Gyűlöletkampányba kezd januárban az MSZP

A párt vezetői maguk üzenték meg, hogy undorító módon fognak viselkedni

Csepel.info

Karácsonyi és újévi jókívánságok MDF, SZDSZ, Fidesz-KDNP módra, és az MSZP-s üzenet: “vörös róka” az ünnepi asztalon

Karácsonyi jókívánságba burkolt fenyegetőző hirdetésben üzente meg a csepeli MSZP vezetősége, hogy ízléstelen, gusztustalan, gyűlöletkeltő és mindenáron hatalomra törő, agyrémekkel teli mocskolódó kampányt indít a Fidesz ellen az ünnepek után – értesült a Csepel.info.

A Fidesz, az MDF és az SZDSZ “csak” az ilyenkor egyébként megszokott karácsonyi és újévi jókívánságaikat közölték, de az MSZP pártlapjaként működő újságban ezek már csak a hirdetési mellékletben, az ingatlan adás-vételnél jelenhettek meg.

Karácsonyi üzenetben indítottak politikai támadást csepeli MSZP vezetői a Fidesz ellen – értesült a Csepel.info.  Az ellenzéki párt egy korábbi politikai hirdetésében néhány ismert pártbeli “botrányhős” képét mellékelve szólította lemondásra az elmúlt évek botránysorozataiban érintett MSZP-s vezetőket. A párt erre reagáló karácsonyi hirdetése azonban nemcsak abban különbözik az elmúlt két évtized karácsonyi jókívánságaitól, hogy politizál, de abban is, hogy fenyegetőzik: ők januárban “méltó választ” adnak a szerintük Ízléstelen, gusztustalan, gyűlölködő és hatalomra törő hirdetésre.

A Fidesz korábbi hirdetése: kiborult a pártbili

A Csepel újság már hetekkel ezelőtt átállt a “kampányüzemmódba”. Míg az MSZP karácsonyi politikai hirdetése a lapban jelenhetett meg, a többi párt karácsonyi jókívánságai már csak a hirdetési mellékletbe kerülhettek, az ingatlan adás-vétel mellé. A lap minden egyes milliós költségen, közpénzből kiadott száma jól láthatóan az MSZP parlamenti politikus-jelöltjeit és Szenteczky János Csevak-vezért, a párt polgármester-jelöltjét vagy más MSZP-s politikusokat fényezi. Hónapok óta nem számolnak be viszont a Fidesz önkormányzati javaslatairól, véleményeiről, sajtóközleményeiről, de még az országos botrány okozó Gulyás-ügy egyre terebélyesedő eseményeiről sem.

Az “ünnepi” Csepel újság számában ugyan említést tesznek a Fidesz-KDNP által Gyurcsány Ferenc utolsó pillanatig titokban tartott csepeli látogatására kiadott sajtóközleményről, de úgy, hogy a cikk első fele csak arról szól, milyen körülmények között küldte el Ábel Attila “az általa sajtóközleménynek nevezett” sajtóközleményt a lapnak.

Csepel.info

119 hozzászólás “Gyűlöletkampányba kezd januárban az MSZP” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Mit vártok a kommancsoktól? Itt még az SZDSZ is tud viselkedni, ha ünnep van.

    Az ilyen üzenetekből látszik, hogy kik azok, akik féltik a hatalmukat.

  2. lolka szerint:

    “A párt vezetői maguk üzenték meg, hogy undorító módon fognak viselkedni”-miért eddig nem ??…

  3. Manitu szerint:

    Aláírás:

    Szenteczky János, a Csevak Zrt. vezérigazgatója.

    Én úgy tudtam, hogy Szenteczky az MSZP polgármester jelöltje, alelnöke! Én úgy tudtam, hogy a Csevak a kerület és nem az MSZP vagyonkezelője!

    Talán a cehhet is a Csevak fizeti? Szégyelljétek magatokat!

  4. spam szerint:

    Eddig is undorítóan viselkedtek, kampányoltak az MSZP-sek, ezen már meg sem lepődöm. Biztos attól félnek, hogy ha elvesztik a hatalmat, akkor az nem csak annak elvesztésével jár, hanem börtönnel is. Hát ez van fiúk, mindenki a maga sorsának a kovácsa!

    Ami érdekes a hirdetésben, hogy fizetett MSZP-s politikai hirdetésben Szenteczky úgy tünteti fel magát, mint az önkormányzati cég vezetője. Ez hogy is van?

    Akkor a Csevak ezek szerint már hivatalosan is az MSZP “vagyonkezelő” cége???

  5. Iványi Gabi szerint:

    hogy is van ez?….Ki randít bele az ünnepbe? Megtanulták a mutyizást, sikamlós ügyekbe keveredtek, ..Advent 3. vasárnapja előtt…fenyegetőzés?..jah azt lehet, mert ezt a hatalom-vesztés előtt álló díszes banda, ma még megteheti!…Tessenek már egy pillantást vetni a Fidesz ünnepi kívánságaira! (Van benne méltóság, van benne emberség, a különbséget már zongorázni sem lehet..”rabszódia” … Szálka-gerenda effektus.
    ..hogy itt ki kezel mit, kit, vagy mi…mivel függ össze…maguk sem tudják már..csepeli mszp-s gubanc!

  6. spam szerint:

    Iványa Gabi! szerintem azért ilyen idegesek, és azért írnak ilyen “karácsonyi” fenyegetést, mert érzik, hogy közeledik Január 7-e.

    Az a bizonyos január 7-e, amikor a bűneik miatt kellett meghalni embereknek. Ezt ők is tudják, csak elnyomják magukban. De egy életen át nem lehet ezzel a teherre élni.

  7. toto szerint:

    Dehogynem, lehet ezeknek makaróni van a gerincük helyén!

  8. Iványi Gabi szerint:

    spam:
    Egyre jobban bosszantó ez a “most itt az ideje, hogy hallassunk magunkról”..Eddig a fidesz stílusát firtatták, hogy népuszító…Ez nem az? Karácsony előtt?
    Nem teszik ezt sem másért, mint elterelni a figyelmet az “ügyeikről”..és arról,hogy most egy a cél: átmenteni magukat a fideszhez. Akik Gulyás ügyekben, Deme ügyekben, bkv, megatöbbi…..ilyen arcátlanul a szemébe tudnak nézni az egyszerű embereknek, ott nagy az aljasság, ott a mindenre képesség is játszik!
    csepeliek! arra számít a múlt, hogy itt mindig vörös volt a politika, az is marad!….már agitálnak a bukott szadeszesekkel, hogy a válságból csak a baloldallal lehet kilábalni! Vigyázzunk! Figyeljünk! Ne engedjük!!!!

  9. miska72 szerint:

    Rohadjon meg az összes szocialista a szeretet ünnepén!

