Tegnap történt – bontják a Bady Hamit

Csepel.info, Mr.Gabee


2017. június 18-án számoltunk be arról, miszerint futótűzként söpört végig a hír a közösségi médiában, amelyben olvasható, hogy a Karácsony Sándor utcai buszmegállóban található Bady Hami büfé több mint 25 év után bezárta kapuit. 

Az első kép 2017. július 23-án Mr.Gabee készítette, melyen jól látható, hogy megkezdték a gyorsétterem bontását.

A második kép a Google Maps által nyilvántartott pillanatkép 2020-ból.

6 hozzászólás “Tegnap történt – bontják a Bady Hamit” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Azt hittük, tisztább lesz az egész, de amíg a 24 órás nyitvatartással működő nemzeti dohánybolt (és a környezetében még 3) ott lesz, marad a kosz, mocsok, undorító buszmegálló és a még rondább üzletek! Mi lett a vége a polgármester által meghirdetett felújitási pályázatnak? Elfogadtak valamit belőle vagy hamvába halt az egész? Mennyiben “fájt” ez nekünk?

  2. Hozzászóló szerint:

    Korábban magam is leírtam, mennyire balkán-jellegű végigsétálni mondjuk vasárnap délután a “Sétáló” utcában. Az utóbbi néhány alkalommal mikor arra jártam, talán az ott tartózkodó rendőrjárőröknek is köszönhetően, de normális és félelemtől mentes utcakép fogadott. A csepeli blm-harcosoknak se híre, se hamva nem volt. Remélem, hogy ez az állapot tartósnak bizonyul.

  3. lutria szerint:

    Arról van valami info hogy az innen pár tíz méterre található cukrászda/fagyizó miért van bezárva bármilyen kiírás nélkül és lepecsételve önkormányzati/városgazdás pecséttel?
    Velük sem tudtak megegyezni a bérleti díjról?

  4. Mr.Gabee szerint:

    Kedves Betke!

    Az a fagyizó egybe van olvadva a pékséggel, amit vagy a nébih, vagy a városgazda záratott be tudtommal. Valami ilyesmi info rémlene…

  5. Betke szerint:

    Mr. Gabee, én nem a fagyizó miatt emeltem kifogást(egyáltalán nem hiányzik) hanem a nemzeti dohányboltok miatt, ami bőven van abban a szűk környezetben! Hála képviselőinknek, még az alkoholt is beengedték ezekbe az intézményekbe! Mikor ismerik el, hogy hiba volt? A 0-24-es nyitvatartás is érthetetlen!

  6. Mr.Gabee szerint:

    Osztom véleményedet teljes mértékben.

Itt lehet hozzászólni !