Karácsony Gergely szerint rasszista és náci dolog megemlékezni a halottakról

Budapest főpolgármestere újfent kimutatta a foga fehérét.

Karácsony Gergely nem bírta ki, hogy ne rúgjon bele azokba, akik a Deák téri kettős gyilkosság áldozatairól emlékeztek meg csütörtök este. A főpolgármester szerint a kegyeleti megemlékezés résztvevői nácik voltak, akik feldúlták a város rendjét.

Több mint érdekes, hogy Karácsony Gergely magáról a kettős gyilkosságról egy árva szót sem posztolt sem a Facebokra, sem máshova…

Forrás: 888

13 hozzászólás “Karácsony Gergely szerint rasszista és náci dolog megemlékezni a halottakról” bejegyzésre

  1. pl szerint:

    Ezt is ki tudtátok forgatni? Pontosan tudjátok, h Toroczkaiék mentek oda cigányozni talán ezren… Ti tényleg egyre aljasabbak lesztek!

  2. Hozzászóló szerint:

    Karácsony Gergely viszont nagy csendben volt a gyilkosságok után. Sőt, sok korábban jajveszékelő jogvédő is. Balliberális élharcosok és médiabeli rajongókörük úgyszintén. Egyedül Szanyi kapitány vállalta fel egy hozzászólásban, hogy neki tetszett a 16 éves tinédzser halála.
    Óriási bűne a jelenlegi kormányzatnak, hogy a jelen Magyarországán nem kell félnie egyetlen bűnözőnek sem. Abban, hogy ez így alakult, természetesen a magát baloldalinak hazudó, valójában a devianciát rajongásig szerető szélső liberális oldalnak elévülhetetlen érdemei vannak.

  3. pl szerint:

    Nap mint nap történnek gyilkosságok. Ti terelitek ezt rasszista síkra. Mi dolga ezzel Karácsonynak? Mi dolgunk ezzel nekünk?
    Egyszerű konteo: nagy focibuzik úgy viselkedtek az utcán, mintha meccsen lennének. Én nőm, te nőd, mit mondtál, ki mondta, szidtad anyám, megszúrlak, megböklek stb. Hallani a szociális kultúrköreiről is mind két félnek… Két bunkó társaság ittasan összeszólalkozott! Igazságot keresel? Rasszista okot keresel? Ne tedd!
    Ugyanezek ismétlődnek unos-untalan egy fradi-dózsa-mtk, stb. stb, stb. összecsapás előtt, alatt, után, még rendőrt is próbálnak verni, ha elegen vannak. Volt már ilyen összecsapás, és lesz is. Ti különbséget tesztek, én nem. ILYENEK! Ezen kéne oktatással (és nem cigányozással) változtatni…
    Az én számomra az eredmény, h az évekre legalább Pestről kitakarodott Toroczkai és népe megint Pesten bűzlik és garázdálkodik, mert a Fidesznek szüksége van rá.
    További megállapodásom, h ez a miszégyenünkcsepelinfonak tök mindegy mit, csak hazudik, hazudik, hazudik, de lassan olyan szégyentelen és erkölcstelen módon, h meg kellene gondolnod, mit vállalsz el ezektől. És az “ezektől”-t nagyon kiterjesztve értem!

  4. pl szerint:

    Az utolsó két mondatod irgalmatlan hülyeség.
    -a bűnözők most elsősorban fehérgallérosok, és kormányközelben vannak. Nekik valóban nincs mitől félniük (illib megoldás, nem?)
    -annyi igaz, h az után lévő bűnözőnek sem kell félni, ha cigányozik, bőrfejű liget védő, vagy bőrfejű választási kérdést benyújtót akadályozó, esetleg Budapestet szétverő, Kossuth teret tele szaró. Akkor még büntetlenül szabadon is eresztik… (illib megoldás, nem?)
    -mi az, h devianciát rajongásig szerető? Teneked azt dumálták be, h a liberálisok homokosokat akarnak mindenhová? Vagy a liberálisok kutyát, asszonyt seggbe? Bolondozol? Ti nem kérdeztek soha semmit a Führertől! (ez is illib). Ez jó? Vagy az a bűn, ha valaki kérdez, h MIÉRT?!

  5. Hozzászóló szerint:

    Tökéletes példája vagy annak, amit írtam.
    Bagatellizálása a bűnözésnek részedről, miszerint ez egy egyszerű konteó…nem, nem az. 16 éves gyerek leszúrása nem mindennapos, nem lehet mindennapos, hogy kést hordó bűnözők a te nődért, teszem azt leszúrjanak. Honnan jöttél?
    A másik: említetted a führert, nagybetűvel tiszteleted jeléül. Én nem ismertem őt, ahhoz túl fiatal vagyok. És az értékrendem is más.

  6. pl szerint:

    Nem bagatellizáltam semmit. Te meg nem értettél meg semmit. Nagyjából ebben maradhatunk… A Führer nagybetű… 🙂

  7. Hozzászóló szerint:

    Köszönöm, hogy kijavítottál. Figyeljen is oda az ember arra, ami neki fontos.

  8. Betke szerint:

    Hozzászóló, ki engedte haza az azeri baltásgyilkost, akit otthon talán még ki is tüntettek, mert az ő kultúrájukba belefér az örmények gyilkolása! Ez ugye nem a szélső liberálisok számlájára írandó? Tekintsünk el a nemzeti hovatartozástól, a történés a lényeg!

  9. Hozzászóló szerint:

    Betke, az azeri esetben igazad van. Felháborító eset volt. De én nem arról beszéltem és itt nem is arról volt szó. Ezek a gyilkosságok, melyben három leszúrt emberből kettő elhunyt, egy másik felháborító eset.

  10. Gary Ridgway szerint:

    Jól van gyerekek…
    Fasizmus és Jobbik (a régi) 2.0?
    Kutyák vagytok már ti is.

  11. Qqriq szerint:

    Egy megemlékezés általában az elhunytról szól amennyiben a megemlékezők ismerték az elhunytat. Hiszen a nevében is benne van: emlékezés valakire. Ha a megemlékezők nem ismerték az elhunytat, akkor egyszerűen arról van szó, hogy valamiért megérintette őket a haláleset, ami miatt átérzik a hozzátartozók fájdalmát. A lényeg az, hogy az idegen megemlékezőknek személyes okuk van leróni a kegyeletüket és ez az ok nem feltétlenül azonos mindegyikőjük esetében. Ettől függetlenül megemlékezni csendben illik, az elhunytat helyezve a középpontba.
    Személyesen jártam Zuglóban azon a helyszínen, ahol tavaly ősszel az egyébként cigány származású énekes kisfiát halálra gázolta egy vétlen idős sofőr. Senki sem hibázott, mégis tragédia történt. Rengeteg mécses és virág volt, plüss játékokat is raktak le egy útszéli kis fa köré. Láttam családokat kisgyerekkel mécsest gyújtani. Talán eljöttek rajongók is. És talán odament Zugló akkori polgármestere is, aki szerint ha 40 km/h sebesség helyett 30 km/h sebességnél történt volna meg a baleset, más lett volna a kimenetel. Biztos vagyok abban, hogy a mostani esetben is különböző indíttatásokból voltak jelen a megemlékezés résztvevői, emiatt nem lehet őket egy kalap alá venni.

  12. Gary Ridgway szerint:

    Qqriq!
    A faszt! Toroczkay odament cigányozni, ennyi…

Itt lehet hozzászólni !