Vandalizmus a Tamariska dombon: szétverték a stációkat

Csepel.info

Vandálok tették tönkre a csepeli Tamariska-domb stációit – jelentette be a szomorú hírt Borbély Lénárd polgármester, aki reméli, hogy a kamerafelvételek segítségével elkapják majd a tetteseket.
A stációkat magánszemélyek felajánlásából állították, ezért különösen fájó a vandalizmus. “A kamerafelvételek alapján feljelentést teszünk a rendőrségen és természetesen helyre is fogjuk állítani a képeket. Nagyon remélem, hogy az elkövetőket fel tudják deríteni és ez után közzé is fogjuk tenni a kilétüket” – emelte ki Csepel polgármestere.

A csepeli Tamariska dombot 2010 után újította fel az önkormányzat. 2015 őszén Spányi Antal székesfehérvári megyés püspök szentelte fel a tetején álló Kálváriát, melynek felállítását nyíltan támadta a csepeli balliberális ellenzék.

Nem ez az első vandalizmus sem, de az eddigi legdurvább. Egy alkalommal a domb védelmében készülő kerítést rugdosták ki, volt, hogy az ismeretterjesztő táblákat verték szét, 2018-ban pedig a kálváriát rongálták meg ismeretlenek.

Csepel.info

9 hozzászólás “Vandalizmus a Tamariska dombon: szétverték a stációkat” bejegyzésre

  1. Várkonyi András szerint:

    Mélységesen felháborít ez az eset, számomra felfoghatatlan, hogyan tud bárki is ilyen alacsonyra sűllyedni !!! Őszintén remélem, az elkövetők nem ússzák meg !

  2. Dr Obaidi Subhanullah szerint:

    EZ NAGYOK SZOMORÚ!

  3. csak úgy szerint:

    Ez tényleg felháborító, és szomorú, csak ne csináljanak belőle politikai ügyet. Érted Ábel? A vandalizmus pártfüggetlen, mint ahogy a csepeli proli is.

  4. Werthan szerint:

    Csak úgy
    Épp most maga csinált belőle politikai ügyet az ostoba személyeskedéssel!!!

  5. csak úgy szerint:

    Werthan !

    Majd olvassa el a jövő heti csepeli hírmondót!

  6. Tonyó szerint:

    Úgy tűnik a kerület vezetése még gondolatbűnt sem követhetnek el, mert azt is azonnal rájuk verik. Lehet, hogy tényleg a csepeli proli ellenzék áll a rongálás mögött?

  7. tothrobert szerint:

    Ez tré. A kálvária egyike volt a korai szimpatikus ötleteknek. Törném le a kezét a kis patkánynak, aki csinálta.

  8. Hozzászóló szerint:

    Bárki cselekedte is ezt a barbár rombolást, őszintén remélem, hogy megszégyenül.
    A polginak igaza van, nem kell védeni az elkövető személyazonosságát, hadd járjon egy ideig lesütött szemmel a szülei, vagy a szomszédai előtt. Ideje végre szakítani a deviancia támogatásával.

  9. Nagyapó szerint:

    Úgy néz ki, érik a gyümölcse a zellenzék gyűlölet-kampányának!
    Várom a legközelebbi libernyák bejegyzést, hogy a cserkészek voltak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !