Egy korszak lezárult: bezárt a Bady Hami

Csepel.info, Mr. Gabee

Futótűzként söpört végig a hír a közösségi médiában, miszerint a Karácsony Sándor utcai buszmegállóban található Bady Hami büfé több mint 25 év után bezárta kapuit. 

A büfére kifüggesztett búcsúlevélben olvasható, hogy a bezárás okai között van, hogy nem tudtak megegyezni a bérleti díjban az önkormányzattal. Az egyes bejegyzések hozzászólásaiban viszont többen megjósolták a büfé vesztét, hiszen néhány méterre Döner Kebab Express nyílt, továbbá a kínálat minősége is lecsökkent. A kebabos nyitása óta alig lehetett vásárlót látni a Bady Haminál.

25 hozzászólás “Egy korszak lezárult: bezárt a Bady Hami” bejegyzésre

  1. happyman szerint:

    Nem ettem ott sosem,de már nem is fogok! 🙂

  2. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Hát konkrétan olyan szart adtak az utóbbi 5évben hogy elhánytam magam. Patkányhús meg valami gyíkhús vazzeg…alig tesz bele valamit. Mustárt ketchup vizezte…megérdemli. odamész 5fővel és 30p múlva sincs még kész a hambi. Állva műthető unott pofájú eladók. Borzalmasan magas árak a szar minőséghez.

    És többük nem mosott kezet pénzelvétel meg húgyozás után…ennyit a nagy hamiról..

  3. paneltomi szerint:

    Sajnos tényleg minősíthetetlen volt ott a kaja az elmúlt években… Szerintem ezek maguk miatt zárnak be, mert gazdaságilag életképtelenek. Nem kéne másra kenni! És persze a gyrosos is betett nekik.

  4. Betke szerint:

    Reméljük nem újabb nemzeti dohánybolt lesz a helyén! Lehet elkezdeni lebontani ezeket a bodegákat is a padokkal együtt, mert ami ott van az botrány!

  5. kari8 szerint:

    Igaz Csepelnek a kozponti resze valami borzaszto az a rentgeteg hajlektalan,orditozo ciganyok,borzaszto allapotok vannak ott.24 oras rendori szolgalatra van ott szukseg.!!!! Mintha a Balkanon lennek a polgarmester meg persze nem tesz semmit.

  6. Hajrá Csepel szerint:

    Jól megnézted az árut és az eladót és biztosan nem vásároltál semmit abban a koszhalomban! Ha ezen is múlott a bérleti díj, akkor piros pont az önkormányzatnak.

  7. Ragályi József szerint:

    Jó napot!Sajnálom hogy így gondoljàk.

  8. MZ szerint:

    10-15 éve ha egy jót akart gyorskajálni valaki akkor egyértelműen Bady Hami. Akkor még minden rendben volt vele!De múlt évben amilyen hambit kaptam ott, hát majdelsírtam magam!

  9. MZ szerint:

    Ha jól emlékszem, még egy időben az is ki volt írva, hogy nem lehet jattolni?!

  10. Hozzászóló szerint:

    Jó, hogy bezárt. Csodálom, hogy nem az ÁNTSZ záratta be. Az pedig valóban ki volt írva, hogy nem lehet jattolni, kérdeztem is erről korábban az eladót, aki mondta, hogy ez a kiírás a tulaj utasítására történt.

  11. névkötelez szerint:

    Úgy látom, nem sokan siratják.

  12. Ragályi József szerint:

    Elnézve a véleményeket talán jobb hogy így alakult,mert a büfé tulajdonosa az év minden napjan dolgozott ezen a “SZARON”abban a hitben hogy szükség van rá.Illetve külön válogatta az alapanyagokat hogy minőséget tudjon képviselni olyan árakon amiken 10 évig nem változtatott,mert jót akart adni olcsón.De most mindenki megnyugodhat hogy eltűnt végre ez a mihaszna vállalkozás,ami belerondított gyönyörű Csepelünk városképébe.

  13. Betke szerint:

    Én tegnap este fél 11-kor vártam a buszt, hát ami és akik ott vannak? Minden elismerésem az ottlakók türelméért! Polgármesterünk csak úgy kíváncsiságból néha kisétálhatna esténként arra, nincs messze az Ív utca! Ha jól tudom ott lakik! Az ÁNTSZ-t biztos “megvették”, mert ilyen körülményeket nem sok helyen engednek meg!(de lehet,hogy már másnak hívják az ellenőrző szerveket)

  14. elszamoltatni szerint:

    A nyilvanos cegadatok alapjan az itt hozzászóló Ragályi József velelmezhetoen a Bady Hami Kft egyik tulajdonosanak a csaladtagja lehet, de errol majd o nyilatkozik. En is vedenem a helyeben azt a ceget, ahonnan “enni kapott”.
    Ellenben, a fent emlitett Bady Hami Kft 2015.04.24 felszamolasra kerult, a cegnyilvantartasa szerint 2016.07.14.-en toroltek, azaz megszunt.
    Szinten a nyilvanos cegadatokat bongeszve, megtalalhato a Ragalyi es Tarsa Kft, mely 2013-ban lett bejegyezve. A 2016-os penzugyi evben a ceg cca 13 millio forinttal kevesebb netto arbevetelt produkalt, mint elozo eveiben.
    Ami megtalahato szinten, hogy a NAVnal ketto vegrehajtasi ugye is van a cegnek, igy nem kizart, hogy ez miatt lett vege a bufenek.