  10. csepeli szerint:

    Nahiszen! A csepel.info pedig már keletkezése óta folyamatos gyűlöletkampányt folytat.

  11. én szerint:

    Ej Miska! Vigyázz mert figyel “szeretve tisztelt” polgármesterünk és számonkéri a sértő hangnemet!

    Kár volt a cuclikkal elrontani a többiek jókívánságait. Ezt külön kellett volna kezelni.

    Köszönöm a többi pártnak és én is békés, szeretetteljes Karácsonyt kívánok.

    Az mszp-nek azt kívánom olyan legyen az ünnepük, mint a köszöntőjük, az új esztendő pedig olyan, amilyen nyomorúságos éveket szereztek nekünk.

  12. almafa szerint:

    Kedves Fórumtársak!

    bár nem célom és tisztem észt osztani (abból nekem is kevés jutott), ellenben (talán sokatokkal ellentétben) én olvasom a Csepel Újságot, (és a Helyi Théma-t is).
    S mivel olvasom, látom azt, hogy a jelen felütés szerzője az újságírói csúsztatás inkorrekt receptjét követi. Ha figyelmesen elolvassátok, láthatjátok, hogy aMSZP-s hirdetés REAKCIÓ valamire… Nem ígértek semmi “gusztustalan, stb…”-dolgot, pusztán “méltó választ..” : ezek a kiragadások elég egyoldalúan tudnak működni.
    Az újságról pedig csak annyit, hogy ha ennyire “kampányüzemmódban” lennének, akkor találtak volna módot a FIDESZ politikai hirdetésének nem megjelentetésére: helyhiány, késői leadás, stb…
    A hangnemről pedig általában: aki csak “szájból nagy” az általában lélekből kevés: ez lehet megfontolandó… a “kiabálás és anyázás ” csak a kiabálót és anyázót minősíti: lehet emberi és méltó módon is kritizálni: BÁRKIT, polgármestert, párttagokat… hiszen demokrácia van.

  13. Hugi szerint:

    Én csak egyfajta fideszes karácsonyi üdvözletet láttam. Almafa, te vagy aki csúsztat!

    Amúgy meg a Gulyás-Deme ügy vagy a gerincút-Észak-Csepel-uszoda-galvániszap ügy miatt ezeknek mindnek le kellett volna már mondaniuk!

  14. Vátesz szerint:

    Kedves Polgármester úr, milyen tanácsokat adott Glatz Ferenc és Medgyessy Péter, mint a Stratégiai Tanácsadó Testület tagjai, és mennyiért? Én és a többi csepeli polgár is kíváncsi, mire tetszenek költeni a közpénzt. Hány csatát vívott Csepel, hogy Önnek stratégiai tanácsokra volt szüksége, s az említett urak történész és közgazda képesítéssel bizonyára a Hadvezérek Nemzetközi Szövetsége legfényesebb csillagai.
    Csak azt ne tessék mondani, hogy szóban adtak tanácsot, hogy mit, azt már el tetszett felejteni. Talán valami olyat, Miska átutaltattad már a tiszteletdíjunkat? Tetszik tudni ugye, Medgyessy már adott tanácsot Kocsis Istvánnak, a paksi atomerőmű vezetőjének, s amikor ki akarták kérni az iratokat, Kocsis úr azt mondta, hogy a tanácsokat szóban kapta. Bravó!

  15. miska72 szerint:

    tisztelt almafa, úgylátom, sz alma nem esik messze a fájától, izé az emeszpétől. Ez nem sértés, csak vélemény. 😉

  16. miska72 szerint:

    Ha kiderül a botrány, minden normális politikus magától feláll, és LEMOND!
    Tehát ezek nem normálisak! ENNYI!
    Mire várnak? Hogy a nép hozzon Í T É L E T E T ?

  17. miska72 szerint:

    jövöe meglesz! Értsd ahogy akarod. Jövőre választások lesznek!

  18. Huba szerint:

    A mocskos, hányinger, undorító maszoposok azt sem tudják mi a karácsony. Beléjük a vöröstovábbképzésen az ateista felfogás szerinti fenyőfaünnepet sulykolták. Mint tudjuk, Ők a majom leszármazoojai. Ezért én sokat nem várok tőlük.

  19. Csepel-sziget szerint:

    Erre mindennemű reakció csak minket minősít…

    “A legyek ősszel a legszemtelenebbek, mikor vesztüket érzik. Ugyanez igaz a bukó rendszerre is.”

  20. Csepel-sziget szerint:

    A karácsonyi jókívánságba politikát keverni… igencsak khm… véleményes húzás, de a képen látható úriembereket ez valamiért hidegen hagyja…

  21. Princess szerint:

    “Mindazokért, akik nem vették még észre,
    Örök bilincs kell minden fegyvert fogó kézre
    És mindenkiért, aki nem hiszi ezt,
    Mindenkiért egy-egy gyertya égjen.”

  22. zed szerint:

    Szerintem egy templom fotója mellé az “Áldott karácsonyt!” jókívánság-szöveg jobban illene, kihangsúlyozza az ünnep vallásos jellegét, és nem utolsó sorban összekapcsolja a Fidesz-KDNP által vallott értékekkel. Ugyanakkor a Szent Imre Templom nem azonos a tanácsházával, ideje megmutatni a Fidesz képviselőinek, ki az Úr abban a házban. Remélem sokat imádkoznak az ünnepek alatt, megvilágosodik az elméjük, és felmondanak a gyűlöletkeltéssel. Ehhez kívánok sok sikert!

  23. Huba szerint:

    zed!
    A gyűlöletet Ti idézitek elő tetteitekkel, mi csak reagálunk erre.
    Menj inkább mákost sütni, mert “fenyőünnepre” illik meglátogatni szeretve tisztelt elvtársaitokat a börtönben.

  24. "*" szerint:

    Gyűlöletkampányt?! És ezt a Fidesz írja? Akik évek óta gyűlöletkampányt folytatnak az egész országban? És ki dobálta vajon tele a postaládákat mocskolódó szórólapokkal, tette mindezt névtelenül… nehéz kitalálni. A Fidesz ne próbálja magát ezek után különbnek beállítani, mind a két párt kellőképpen gusztustalan. Csak a Fidesz még alá sem meri írni a szórólapját.

  25. csepeli szerint:

    Gyűlölködésben azért az itteni fórumozók sem maradnak alul. Ld. pl. Huba: “mocskos, hányinger, undorító maszoposok”. Ez is gyűlölködés.

    A magyar nép már csak ilyen. A vérében van a gyűlölködés.

  26. Iványi Gabi szerint:

    Jó reggelt kívánok!

