Virágos Csepelért Program – május 11-e hétfőtől szállítják házhoz a növényeket

Csepel.hu

A Csepeli Zöld Sziget Program keretében, 2020-ban is meghirdettük a Virágos Csepelért akciónkat. A kerületi családi és társasházak számára egynyári virágpalántákat ajánlunk fel ingyenesen azért, hogy azt lakóházaik környezetében, közterületen elültethessék. Ezzel is segíteni szeretnénk, hogy a csepeli lakosokkal összefogva, környezetünkre még jobban odafigyelve, természetesebbé és színesebbé tegyünk közös otthonunkat, Csepelt – tájékoztatta portálunkat az önkormányzat cége, a Csepeli Városgazda Nonprofit Zrt.

A nagy népszerűségnek örvendő tavaszi virágosítási programot az idei évre is előkészítették, azonban a koronavírus okozta veszélyhelyzet kérdésessé tette a program megvalósulásának lehetőségét. Annak érdekében, hogy a Virágos Csepelért Program megrendezésre kerüljön, úgy döntöttek, hogy a virágokat házhoz szállítják a nyertes pályázók részére, akik „érintésmentesen” vehetik át azokat. A növények kiszállítása 2020. május 11-én, hétfőn kezdődik és várhatóan 2020. május 15-ig mindenki megkapja azokat.

A rövid jelentkezési határidő ellenére idén többen jelentkeztek, mint az elmúlt években. Összesen 1260 címen igényeltek egynyári virágot.

Bízunk abban, hogy mindenkinek örömmel gondozza majd növényeit és Csepel díszére lesznek ezek a virágok – zárja a cég a közleményét.

Csepel.hu

3 hozzászólás “Virágos Csepelért Program – május 11-e hétfőtől szállítják házhoz a növényeket” bejegyzésre

  1. pusssh szerint:

    Rég volt ekkora igény növényekre, virágokra, kertészkedésre.
    (Remélem, a Momentum nem fogja megkardlapozni azokat, akik igénybe veszik.)

  2. Lili Züllig szerint:

    Miért nincs Csepelnek valahol a Tamariska Domb környékén, vagy a Duna-parton BOTANIKUS KERT? Olyan szupi lenne. Lehetne maga gyártó cég is.
    Palántákkal, speckó növényekkel, facsemetékkel való kereskedés, persze próbaként csak Csepel és környező településeinek igényeire építve.

  3. Betke szerint:

    Igen, sajnos Csepelen nincs, biztos lenne rá igény! Halásztelken volt az Oázis, bezárt. A legközelebbi talán Erzsébeten a Vízisport utca végén van, az is Oázis, azt hiszem. Vagy az már Soroksár?

Itt lehet hozzászólni !