Újabb MSZP-s álhírbotrány: a kamuvideó álmentősnője a csodamasinás ikertestvére

Magyar Nemzet

A baloldali kamuvideó álmentősének, Németh Athinának az ikertestvére az a Németh Károly, aki a Hírklikk nevű portál szerint azt állította, hogy az általa forgalmazott koronavírusteszt-gépet a kormány és a szakemberek is méltatták. Ez utóbbi akár gazdasági előny megszerzése érdekében is történhetett, és az sem lehet véletlen, hogy egy baloldali politikusokhoz köthető portál adott neki teret, a baloldalon „robbant” a botrány.

Ugyanakkor Németh Károly valótlan közlése nemcsak orbitális hazugságnak bizonyult, hanem akár bűncselekmény gyanúját is felvetheti. Jogászok vizsgálják, hogy a BTK mely paragrafusa sérülhetett azzal, hogy gazdasági/politikai érdekből hazudott Németh Károly. Az talán még rosszabb, ha kiderül, amit a botrány kirobbanása után Németh Károly állított, hogy a Hírklikk hamisította meg a mondandóját.

Az ikertestvér, Németh Athina egyértelműen rémhírterjesztő, hiszen nemhogy nem tapasztalhatta, mennyien haltak meg a pandémia alatt a kórházból hazaküldöttek közül, hanem még csak a mentőszolgálathoz sem volt soha köze, mint az állította. A többek által kóros hazudozónak minősített hölgy azonban egyértelműen elkövette a büntetőörvénykönyvben megfogalmazott rémhírterjesztés bűncselekményt; ezért is lett gyanúsított.

Szakértők szerint a Németh ikrek botrányos szereplései mögött ott lapulnak bizonyos politikai erők is, amelyek érdeke egyértelműen a jelenlegi politika rend megingatása.

– A járvány megjelenése óta azt tapasztaltuk, hogy a kiberbűnözői aktivitás jelentősen megnőtt. Elsősorban álhírek terjesztése, illetve ezzel összefüggésben az olyan nem létező cégek létrehozása, és áru nélküli ügyletek lebonyolítása, amivel jelentős károkat okoznak.

– mondta a külügyi bizottságban a pandémia katonai vonzatairól beszámoló Béres János altábornagy, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatója.

Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója, nyugalmazott vezérőrnagy, a polgári elhárítás és a katonai titkosszolgálat volt műveleti főigazgató-helyettese az ál-, illetve a rémhírek pandémia alatti terjesztését elemezve jelentette ki:

a bűnözők mellett nyilvánvaló politikai érdekek is szerepet játszottak. Sikertelen külföldi lejárati kísérletek sora is zajlott elsősorban az illetékes miniszter és a védekezés fő irányítója, a tiszti főorvos asszony ellen.

A nemzeti biztonsági stratégia is kiemelten kezeli a hibrid hadviselést, azaz a rosszindulatú, idegen állami akaratból, vagy az államilag támogatott terrorizmus által indított kibertámadások sorát. Mint azt a biztonságpolitikai tanácsadó lapunknak adott interjúban megfogalmazta: Magyarországon is volt egy-két egyéni kezdeményezés.

„Voltak, akik úgy gondolták, hogy milyen vicces lesz, vagy mennyi, kattintásokban kifejezhető népszerűséget hoz számukra, ha például olyan rémhírt terjesztenek, hogy Budapestet zárlat alá fogják venni a vírus miatt. Az ilyen esetek az egyszerűbbek. Ennél sokkal bonyolultabb és sokkal veszélyesebb, amikor tudatosan építenek föl akár több lépcsőben, több forráson keresztül olyan dezinformációláncokat, amelyek alkalmasak lehetnek a lakosságban a félelemérzetet erősíteni vagy az egészségüggyel szembefordítani, elbizonytalanítani, hitelteleníteni a védekezést végzőket. Mindez politikai destabilizációhoz is vezethet. A hibrid hadviselésnek az egyik célja mindig a politikai destabilizáció, ugyanis egy instabil államrendszert már sokkal könnyebb megrendíteni, illetve sokkal könnyebb a politikai befolyást adott esetben megszerezni”

– fogalmazott Horváth József.

Németh Károly nem más, mint Németh Athina ikertestvére + videó

Németh Károly a baloldali kamuvideóban szereplő álmentős Németh Athina testvére – ez derül ki abból az interjúból, amit Németh Athina lánya adott csütörtökön az M1-nek

Forrás: Magyar Nemzet

11 hozzászólás “Újabb MSZP-s álhírbotrány: a kamuvideó álmentősnője a csodamasinás ikertestvére” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Ez egyre jobb lesz!

  2. Qqriq szerint:

    Nem fér hozzá kétség, hogy gyurcsányi adott utasítást és biztosított pénzügyi hátteret a féknyúz-gyártáshoz.

  3. Horváth János szerint:

    Biztos, hogy nem a Soros volt?

  4. Qqriq szerint:

    Tudjuk, hogy Korózs egy régi elvtárs, a hagyományos KISZ-es, MSZMP-s, MSZP-s utat járta be. Az elnökség jóváhagyása nélkül nem cselekedett volna. Ugyanakkor a pártelnökség mindössze a hozzájárulását adta a lejárató akcióhoz, feltehetően nem az elnökség az értelmi szerző. Korózs a régi garnitúrához tartozik, aki gyurcsányival is jó kapcsolatot ápol, megélhetési politikusként jól felfogott érdeke, hogy szükség esetén átmenthesse magát a DK-ba. Gyurcsányinak az érdeke pedig win-win pozíciók kialakítása, vagyis ha nem sikerül a Fideszt gyengíteni, akkor a visszavert támadás következményei az MSZP gyengüléséhez vezessen, ami neki szintén jó.

  5. Horváth János szerint:

    Beteg vagy.

  6. Valdemar szerint:

    Qui prodest. Kinek használ? Természetesen a Fidesznek, ebből következően a háttérből a Fidesz szervezi/fizeti? az MSZP lejáratását! Legalábbis a római logika szerint!

  7. Majori manyi szerint:

    Valdemar megelőzött… 🙂

  8. kismiska szerint:

    Qqriq#”Nem fér hozzá kétség, hogy gyurcsányi adott utasítást és biztosított pénzügyi hátteret a féknyúz-gyártáshoz.”
    Akkor most tőled idézek:
    “Ha te állítasz valamit, akkor a te feladatod alátámasztani az állításodat konkrétumokkal.”

    Ha ilyen biztosan állítod akkor megoszthatnád a megdönthetetlen bizonyítékokat…

  9. Qqriq szerint:

    Természetesen, kúrcsányi maga ismeri be, íme a bizonyítékom:

  10. Nagyapó szerint:

    Kíváncsi vagyok, hogy a holnapi o.gy. ülésen Szél, vagy Jakab az ikrek közül melyiket idézi?😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Valdemar szerint:

    A rómaiak nem voltak buta emberek. Abból indultak ki, hogy az ember tudatos lény, a történések mögött mindig emberi szándék, cél van! Az MSZP lejáratása mögött is. Az hogy itt és máshol is a DK-t tüntetik fel ártóként, az bizony az ellenzék összeugratására szolgál!!! Hogy ne legyen egységes indulás 2022-ben a Fidesz ellen! Ha annyira biztosak lennének az emberek választásában, akkor bátran várnák a nép döntését! Egyáltalán nem azok, így hát zavart keltenek! Ilyen egyszerű!

Itt lehet hozzászólni !