    “*”…Biztos vagy Te abban, hogy a fidesz volt? a szórólap megalkotója? Te kihagyod azt, hogy nem érdeke a fidesznek a mocskolódás..Itt a tettek magukért beszélnek!
    zed: Miről beszélsz?..Ez a baj, hogy Ti mindent összekevertek! Tessék: majd ti megmondjátok, hogy mit kell írni egy karácsonyi jókívánságot közvetítő üzenetre!
    “ideje megmutatni a Fidesz képviselőinek, ki az Úr abban a házban.”..ha nem írod nagy “Ú”-val az urat..a gondolatod tartalma egészen más, de így: melyik házra gondolsz? Mert a Szent Imre templom valóban az Úr háza….mindenki tudja, hogy nem a tanácsháza…ízetlen jelenleg a hasonlat!
    Mondd, Te sokat imádkoztál, hogy ennyire világosan látod a dolgokat?

    A gyűlöletkeltésről ti papoltok, hasonlítsd már össze a két karácsonyi üdvözletet..ha nem sikerül levonnod a következtetést, szólj, segítek!

  27. Ábel Attila szerint:

    Szavak a csepeli MSZP “karácsonyi jókívánságából”:

    ízetlen, gusztustalan, agyrém, rondítják, hatalomra törő, ünneprontó, gyűlölködés, ellenség, gyűlöletkeltés.

    Aláírók:

    dr. Avarkeszi Dezső, Podolák György, Orosz Ferenc, Szenteczky János és Tóth Mihály.

    Borbély Lénárd és Németh Szilárd után én is békés Karácsonyt, boldog új évet kívánok mindenkinek!

    Őszintén remélem és kívánom, hogy egy év múlva még az MSZP részéről is valódi karácsonyi jókívánságokat olvasunk majd a Csepel újságban!

  28. Katka szerint:

    Nem szakad az ég a fidesz-kdnp tökfejekre. Orbán első lebőgése óta undorító, gyűlöletkeltő módon viselkednek. Imádjátok őket, számomra már 98-2002 között a kishitler kimutatta a foga fehérjét, soha nem szavaznék rájuk, míg ez a kompánia nem megy a francba, vagy a komcsi papa bányájába az összelopott vagyonukkal együtt.

    HAJRÁ JOBBIK, bactassátok meg ezt a rohadék bandát, egy perc nyugalmuk ne legyen ha hatalomra kerülnek!!!!!!!!!

  29. Manitu szerint:

    Katka, te, mint tipikus volt MSZP-szavazó, aki Ernőhöz hasonlóan pártoltál át a Jobbikba, Gyurcsányt vagy Vonát kedveled jobban?

    Kíváncsi vagyok, kérlek válaszolj!

    Egyébként meg a Fidesz vezetői feleslegesen foglalkoznak a Tréfarépákkal! Hagyni kell, hogy az MSZP frakció maga oldja meg a problémákat! Persze azt nem kívánom, hogy “több Deme is legyen”, de a kulturált leszámolásnak igen is híve vagyok! 🙂

  30. Iványi Gabi szerint:

    Tetszik látni, kedves..Katka, (a kishitler kimutatta a foga fehérjét,) ki is vallja ezen nézeteket? Te igazolod, hogy ki a gyűlölködő! A Fidesz-ből egyetlen gyűlölködő nyilatkozat nem jön. Összekeveritek a jogos észrevételeket, a kemény hangvételű hibákra rávilágítást! Te sem, én sem, az én szüleim sem aludták át az átkost, ..ébresztő! 20 éve rendszerváltás volt..a fidesznek igen. Ti előkavarjátok magatokat a zavarosban, a mély gyűlölet fortyongó gőzével lázítással, gyűlölködéssel politizáltok! (ugyan ez nem a civilizált ember politikája, inkább ez a kishitleres).. az mszp a válságot még válságosabbá tette a mutyizásával, a korrupcióval, az szdsz addig okoskodott, míg padlóra került, most lesi az alkalmat, hogyan tudna beolvadni ….mondjuk hozzátok….mert nektek tömeg kell….nekünk meg hit abban, hogy ilyen politikai környezetben is helytállunk!

  31. miska72 szerint:

    A csepeli Önkormányzati vezetés miatt, meg szégyllem, hogy Csepeli vagyok.

  32. hlajos szerint:

    hát jah… “trolls trolling troll trolling trolls”, ahogy azt az interneten mondanák.

    Nem tudom, hogy mit erőlködnek: az mszp-mdf-szdsz trió halott, tájékozott ember, akinek a fejében több van, mint fél liter víz, ezekre nem fog szavazni.

  33. zed szerint:

    “…ezek már csak a hirdetési mellékletben, az ingatlan adás-vételnél jelenhettek meg.” -áll a postban.
    Illene tudni megkülönböztetni egymástól a “fizetett hirdetés” és a “fizetett politikai hirdetés” kategóriákat. Az utóbbi egy kiemelt hirdetési forma, és drágább is. Ha a Fidesz pl. narancsvásárlás helyett (egyébként a kiló narancs mellé ugyanezt a képeslapot osztogatták) hajlandó lett volna a kiemelésre pénzt áldozni, előkelőbb helyre került volna a kerületi újságban a karácsonyi és újévi jókívánságokba burkolt kampánycélú hirdetése: “Ésszel, szívvel, tisztességgel…” blabla. Amikor még nem volt végleges a Fidesz-lista, B. L. és N. Sz. már akkor is úgy írtak alá egy frakcióközleményt, mint országgyűlési képviselő-jelöltek. Látható, hogy a negatív kampányon kívül a Fidesz ezidáig a pragmatizmust nélkülöző szokásos két témájára, az érzelmi politizálás két fontos elemére feküdt rá: a nemzeti azonosságra és a vallási identitásra.

  34. Micimackó szerint:

    Zed!
    Miért micsináljon a Fidesz? Ígérgessen toronyórát lánccal?
    Tarthat neki egy pragmatizmus kurzust a mszp , mondjuk Szenteczky vezetésével.
    Mit értessz nemzeti azonosság alatt?
    Különben tipikus ballib szemlélet h embernek cask pénztárcája van és szarik minden másra…A materiálison túl leledző dolgok létezését képtelenek felfogni… najó elkalandoztam

  35. csepeli szerint:

    Tisztelt Ábel Attila!

    Politikustól nem kell karácsonyi jókívánság, mert nyilvánvalóan kampánycélokat szolgál és színtiszta képmutatás. Öntől sem kell jókívánság, úgyhogy ezt nyugodtan kihagyhatja. Nem fog senki meghatódni attól, hogy jaj, a Fidesz boldog karácsonyt kívánt, nahát, milyen rendes emberek.

  36. csepeli szerint:

    A Fidesz egyébként a gyűlöletkampányt 2002-ben indította, amikor Orbán Viktor nem volt képes lenyelni a választási vereséget. Azóta nem tekintik a magyar nemzet részének az MSZP-t, és azóta folyamatos gyűlöletkampányt folytatnak. Persze ennek a sikerességéhez az is kellett, hogy termékeny talajra hulljon a gyűlöletkeltés. Valóban termékeny a talaj, hiszen a magyarok imádnak gyűlölködni. Ezt használja ki a Fidesz, így a Fidesz győzelmével a gyűlölet fog győzni Magyarországon. De hát nekünk ezt kell, mi ezt akarjuk, ezt érdemeljük.

  37. unkasz szerint:

    miska 72, szinte mindegyik hozzászólásodban megmondtad a frankót! 🙂 🙂

  38. Micimackó szerint:

    már valóban nemsokáig része mszp a nemzetnek…különben mszp beszél nemzetről olyan ha fegyverkereskedő a világbékért tüntetne….nem érdeke

  39. unkasz szerint:

    Azért szerintem az Mszp 2002 óta igencsak jeleskedett abban, hogy elég okot az embereknek ahhoz, hogy gyűlöljék őket.

  40. unkasz szerint:

    mármint elég okot adjon…

  41. Huba szerint:

    csepeli!
    Ha nem követtetek volna el annyi törvénytelenséget, hogy már hemzseg a börtön az elvtársaidtól, csak sajnálnálak benneteket, mint tehetségteleneket. De a fentiek alapján kifejtett véleményem, még mindig nem azonos a gyűlölettel.

  42. Tóth Mária szerint:

    csepeli, kavintont bevenni, emlékezetem szerint ez a t..s mszmp kommunista, bolsevista bagázs kezdte a gyűlölködést. / Nézz utána! meg fogsz lepődni!/.
    na, onnatól kezdve nem csoda, ha a Fidesz is ki merte nyitni a száját. Ez persze nektek nem tetszik,mert azt hiszitek, hogy ti törvényen felül állók vagytok, sajnos úgy is viselkedtek. Nézz körül, hogy a kettős mérce hogyan vágta haza az egész országot. Tetszik nektek, ugye?????????

  43. miska72 szerint:

    MSZP= MAFIA, DIKTATÚTA.

  44. csepeli szerint:

    Tóth Mária: nézz utána te, bazmeg.

  45. Tóth Mária szerint:

    csepeli: kb. ezt a stílust vártam tőled, te kultúrlény! azt hiszed, hogyha káromkodsz, menő vagy????

  46. unkasz szerint:

    Ejnye… Mindazonáltal azt kívánom, legyen a szocik által rettegett Fidesz-Orbán-fasiszta-antiszemita diktatúra legalább 4 évig, hogy a Tóth Mária által is emlegetett kettős mércének legalább a kis részét elszenvedőként megtapasztalják.

  47. kafa szerint:

    csepeli: te rettenetesen együgyű lény vagy. ez a sziklaszilárd véleményem.
    Katka: olvasd el figyelmesen a hozzászólásodat, és rögtön meglátod, hogy ki is a gyűlölet keltő. Én nem vagyok politikus, de Németh Szilárd,Ábel Attila és Borbély Lénárd után én is kívánok mindenkinek békés, meleg, szerettei körében eltöltött, meghitt karácsonyt minden fórumozónak. Kivétel ez alól természetesen csepeli.Neki mást kívánok.

  48. csepeli szerint:

    kafa: én meg kívánok neked egy nagy lófaszt a seggedbe.

  49. Micimackó szerint:

    poén:)

  50. Iványi Gabi szerint:

    zed!

    Megfordítottad már a nicked? dez….dezinformáció…
    Csepeli: Milyen gyűlölet-kampányt? Ti megint a rossz trükkökkel érveltek! Olyanok vagytok, mint a kergekóros marha! Valamit felcsíptek és szajkózzátok! (no legyek jó Hozzád..énekes madarak is vagytok!:-) Miért nem lehet elviselni a következetességet? Miért keveritek össze, valami egészen más politikai jelenséggel, ami sajnos jellemzően pártfüggő, sőt koalíciós produktum..mszp-szdsz? Talán túl sok a bukás, ciki…nagyon ciki! és az ígéretek földjén maradtak a tervek! Lassan már tudatosság is jellemzi a tetteket: majd legyen erejük a kitisztázáshoz!
    Miért beszélsz egy egész nemzet nevében? Mondd, és mit használt ki az mszp? A választási győzelmet? A kérdés már csak egy: mire használta (ki)? …Hát tudod ez itt a szomorú tény..2009. karácsonya előtt. nem a fidesz osztotta meg a nemzetet! A tisztesség nem a megosztás eszköze!

    Ábel Attilától, megerősítésként!

    “Szavak a csepeli MSZP “karácsonyi jókívánságából”:

    ízetlen, gusztustalan, agyrém, rondítják, hatalomra törő, ünneprontó, gyűlölködés, ellenség, gyűlöletkeltés.

    Aláírók:

    dr. Avarkeszi Dezső, Podolák György, Orosz Ferenc, Szenteczky János és Tóth Mihály.”

    Nagyon elgondolkodtató…de a szegfű-babér is!

  51. Iványi Gabi szerint:

    Kafa: ne feledd..az átok visszaszáll:-))))))))))

  52. Nagyapó szerint:

    zed!
    A szokásos szoci hazugságok!
    A 43. számban, ahol a Fidesz-KDNP hirdetés – FIZETETT HIRDETÉSKÉNT – jelent meg, a következők jelentek meg szoci oldalról:
    – 3. old. V.V. “Partneri párbeszéd profán problémákról”. Hirdetés? Hány Ft-ot fizettek? És kik?
    – 3. old. D.K “Beszélgessünk a jövőről” Hirdetés? Hány Ft-ot fizettek? És kik?
    – 7. old. fyg. “Mikulás képviselői segítséggel”. Bátky et. szoc képviselő reklámja. Hirdetés? Hány Ft-ot fizettek? És kik?
    – 9. old. fyg. “Polgármester-jelölti fórumok” Szentecky et. reklámja Hirdetés? Hány Ft-ot fizettek? És kik?
    Viszont hirdetésként jelent meg a Csepp Csepel hirdetési újságban “a csepeli kettős gyilkosság letartóztatottai előzetesben maradnak”. Hirdetés? Hány Ft-ot fizettek? És kik?

    Németh Szilárd, és Borbély Lénárd urak, nem N.SZ. és B.L., mert ők nincsenek előzetesben, mint K.L., Z.J., D.G. et.-ak, vagy nem bujkálnak, mint G.G.G. (vagy G.G.) szoc. képviselő. A csepeli Fidesz szervezet régóta jelölte őket, ezért használhatták a jelölt címet.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  53. Gordon szerint:

    Kiváncsi vagyok, hogy milyen érdemi kérdésben lehet a parlamenti ellenzéket (fidesz) két ciklusnyi szocialista-liberális kormányzás után elmeszelni.

