    szeptember 2., 7:37 ·
    2020. szeptember 2. 07:37. Így araszolnak a csepeliek iskolába és munkahelyeikre Karácsony Gergely Budapestjén.
    https://www.facebook.com/nemeth.szilard.fidesz/posts/2652235781706801

  5. apostolos szerint:

    NSZ és OV is tud vezetni. Ez a hórihorgas óvodás meg semmihez nem ért, ezért kell neki több tucat tanácsadó. Nem baj, majd talán rájönnek a bűnös város lakói, hogy ez sz@r így. Azért az élet megy tovább.

  6. Nondroid szerint:

    Ezt a parkolót Tarlós csinálta. Őt nem csesztette ezért senki.

  7. ta-dam szerint:

    @Valdemar szerint (2020. szeptember 04., péntek – 07:53)!
    Egyre sötétedsz…
    Egy szóval se mondtam, hogy nem járhat sofőrrel IS. Ezen a képen vszínűleg nem magánúton van, hanem államtitkárként, hivatalosan viszik.
    Orbán se biciklivel jár Ferihegyre államfőket fogadni, mert akkor nagyon csúnyákat mondana rólunk a nemzetközio sajtó. Meg Ferenc testvér is veled együtt. (Bár nektek ehhez a föld hátán minden ok jó.)

  8. ta-dam szerint:

    @Nondroid
    És tarlós mikor biciklizett? Mikor vette el az autósoktól a kritikusan túlterhelt útvonalakon a külső sávot a bicikliseknek? Mikor verte ilyesmiért azt a nagy zöld mellényét?

  9. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Milyen nagy a hangjuk, hogy egy vezetőt sofőr viszi hivatalos útján. Érdekes, amikor Gyurcsány(i) páncélozott Mercedest rendelt magának és átfestette, mert nem ment a színe Gyurcsányné ruhájához, hát átfestették. Eetásak hol voltak akkor? Hallgattak, mint a sír a fűben!
    Valdemar! Várom akkori bejegyzését!😀 😀
    Vigyorinál nem az a gond, hogy hivatali autó viszi, hanem az, hogy képtelen volt egy jogosítványt megszerezni és ez az ember vezeti a Fővárost!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Valdemar szerint:

    ta-dam: “Borbály Lénárddal pedig most – épp most – az a bajod, hogy nem személyesen vezet? De ha azt tenné, akkor azért gyalázkodnál teli pofából, nemdebár?!”

    Mi abban a gyalázkodás, hogy megjegyzem, Borbélyt mindenhová sofőr viszi! Csepelinfó: “Igaz, ők tudnak autót vezetni, míg a főpolgármester hiába akarta, végül képtelen volt megszerezni a jogosítványt.”

    Az lenne a gyalázkodás, ha a Csepelinfó analógiájára azt ÍRNÁM: a csepeli polgármester “hiába akarta, végül képtelen volt” letenni a poharat! 😉

Itt lehet hozzászólni !