    Tehat, a fentiek nem az en velemenyemet tukrozik, csupan a tisztanlatasra szeretne felhivni a figyelmet.

  15. Nem kötelezhetsz semmire!! szerint:

    És mégis mi dolgozott egész évben azon a szaron? Minőség??? Olyan ott az elmúlt 10 évben nem volt.

  16. Bosnyák Károly szerint:

    Kapisgálod? 25 év után az Önkormányzat nem adta meg a tulajdonosi hozzájárulását – városképi szempontból – az épület fennmaradásához. Tavaly még mind a 15 pavilont le akarták bontatni az árkádok alatt. Idénre már csak egyet, a Badyt és annak is csak egy részét, mert a más tulajdonában lévő Nemzeti Dohánybolti rész maradhat – városképi szempontból. Kapisgálod?
    Fáj, mert az épület az enyém volt és mivel 90%-os roki vagyok, nagy szükségem volt a bérleti díjra.

  17. paneltomi szerint:

    Tisztelt Bosnyák Károly úr!

    Én nem ismerem a szituációt, csak egy szomszédos panel lakó vagyok. Azt szerintem nem teheti meg az önkormányzat, hogy csak az ön bódéját bontja el. Ez majd kiderül. Sajnálom a rokkantságát, de az üzleti életben nem létezik sajnos szociális érzékenység. Ha meg ön 25 évig szedte a bérleti díjat, örüljön neki.

    Ragályi úr!

    Én nem örülök neki, ha egy vállalkozás eltűnik Csepelre, de ha Önök életképesek gazdasági értelemben, akkor a felszínen fognak maradni. Minden jót kívánok ehhez.

  18. patton szerint:

    Azt azért jobb lenne tisztázni, hogy egyrészt a most nyílt ‘gyrosos’ (ami elvileg kebap akar lenni) ugyanolyan minőségű kaját árul (volt, hogy nyers volt a hús amit kaptam, kispórolt alapanyagok stb.) és a tisztaság is kb ugyanaz a szint, szóval aki a bady hamit szidja, és azt állítja hogy a kebapos egy fokkal is jobb, az vagy elfogult, vagy vak, vagy hülye.

    a bady hami nem véletlenül működött 25 éven át Csepelen. erre volt igény. a csepeliek a gyors, olcsó kaját szeretik, ami még az ehető kategóriába tartozik. Nem tűnt fel senkinek, hogy jó 10 éve nem emeltek árakat? egyszerűen nem tehették meg, mert 450 ftot még hajlandó volt a vevőkör kifizetni, de ha felemelték volna a hambi árát 600-ra, akkor azonnal lehúzhatták volna a rolót….

    csepelen nincs létjogosultsága egy igényes street food helynek. minőségi hambizót nyitni kész üzleti öngyilkosság lenne. mindent elárul a csepeli színvonalról, hogy a kebaposnál akkora sorok kígyóznak, mint annak idején az első magyarországi meki megnyitásakor, csak mert az most valami új, valami érdekesebb…lehet, hogy emiatt esett vissza annyira a bady hami forgalma, hogy tényleg nem tudtak nyereségesen működni.

    én bírtam a bady hamit, bár az elmúlt 2-3 évben jó ha fél évente ettem ott. azért, mert a belvárosban elterjedt, minőségi, “kézműves” hamburgerekhez (amiket én szoktam enni) képest tényleg alacsony volt a színvonal és józanul már képtelen lettem volna megenni. de néha, iszonyatosan berúgva, szemét kajára éhezve nagyon is jól esett.

    a legjobb az lenne, ha a csepeliek rájönnének, hogy milyen jó kajákat is lehet enni, egy kicsit több ráfordítással, mint az 500 ft-os kebap. nyílnának minőségi helyek, talán egészségesebbek is lennének az emberek, de amíg a többségnek kifőzdés mócsingos húsra és parizeres zsemlére telik, addig nincs miről beszélni. csak akkor ne szidjuk már a bady hamit, amiért esett a színvonal, mivel 10 éve nem mertek árat emelni…

  19. safasfas szerint:

