Pitbulltámadás Csepelen – Kiharapott egy darabot a kutya Timi combjából

Bors

Pitbullkeverék támadt Csepelen egy 12 éves kislányra, illetve egy 16 éves kamaszra és annak 32 esztendős anyjára. Hercegnő az ebrendészeti telepen vár sorsára, a kis Timit pedig még aznap megoperálták.

 

10 hozzászólás “Pitbulltámadás Csepelen – Kiharapott egy darabot a kutya Timi combjából” bejegyzésre

  1. George szerint:

    A cigánybűnözés már nem téma!(Sajnos!) Csepel megújul, mint Csillagtelep! Csak mikor?

  2. Hozzászóló szerint:

    Teljes a töketlenség Csepelen is a renitens kutyatartókkal szemben. Remélem, hogy a jövőben ez megváltozik. Érdekes, hogy nagyon rövid idő alatt lehetséges volt a maszkok viselését elérni még a “kihaénnem”- típusú embereknél is, de a nagyobb testű kutyáknál a “nemkellfélninembánt”- erőgépeknél még a pórázon tartást sem tudják betartatni.

  3. Nagyapó szerint:

    Remélem/gondolom a rendőrség megtette a feljelentést!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Qqriq szerint:

    A gyermeknek tartós testi és lelki traumái keletkeztek. Egyrészt a harapás nyomát csak plasztikai műtéttel lehet eltüntetni másrészt pszichológus szakember bevonásával kell kezelni a támadás nyomán kialakult lelki sebeket, kutyáktól való félelmét. Mindez nem kevés pénz, idő, energia. Az egy dolog, hogy a kutya tulaját esetleg lecsukják, de a keletkezett károkat ki téríti meg a szülőknek? Feltételezem az eb tulajdonosa egy eladósodott alkoholista, akin egy fillért nem lehet behajtani, még a perköltség is a szülőkön maradna. Ugyanakkor tudjuk, hogy a szomszédok szaladgáltak a hatóságokhoz, önkorihoz, előre jelezték a potenciális veszélyt, vagyis hogy a kerítés annyira rossz műszaki állapotban van, hogy a vadállat már többször megszökött és közterületen a járókelőket fenyegette. Az ingatlan használóját kötelezni kellett volna a kerítés megjavítására illetve a vadállat megkötésére vagy elzárására. Talán a baj megelőzhető lett volna, ha a bejelentés eljut a megfelelő helyre.

  5. robi szerint:

    A Háros Csepel egyik “no go zónája” (a másik a Vasas utca környéke).

    Aki csak teheti, jobb, ha nem kolbászol arrafelé. A terület rendezése több évtizedes ígérete választások idején az aktuális városvezetőknek. Alamizsnák osztásán kívül érdemi változásról nem tudok.

    Ha tévedek, érdeklődve várom az információkat.

  6. csak úgy szerint:

    Melyik veszélyesebb, a hajléktalanok, vagy a fenti zónák?
    A hajléktalanok ellen fellép Csepel vezetése, a “no go zónák”-ról nem is hallott még.
    Eltelt 10 év.
    Ha valaki nem tudná, hova tenni a Vasas utcát – Lidl , Védgát – Vasas.

  7. tothrobert szerint:

    Háros akár értékes terület i slehetne. Duna-part, M0 közelsége, Gerincútmiatt élhető közlekedés.
    Ehelyett egy koszfészek.
    Mint az Adí Endre út, Gubacsi út környéke és Észak-Csepel, meg a Gyár.

    De most már lesz új Stadion, kínai vasútnak úh híd, és 5 év múlva elkezdik tervezni a gerincutat.

  8. tothrobert szerint:

    Ja a harci kutyákat egy tollvonással illegálissá tenném. A maradékot ivartalanítanám, tenyészétst beszöntetném. Lehetne róla Nemzeti Konzultációt nyitni, óriásplakát kampánnyal kísérve.

  9. csak úgy szerint:

    #tothrobert

    Egyetértek

  10. földhözragadva szerint:

    Azért kell a kutya, mert a rendőrség nem képes (nem kap pénzt) megvédeni a magántulajdont…a közveszélyes kutyákat jogszabályok szerint kell kezelni (irtani)…tehát az alaphiba, hogy a jogszabályokat nincs aki betartassa…várjuk a megoldóembereket, de csak a szájhősök jönnek…:(, lsd alább…

Itt lehet hozzászólni !