    Arra is kiváncsi vagyok, hogy 16 évnyi csepeli szocialista uralom után miben lehet a helyi ellenzéket (szintén fidesz) elmeszelni.

  54. GAM szerint:

    Kedves Katka + csepeli + “*”!

    Nem ártana egy kis software frissítés a hajkoronák alatt!!
    Elakadt a lemez, már nagyon recseg-ropog.

  55. kafa szerint:

    T. Iványi Gabi! Ámen.

  56. Iványi Gabi szerint:

    Gordon:

    Választ ne várj! Ezek most nagytakarítást végeznek. Meszelnek. Van mit! Sajnos. Van szégyenfolt elég!
    Az ellentmondás politikusai ezek! A párthű katonáitól sem várhatunk mást! Annyiszor volt részem a gusztustalanságuk szervételében. A szomorú az, hogy mindig a gátlástalanság jellemezte őket. Amikor odapirítottam, akkor küldtek a narancs-ligetbe. Olyan kemény maffia-összetartozás van, hogy ezt a köteléket csak a választások vágják ketté. Már csak szívós-pókpártnak nevezem őket! Szövevények, behálózás, pókhas, pókpiszok…
    majd figyeljétek meg…januártól megkezdik az átállásokat. Készülhet a fidesz a tömeges tagfelvételre.
    Csepeli tipikus kebelbelijük. Elmarad a stílus…pedig az maga az EMBER!

  57. Iványi Gabi szerint:

    jav: gusztustalanságuk észrevételében

  58. kispajtás szerint:

    A szokásos, többmilliós karácsonyi jutalmukat felvették már az elvtársak?
    Igen jó évet zártak, ugyanis.

  59. miska72 szerint:

    🙂 🙂

  60. almafa szerint:

    Itt eddig még olyat nem olvastam, hogy a baloldali is ember: aki “baloldali” (utánanézhettek a szó eredetének) az nem feltétlenül ‘pufajkáás komcsi’…
    ellenben ti mindenkit egy kalap alá vesztek..
    ez szomorú: aki itt gyűlöletkeltésről beszél, az először nézzen magába…
    miska72-t csak sajnálni tudomm, és ez igaz csepelire is: két oldal, de ugyanazt fújjátok…

    javaslom: pár napra politizálás helyett koncentráljunk az ünnepekre, a lélek nyugalmára és örüljünk a hónak, vigyük a gyereket szánkózni: ez legyen a szent ünnep főmotívuma!

  61. kispajtás szerint:

    almafa:

    …és lombod árnyékában megtörténik a bűnbeesés.

    Igyál forraltbort! Egészségedre! 🙂

  62. Iványi Gabi szerint:

    almafa:

    Nagyon emberi a javaslatod. Csak megkérdezem, hogy milyen ünnepe lesz annak, akinek csökkent a reáljövedelme, a nyugdíja, elvesztette a lakását, nem tudja megadni a gyermekének azt, amit szeretne,pedig dolgozik.
    Ismered József Attila Mondd, mit érlel c. versét. …pedig baloldali költőnek tartják..sőt!
    lehet-e a léleknek nyugalma, amikor meglopják a hitet, amikor a saját érdekeivel törődik a baloldal, amikor a saját pecsenyéjüket sütögetik…mit sem törődve azok életével, akik hatalomba juttatták.
    Lehet, hogy meg sem tudja venni a kisgyermekes család azt a bizonyos szánkót, aminek ürügyén, most önfeledten együtt lehetnének. Ez a bajok gyökere, ebből fakad az ünnep előtti nyugtalanság.

  63. miska72 szerint:

    Az alma nem esik messze a fájától?
    Almafa, ha azt csináltál volna veled az állami szocialista gépezet mint velem, te már lehet, hogy rég lőtél volna. 😉

  64. miska72 szerint:

    Jöttök is a hülyeséggel, hogy ez egy fideszes oldal. Akkor az összes szocialista tartalmú hozzászólást moderálnának.
    De ez nem az maszop.hu, se nem a maszop.info, mert nálatok még fórumozni se lehet.

  65. miska72 szerint:

    Na erről ennyit almafa.

  66. miska72 szerint:

    De ez vonatozik a többi szocialista bálványimádónak is!

  67. bonifác szerint:

    CSudásak Vagytok!
    Ne várjátok, hogy a farkas beiglit egyen!Mit gondoltok, milyen lehet érezni, milyen lehet tudni, nincs több milliócska? Söt, néhány sitten töltött év vár…akkor ugye minden belefér Eltársak?A cigányok szobrot fognak
    állítani Viktornak, mert kénytelen lesz amnesztiát hirdetni hogy a sok
    hazaáruló SZDSZ, M(sz) MP tolvaj egyáltalán elférjen a börtönben….
    Keller eltársnak 2 év sem volt elég egyetlen fideszes lesitteléséhez.
    Még most hatalmon sincsenek, mégis minden második- harmadik eltárs
    kóterben van vagy elójegyzése van rá.

  68. Csepel-sziget szerint:

    Almafa! Oldal csak a fejedben létezik. (pláne, hogy egy régen letűnt fogalom, amit a francia forradalom idején honosítottak meg a köztudatban)
    Az életben semmi nem fekete és fehér, s bármilyen furcsán is fog hangzani a leginkább klasszikus baloldali, szociális értékeket jelenleg pont a main stream média által szélsőjobboldalinak titulál Jobbik képviseli.
    Azt pedig indokolja már meg nekem valaki, hogy pl. a nemzetiszocializmus miért szélsőjobboldalinak tekintett irányzat, mikor körülbelül annyi benne a klasszikus “jobbos” érték, mint a “balos”!

  69. Gordon szerint:

    Képmutató Jobbik:

    “a Jobbik körül mostanában gyülekeznek a korábbi rendőr és honvéd főtisztek. Vélhetően az ő érdekükben is született a Jobbik október 24-i kongresszusán az az alapszabály-módosítás, mely szerint csak a korábbi MSZP-, SZDSZ- és 2006 utáni MDF-tagokat tilos felvenni, az MSZMP tagjai viszont politizálhatnak a pártban.”

    http://hetivalasz.hu/itthon/bolgar-magyar-ket-jo-barat-25999

  70. Csepel-sziget szerint:

    Nem értem, hogy miért ne politizálhatna akár régi MSZP-s is a Jobbikban? A párt legfelsőbb rétegét leszámítva ott sem mindenkiről mondható el, hogy eleve rossz szándékkal kezdett bele a munkába.
    S ha már ezt feltételeznénk is, a Fideszben is van legalább annyi exkomcsi, mint a szociknál…

  71. munkásököl szerint:

    csepeli!

