Panelházból ugrott ki egy férfi és ráesett egy asszonyra Újbudán

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info​​​​​​​

Egy épület 14. emeletéről öngyilkossági szándékkal ugrott ki egy férfi, aki egy sétálni induló nőre esett. Mindketten életüket vesztették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. július 31-én 17 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XI. kerületében, a Hadak útja egyik panelházának 14. emeletéről egy férfi kiugrott, és ráesett egy családjával sétálni induló asszonyra.

A tragédia során a 42 éves budapesti férfi és a 41 éves fővárosi nő is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők sem tudták megmenteni életüket. Az asszony családja – férje és két gyermeke – az eset során nem sérült meg. A kisebb gyermeket azonban megfigyelésre a mentők kórházba vitték.

Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétség miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja. Nem megerősített információk szerint  42 éves budapesti férfi csepeli illetőségű volt.

Akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatosan, írja meg a fórumba, vagy a csepel.info@gmail.com címre.

5 hozzászólás “Panelházból ugrott ki egy férfi és ráesett egy asszonyra Újbudán” bejegyzésre

  1. Dr Obaidi Subhanullah szerint:

    Isten ad és vesz el, az életet! Amikor eljön a vég, nem szükséges rá ürügy! Az életünk- halálunk felett csak a teremtőnk rendelkezik!

  2. Majori manyi szerint:

    Itt most a teremtőd, az asszony vonatkozásában “szabin” volt?

  3. Nagyapó szerint:

    Látszik, hogy “Majori manyi+ nem keresztény!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  4. csak úgy szerint:

    Kötötte volna fel magát, vagy ugrott volna a Dunába! Még halálában is felelőtlen volt.

    Részvétem a családoknak.

  5. kormánypárti szerint:

    Több sajtóhír alapján olyan értesülésem van, hogy a 42 csepeli éves férfi egy klímás cégnél dolgozott és szerszámokkal felszerelten (szerszámos ládával) érkezett meg munkát végezni az újbudai társasházba. A munkatársa szerint (aki szerintem inkább a főnöke és/vagy a cégvezető lehet) a lépcsőházban felfelé menet kaphatott egy telefonhívást, aminek a tartalma olyannyira letaglózta, hogy nyomban kivetette magát az ablakon. Tehát az esemény munkaidőben és munkavégzés helyszínén történt, a cselekmény szándékos mivolta miatt azonban nem minősül balesetnek, pláne nem munkabalesetnek. Legalábbis ezt próbálják elhitetni a nyilvánossággal, szinte azonnal ezt az okot jelölték meg. Csakhogy a klímaszerelőknek szerelőpárban kell dolgozniuk (egy szakember valamint legalább egy segédmunkás párosa). Hol volt a kollégája? Emellett tudjuk jól, hogy egy egyedi klímaberendezés általában két részből, egy beltéri és egy kültéri egységből épül fel. Sok esetben ki kell állni veszélyes helyekre (erkély, ablak) hogy hozzá lehessen férni a berendezés külső egységéhez. Vajon a munkáltató biztosított megfelelő védőfelszerelést (szíjat, hevedert, stb.) a biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtéséhez? Friss hír, hogy Gyömrőn is meghalt egy munkás esés következtében egy családi házas építkezésnél. Sajnos minden egyes nap történnek munkabalesetek, olykor halálos kimenetelűek is, mert a vállalkozók nem törődnek a munkavédelmi előírásokkal, csak a haszon lebeg a szemük előtt. Szóval a véleményem szerint akár baleset is történhetett, méghozzá harmadik félnek a hibájából. Remélem, hogy a rendőrségi vizsgálat kellően alapos lesz.

Itt lehet hozzászólni !