Június másodikán nyitnak a csepeli bölcsődék, óvodák

Csepel.hu

Újra nyitnak a csepeli bölcsődék és óvodák a kormány rendelete értelmében június 2-től. Az intézmények normál munkarendben nyitnak ki, ez azt jelenti, hogy ugyanúgy működnek ismét, mint a veszélyhelyzet előtt. Reggel 6 órától 18 óráig fogadják a gyermekeket – tájékoztatott Borbély Lénárd polgármester.

A Hétszínvirág, a Szarka és a Vénusz tagóvodák ugyanakkor az átszervezés miatt már nem nyitnak ki. Az érintett gyermekek szüleivel a tagóvoda-vezetők veszik fel a kapcsolatot az ellátás biztosítása érdekében. A polgármester kéri, hogy a szülők a saját bölcsődéikben és óvodáikban jelezzék az ebédmegrendelési igényüket, továbbá arról is tájékoztatott, hogy a bölcsődei beiratkozások továbbra is folyamatosak, és hogy a bölcsődék és az óvodák ezen a nyáron nem tartanak szünetet, végig nyitva lesznek normál munkarendben.

A polgármester végül arra kér mindenkit, hogy a higiéniai szabályok betartásában legyenek a segítségükre, és csak egészséges gyerekeket hozzanak a közösségbe.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Június másodikán nyitnak a csepeli bölcsődék, óvodák” bejegyzésre

  1. Választó szerint:

    Akiket illet! Tisztelt uraim! Nem tennék közzé a június 4-i, Trianonról megemlékező események listáját Csepelen? Esetleg Budapesten is? Hogy aki akar, mehessen megemlékezni? Ugye Csepelen van első világháborús emlékmű (postával szemben), Ereklyés Országzászló (polgármesteri hivatallal szemben), Trianon emlékmű (Béke téri Jézus szíve templom oldalánál). Vajon az önkormányzat, magánemberek, pártok rendeznek-e valamilyen megemlékezést? Köszönettel veszem szíves tájékoztatásukat!

  2. Qqriq szerint:

    Járványügyi veszélyhelyzet van, amit nem szabad félvállról venni.

Itt lehet hozzászólni !