    Az MSZP nem is része a magyar nemzetnek. December 5-e után nem értem, miért kellene annak tekintetnünk. Az is jellemző, hogy mit kívánnak: “kellemes” Karácsonyt. Kellemes a lábvíz, a bor, vagy egy jó dugás, a Karácsony ne legyen kellemes, legyen áldott, vagy boldog, esetleg békés. Le kéne már számolni ezzel a késő-kádári beidegződéssel, hogy “kellemes”.

  72. Gordon szerint:

    Nem a politikai hovatartozás (vagy a sehová sem tartozás) dönti el, hogy ki tartozik a nemzethez.

  73. zed szerint:

    Az MSZP nemzetidegen, a karácsony nem kellemes! Munkásököl, vasököl -oda csap, ahova köll! 🙂
    A krumplileves az legyen burgonyaleves?! Húsvétkor mit kívánjak?

  74. Vátesz szerint:

    A JOBBIK a nemzet jobbik részét tömöríti, leírtam már egyszer én a baloldali embereket is a nemzet részének tekintem, így az ő érdekeiket is képviselni kell, egyébként én paraszti származásom mellett mérnökként dolgoztam fizikai munkát is, tehát egyszerre három identitásom van, sőt tartalékos tisztként beletartozom a Gordon által kifogásolt rétegbe is. Csak liberális nem voltam és nem is leszek soha! Őket nem tartom a magyar nemzet részének, csak országlakosnak. Kereskedni, szájalni mindenütt lehet, tegyék máshol. Miért van az, hogy a két gyökértelen nép ilyen jól megérti egymást? Mert gyökér nélkül csak más élőlényen élősködve lehet élni! Például a fagyöngy.

  75. Iványi Gabi szerint:

    zed:

    Megjegyzem, a kellemest ugyancsak az átkos hozta be a Húsvéti ünnepek kívánalmaiba..Melléfogtál…ugyancsak az áldott, a boldog, békés a jelzője (minősítése) ezen ünnepnek.

  76. Idegen szerint:

    A karácsony az egyik legnagyobb, legszentebb ünnepünk. Még az ateisták számára is lehet a legnagyobb- a naptárakban is két piros betűs ünnepként jelenik meg.
    Sokféle hagyomány kapcsolódik hozzá, de a gyökerek ugyanazok. Még akkor is, mikor a fa alá csempészük szeretteinknek szánt meglepetésünket, akkor is a Megváltó megszületésére ajándékot hozó három királyra emlékezünk. Sajnos, sokak számára mindössze ennyit jelent a karácsony…
    A legnagyobb, legmélyebb üzente pedig a békességről, a szeretetről szól (aki már volt éjféli misén, az pontosan tudja miről beszélek).
    Így ez egymásnak szánt jókívánságokat nem is lehet fizetett politikai hirdetésként értelmezni. A rosszindulatú megjegyzésnek, egymással szembeni acsarkodásnak pedig végképp nincs helye benne!
    Áldott, békés karácsonyt kívánok!

  77. jani szerint:

    “Szeressük egymást gyerekek
    a szív a legszebb kincs.
    Annál szebb szó, hogy szeretet,
    a nagyvilágon nincs.
    Az élet úgy is tovaszáll, a sír magába zár.
    Szeressük egymást gyerekek, mert minden percért kár “!!!

    Csak úgy mellékesen:

    békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek .

  78. Vátesz szerint:

    Megjelent egy állítolagos kormánynévsor, lehet megerősíteni vagy cáfolni:
    kancellária – Navracsics Tibor, külügy – Martonyi János, PM – Varga Mihály, GM – Matolcsy György, belügy – Pintér Sándor, FVM – Glattfelder Béla.

  79. maminti szerint:

    Hát még hogy meg fogtok lepődni, ha a Jobbik bejut a parlamentbe, mennyi fideszes is oda kívánkozik majd. Akik egyenlőre csak otthon, meg baráti körben merik hangoztatni a Jobbikkal teljesen egyetértő nézeteiket, de egyenlőre onnan nem lehet fizetést húzni, hát meghúzzák magukat a Fideszben. Személyes ismerősöm is van nem egy ilyen, magas beosztásban levő fidesze pilitikus.

    Gyűlöletkeltés: valamelyik pénteken egy koncert volt egy csepeli étteremben, ahol Németh Szilárd is jelen volt. Mikor megérkezett a csepeli Jobbik egyik tagja, (akivel Neki soha semmilyen konfliktusa nem volt) Szilárd a Nemgyűlöletkeltő azonnal távozott, közölvén a személyzettel, hogy “büdös lett a levegő.” Nem is tudom, sírjak, vagy nevessek, ha arra gondolok, ilyen gyerekes, ugyanakkor gyűlölettel teli szívű és alakoskodó emberek élvezik sok ember bizalmát.

  80. Vátesz szerint:

    Biztos félt, hogy kezet fog vele, mint én Gyurcsánnyal. Viszont én kezet fogtam Németh Szilárddal és Borbély Lénárddal a református templomban a tábla ajándékozásakor, + Balog Zoltánnal. Két lehetőség van, vagy én nem vagyok elég szélsőséges, vagy a Fidesz mégsem zárkózik el a szélsőségesektől. Lehet hogy hamarosan helyet cserél a Jobbik a Fidesszel és az MSZP-vel? Azaz a Jobbik középre áll begyűjti a nemzet jobbik részének a szavazatait, a Fidesz és az MSZP meg a szélsőségesnek tekinthető liberálisok és zsebtömők szavazatait. Itt is ott is KISZ titkárok a mai főnökök, megértik egymást, úgye a holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Hunvald akár az Ezüsthajót is vezethette volna, ahhoz még géphajó jogosítvány sem kellett volna, tartsátok a jó irányt!

  81. Manitu szerint:

    Egyszerre két teljesen különböző állítást tenni ugyanarra tipikus MSZP-s stílus. Ugye itt azt állította maminti, hogy a fideszesek valójában jobbikosok, még a vezetők is, de gyűlöletkeltően viselkednek a Jobbikkal.

    Ha nem emlékeznék arra, hogyan segített Csepelen a Jobbik az MSZP-nek alig pár hónapal ezelőtt, azt hinném, hogy rosszul látok. Pedig csak azt lárom ami történik: az MSZP-nek most jobbról kellenek a segítők, és ebben a Jobbikban partnerre talál.

  82. Vátesz szerint:

    Manitu, fejtsd ki légyszíves hogyan segített Csepelen a Jobbik az MSZP-nek alig pár hónappal ezelőtt, mert nem tudom mire gondolsz.

  83. - szerint:

    Vátesz, pl. azzal, hogy leragasztották és leszakították több helyen a fidesz pakátjait. Ezzel biztos nem a fideszeseknek akartatok segíteni.