    Nem csak, hogy árat nem mertek emelni 10 éve…
    De se normális kiszolgálót, se kultúrált minőséget sem mertek emelni.
    10 éve ugyanúgy a piacról van az a hulladék hús amit bele raknak. A száraz bucik (mert hát a járulékos veszteség a költségtervezetből kivan hagyva) az agyon vizett ARO ketchup majonéz mustár, vagy a ciutromsárga étolajból készült sajtokról már nem is beszélek. Ezek miatt igazán nem kéne emelgetni árakat. És akkor a tegnapról megmaradt visszatrakott gyroshús, vagy épp a hűtőből ételhordóból elővett tegnapi megmikrózott gyroshúsra kise térek minőség terén. Csoda h az ÁNTSZ vagy a köjál idáig engedte működni…

    Sose felejtem el, tavaly egyszer nyáron éjszaka beugrottunk egy hambira, és tőlünk kérdezték, hogy melyikbe mit szotkak rakni… Vicc kategória. A honoráriumra kitérve pedig, az aki ugyanazzal a kezével fújja az orrát, veszi el a pénzt majd adja át a melegszendót balta arccal az mit vár?

    Nem védem a kebabost. Sem a mócsingos húst, csak ha valahol azért “szar” a kaja mert nem birják megsütni mert hosszú a sor, vagy ahol tegnapról megmaradt még eladjuk észre se veszik húst szolgálnak fel azért ott a különbség látható.

    Egy üzletből nem mindig csak a pénzt kell kivenni, hanem rá is forditani, ha nem termel annyit akkor bele kell rakni, hogy termeljen…

    10 éve nem volt kifestve bent, mit vártatok?

  20. Vas Róbert szerint:

    Safasfas ezt miért nem a Bady hami főnökének mondtad?Persze gondolom azért mert név nélkül szerepelsz most is.Aki nem vállalja a nevét,annak lojalitása megkérdőjelezhető.Inkább menj csináld a Bady hami után ezt a 23 évet,és utána járjon a szád.Vagy inkább menj haza és csináltass anyáddal hamburgert kisköcsög.

  21. safasfas szerint:

    Te, Vas Róbert, neked van neved mégis leszarom mit mondasz… Akkor most így mi van? Nem mindegy a név? Ha látsz a neten egy halott gyerekről képet, sajnálod, pedig nem tudod hogy hívják. Ha most tudnád a nevem mivel lenne jobb? Safasfas helyett a nevemet írtad volna le, de a mondókád lényege ugyanaz lett volna nem?

    Mit csináljak a bady hamy után? Kezdjek el én is árulni gombokért hulladékot? Szerintem menne.

    Miért nem a bady hamy főnökének mondtam?

    0,5. Egy jó főnöknek nem kéne mondani ezeket 😉 egy színvonalas helyen erre odafigyelnek.
    1. Nem tudom ki az, de még csak nem is érdekel.
    2. Miután rossz tapasztalatim voltak elhiheted, h a közelébe se mentem a helynek.
    3. Inkább a köjálnak vagy a nébihnek kellett volna szólnom nem? és akkor már rég bezárták volna, hol ettél volna “finomat” a 80ezres fizudból?
    4. Egy valamit cáfolj meg ami az előző hsz-embe volt !!!!!!!!!!

    Nem szorulok rá anyámra, megcsinálom Én magamnak. Nem Te vagyok…
    kisköcsög… ^^

  22. Kiss Péter szerint:

    Azoknak akik kevesebbet tudnak!
    Hosszú-hosszú évek után sajnos a Mariann már nem vett részt a bady hami működtetésében. A miértet hagyjuk … Aki ismeri azt tudja megkövetelt mindent és be is tartatott. 25 évig nem hiába volt nyitva…és mennyire is van a mc donalds??? Ha a konyhályát esetleg láttátok anno tudnátok milyen berndezések voltak és rozsdamentes volt minden… (100méterre a büfétől készültek az alapanyagok)csak friss áruval dolgozott és minden mást inkább kidobott. Sajnálatos h igy eltudnak valamit cseszni azok akik nem értenek hozzá.. Minden jót neked Maru!

  23. Vas Róbert szerint:

    Ha ismernéd a tényeket “peti” akkor a miértet is ismerned kellene.12 éve a fia húzta fel a hátteret a büfé müködéséhez,és az önkormányzat bontatta le nem pedig a vendégek.Ne tévesszen meg pár negatív velemény olyan emberektől akik soha nem lesznek képesek megérteni hogy mennyire nem egyszerű egy éjjel nappali büfét üzemeltetni ahol 140-nél is több variáns állt rendelkezésre minden nap.

  24. Vas Róbert szerint:

    Safasfas ha nem érdekel mit mondok,akkor miért fárasztod magad azzal hogy litániat írsz?

  25. […] 2017. június 18-án számoltunk be arról, miszerint futótűzként söpört végig a hír a közösségi médiában, amelyben olvasható, hogy a Karácsony Sándor utcai buszmegállóban található Bady Hami büfé több mint 25 év után bezárta kapuit.  […]

Itt lehet hozzászólni !