  84. Vátesz szerint:

    Nem is tudtam, hogy jobbikos vagyok. Esélyegyenlőség érdekében a kihelyezett plakátoló táblákat kellene használni, más kerületekben ez így szokás. Arra mindegyik induló kiteheti a plakátjait, s nem kell tépkedni, s illegális helyeken ragasztani. Én belemennék abba is, hogy ne legyen plakátolás, csak hirdetés a Csepel újságban kétszer ingyenesen, s nem lehetne fizetett hirdetéseket sem közzétenni. Milyen demokrácia az ahol a pénz dönti el, ki legyen a képviselő! Négy illetve nyolc év elég volt hogy mindenki eldöntse, hová adja a voksát. Már holnap is tarthatnánk a választásokat, minden más felesleges pénzpocsékolás.

  85. Vátesz szerint:

    Aki még nem olvasta (részletek):
    Hogyan tegyük Gyurcsányt uralkodásra képtelenné, “Semmi esetre sem megvakítással és fülbe ólomöntéssel. Ma ez nem lehetséges. Egyetlen törvényes megoldás létezik:
    TEGYÜK NEVETSÉGESSÉ! A nevetségesség öl. Mivel elég vastag bőr van a képén, ezt nemzetközi léptékkel is mérhetően kell megvalósítani.”
    Az újság szerkesztői ebben nem segítettek, így kénytelen voltam saját magam megtenni.
    Kicsit jobban sikerült, nemcsak Gyurcsány, de a pártja s támogatói is nevetségesek lettek, s így vele együtt hullanak át az idő rostáján. A magyar nép pedig kinevel maga közül új vezetőket.
    Gyurcsány talált, elsüllyedt. Bajnai pedig fog.
    Én vagyok az egyetlen Magyarországon, aki biztosan kifogott Bajnai Gordonon, aki akkor a Wallis vezetője volt, Magyarország legnagyobb teleküzletében (Észak-Csepel-Wallis), a szindikátusi szerződés alapján négy Milliárd illette volna a Wallist, ha a szerződés fennállott volna a FADESA-nak történt 84 hektár eladásakor, ehelyett 200 Millióval ballagott el, amely szerződés felbontását én provokáltam ki, és persze amit elfelejtettek megköszönni.
    Lásd http://www.csepel.hu/static/e-dok/file//CSEPEL_UJSAG/ARCHIVUM/2006/cs08.pdf 8-dik oldal teteje).
    Nem túl jó előjel, hogy azt akarják miniszterelnöknek jelölni, akin egy közismert szélsőséges, egy MIÉP-es kifogott. Akárcsak Gyurcsány miniszterelnök úron, keressék meg a legismertebb MSZP-s képviselőnek írt levelemet, 2006. okt. 03. Kedd 10:41:15 Gyurcsány jókívánságai egy MIÉP-esnek (fwd), amit természetesen, akkor is elküldtem a médiának. Én semmit sem írok le, amire nincs bizonyítékom, URL cím alapján az üzenetek azonosíthatók.
    Nemcsak Avarkeszi és Podolák képviselő urakkal vagyok ismeretségben, de Keller László évfolyamtársa is voltam, Gyurcsány miniszterelnök úr pedig köszönőlevelet küldetett részemre.
    http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=25181 Olvasó: Buktassuk meg Bajnait is! 2009. december 02. 13:37

  86. munkásököl szerint:

    zed!

    Igen, az MSZP nemzetidegen, mint ahogy akkor is az volt, amikor még egy M betűvel gazdagabbak voltak.
    Húsvétkor pedig ne kívánj semmit, csak menj, locsolj végig boldog-boldogtalant, és jól idd le magad igaz komcsi módjára, hogy elfelejtsd bűneidet, ha már meggyónni őket nincs elég erőd.

  87. Idegen szerint:

    hol is kéne kezdeni…
    Talán Baló Györgyné, született Morvai Krisztinával?
    Vagy azzal, hogy ki rúgta föl először az egy a zászló, egy a tábor jelszóban foglaltakat?
    Jobbik= centrumpárt, kisgazdák, MDNP. Mindegy, a lényeg, hogy az esélyes nem maszopostól szavazatot szívjon el, s közben, a háttérben, mindig ugyanaz áll.

  88. Vátesz szerint:

    Ein Volk, ein Reich, ein Führer. Egy a zászló, egy a tábor.
    Ez megfejelve egy tipikus nácipárt, a LIKUD testvérpártságával.

  89. Jeniszej szerint:

    kafa:
    Csepeli nem egy görény lény, hanem gyökér – mélyen az alapok alatt.
    Jaj és még – trágár.

  90. Idegen szerint:

    Vátesz!
    Vagy németül nem tudsz, vagy tudsz, de csúsztatsz, vagy neked tökmindegy, csak írj valamit.
    bocs.

  91. Idegen szerint:

    Pontosabban:
    amit én írtam: zászló, tábor.
    Amit te: nép, ország (birodalom), vezér.
    Az egyetlen közös szó: egy.
    Ha azt írtam volna, hogy egy az Isten, az is baj lenne?

  92. - szerint:

    Vátesz, te nagyon sötét…

  93. Iványi Gabi szerint:

    Vátesz:
    2009. december 21. 11:38-kor

    Bölcsen szólsz! Megúszhattuk volna az újabb pénznyelő helyzetet, ha a kormány idejében lemond. (Tudom, elcsépelt kijelentés!) Még egy búcsú-aktusként, Dárius kincse mértékkel, kampány-üzemmódra beáll az mszp..Nem másért, csak úgy….a pazarló hecc kedvéért és érdekében! Szomorú tény, de igaz!

    Fónagy János :
    A kormány korábban azt mondta, a megszorítások stabilizálni fogják a gazdaságot, az embereknek pedig ezeken felül nem kell újabb terheket viselniük. Ezzel szemben az elmúlt héten alig volt olyan nap, hogy ne jelentettek volna be valamilyen újabb áremelést – mondta.

    Nőnek a MÁV és a BKV tarifái, emelik a gáz árát, és Budapesten drágul a csatornahasználati díj is – sorolta a fideszes politikus. A BKV tarifáinak emelésével kapcsolatban hozzátette: két héttel ezelőtt a főváros szocialista prominensei kiálltak, és azt mondták, nem emelkednek Budapesten a tömegközlekedési díjak.

    Hát igen!….Készüljünk boldogan a Karácsonyra! Kihasználják, hogy az emberek elfoglaltak az ünneppel! Az idei Karácsony, gondokkal terhelt ünnep! Lesz, van nekünk meglepetés!

  94. DFK szerint:

    Lenne egy apró észrevételem:
    Ha Avarkeszi Dezső jogi doktor és nem tudományos doktor (PhD), akkor a hirdetésben törvényellenesen van a neve előtt az, hogy Dr, csak dr lehet, ha u.n. foglalkozási doktor.

  95. Iványi Gabi szerint:

    DFK:

    Gulyás neve előtt is ott van a dr. ….rosszul sikálták ki a weboldalát:-))))))))))))

  96. zed szerint:

    Egyszerű sajtóhibáról lehet szó.

  97. Zolika szerint:

    Hazugságról van szó.

  98. DFK szerint:

    @ZED: akkor felteszem a Csepel Újság következő számában ott lesz a helyreigazítás.

  99. zed szerint:

    Szőrszálhasogatás…

  100. Iványi Gabi szerint:

    zed: nem, egy igazságügyi államtitkár esetében ez, egyáltalán nem!

  101. miska72 szerint:

    A szocialisták a karácsonyi ajándékot jövőre fogják megkapni!
    Mert ami késik, nem múlik! 😉

  102. miska72 szerint:

    És remélem, hogy a csillag villában is eltöltenek egy pár évtizedet.

  103. antipati szerint:

    sok beszédnek sok az alja

    nézzék meg ezt a linket!

    http://www.csepel.hu/static/e-dok/file%5C/CSEPEL_UJSAG/2009-12-11-43.pdf

  104. DFK szerint:

    @zed: Nem szőrszálhasogatás.Az ördög mindig a részletekben lakik.

  105. csepeli szerint:

    DFK: “Ha Avarkeszi Dezső jogi doktor és nem tudományos doktor (PhD), akkor a hirdetésben törvényellenesen van a neve előtt az, hogy Dr, csak dr lehet, ha u.n. foglalkozási doktor.”

    Ez egy baromság, nincs ilyen szabály, mindkét féle doktort lehet kisbetűvel és nagybetűvel is rövidíteni.

  106. csepeli szerint:

    Iványi Gabi: Nem értem. Miért kéne Gulyás weboldalát kisikálni? Elvégezte a jogi egyetemet, tehát doktor.

  107. csepeli szerint:

    Helyesírási Szabályzat 153. “A családnevek előtti doktor, idősb, ifjabb, özvegy stb. szót, illetőleg rövidítésüket csak kiemelt helyzetben (aláírásban, levélcímzésben, oszlopba rendezett névsorban stb.) és mondat elején kezdjük nagybetűvel: Dr. Mészáros Mihály, Id. Kelemen László, Ifj. Jakab Imréné; Özvegy Lukács Péterné azzal a kéréssel fordult a tanácshoz, hogy…; stb. – Mondat belsejében ugyanezek kisbetűvel írandók: Ott volt dr. Mészáros Mihály is. Szép Gergely és ifj. Lukács Péter panaszt tettek özvegy Jakab Imréné ellen. – Hasonlóan a történelmi nevek esetében: Gróf Széchenyi István; de szövegben: Miniszteri tárcát vállalt báró Eötvös József is.”

  108. zed szerint:

    IGEN! 😉

  109. Iványi Gabi szerint:

    csepeli:
    Nem a Gulyás weboldalát renoválták, hanem dr Avarkeszi Dezső honlapját, amikor Draskovics távozása után várományosa lehetett volna! a miniszteri bársonyszéknek. Ugyanis volt a Galéria menüpont alatt egy Deme-kép..amikor éppen megköszöni Avarkeszi Demének a jó kampányolást. Nos, ezt sikálták ki!

    Amikor valaki a nevét adja és dr..akkor bizony kis dr….aláíráskor nincs mondat! …

  110. csepeli szerint:

    Iványi Gabi: te írtad: “Gulyás neve előtt is ott van a dr. ….rosszul sikálták ki a weboldalát”

    Aláíráskor nagybetűvel kell írni a Dr.-t! Most idéztem a szabályzatot, ott van benne.

  111. zed szerint:

    Gabikám! Az a lényeg, miután megvetted az ecserin a doktori diplomádat, amikor aláírsz, mindig nagybetűvel írd a Dr.-t, nehogy lebukjál! Ja, és nyelvvizsgát is vásárolj mellé, újabban anélkül nem adnak ki diplomát! 🙂

  112. Iványi Gabi szerint:

    zed: Jó reggelt Kívánok!

    Akkor most vihetem vissza az “Ecseri”-re?…..Kivárok…sokan állnak sorba! Nekem még a Rigó utcába kell visszavinnem a nyelv-vizsgai igazolásomat! De a kedvedért …erre a kis időre megteszem…(választásra gondoltam)…Még a végén korpa közé kerülnek a diplomáim! (nem hencegés, nem ettől vagyok ember!)
    Csepeli: ezt el kell ismerni, ebben Te nyertél!

  113. Iványi Gabi szerint:

    Azért megjegyzem: a nagy doktorit, még ma is a tudományos fokozatot elértek használják. Vannak íratlan szabályok….DFK-nak is igaza van! Jó volt ezt azért így pontosítani!

  114. Iványi Gabi szerint:

    …hogy mi is nekünk, ellenlábasoknak (ahogy Ti neveztek bennünket!), a problémánk? Tessék…már az EU-ban sem nézk a gátlástalanságot jó szemmel!

    Gyakran előfordul, hogy a támogatásokat itthon haszontalan célra fordítják. A Magyar Hírlapban is megírtuk, hogy kutyafitneszre, dohánycég feltérképezésére és efféle ügyekre folyt el a pénz egy része.
    (Magyar Hírlap újságíró kérdése!)
    Adler János EP képviselőjének válasza:

    Meg kell érteni, hogy a régebbi és mostani klientúrának baráti alapon nem lehet pénzt osztogatni. Egyébként ezt az Európai Unió sem nézi jó szemmel. Az egész rendszert meg kell változtatni, világos hierarchiára és gyors döntéshozatalra van szükség. Ha valóban vállalkozásfejlesztésre, munkahelyteremtésre fordítjuk a forrásokat, akkor kamatoznak majd, és az állam is profitál belőlük. Felelős hozzáállás kell, nem pedig az, hogy a haver kap uniós forrást, a nem havernek viszont jóval kevesebb az esélye, hogy uniós forrásokért sikerrel pályázzon

  115. czanti szerint:

    A fenti hozzászólások nagy része elszomorít. Ne gyűlöljük -, szeressük egymást gyerekek !!! /egy öreg ember/

  116. Iványi Gabi szerint:

    Boldog, békés karácsonyt kívánok!

  117. miska72 szerint:

    Kellemes karácsonyi ünnepeket, minden tisztességes embernek.

  118. Huba szerint:

    czanti tanácsát megfogadva, kiegészítem miska72-t : ………és a maszoposoknak.

Itt lehet hozzászólni !